Berkant Yasa
10 Numara!
- 29 Mayıs 2012
- 13.049
- 1.008
- 1.968
Mancini laf ederken iyi, Terim edince auvv..
Tapatalk
Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aysal'ın sana karşı yaptığı yanlışlar malumda senin ihaneti ne yapacağız hoca?
Futbolcular konusunda kötü oynamaya başladığı anda olumsuz eleştirinin dozunu kaçıran vefasız taraftarı bu başlıkta da görüyorum. Sevmeyebilirsiniz saygı duyarım. Ama hakaret etmek de neyin nesi ? Kendinizi küçük duruma düşürüyorsunuz, farkında değilsiniz.
Buraya kadar 11-12 maca cikip 9-10 galibiyet almis teknik adam ile sözde dalga geciyorlar... Düsünsenize Mancini yeni geldikten sonra böyle bir Istatistik yakalidigini, sonra bazi taraftarlarin bir galibiyet sonrasi direk böyle "sözde makara" yapmaya calistigini...
Bazilari seviye olarak düstükce düsüyor...
su komik frikigin videosu varmi
Sence drogbanin selcuk ve sneijderi yanindan uzaklastirip topu stat disina
Vurmasinda bi hocanin payi nedir?Dun ku pozisyonda oyuncular anlasamadi kotu bi organizasyon oldu.Ft yi savunmak icin soylemiyorum.Ama abartiyosunux
Türkiye yeniden Avrupa Sampiyonasi´na katildiktan sonra bazilari, bazi fenerliler gibi UEFA galibiyetinden sonra agladigi gibi agliyacaklar. Fatih Terim aglatmayi sever...
Fatih Terim´i sevmeyenler...
Fenerliler
Besiktaslilar
"bazi" Galatasaray´lilar...
boyle seyler genelde fatiin takiminda olur.
korner kullandigimizda kullanamayip kac kere kontradan gol yedik. iki senede oyle bi korner ozurlusu olmusuzki, oyuncular unutmus korner olayini. simdi gol atamasakta az tehlikeli oluyo hatta kontra yemiyoz kornerlerden sonra. nadirende gol atabiliyoz.
fati takimin basinda iken mancestere baligina korner golunden baska gol hatirliyonmu. karabuke samsuna akhisara bile kornerden gol atamayan gs. onu gectim korner kullanamayan buyuk takim.
firikiklerde boyle iste. idmanda organizasyon calistirirsin onlari uygularsin. kimin vuracagi nerden vuracaklari onceden bellidir.
teknik olmayan dikdatorler bunlari es gecsede, teknik olan direktorler bunlari belirler
Ben sana katilmiyorum.Peki duran toplardan 2 gol yiyip yari finalde kaybeden bayerni napacagiz.Calismiyorlar mi ?Veya guardiolanin capi mi yetmiyor?Duran toplardan cok gol bulamasakta.Maclarda cok fazla pozisyona girdigimiz asikardi.
bayern bi macta yemis bitmis.
bizde bi macta yiyelim sezonda 3 macta ye. benim dedigim kronik bi olay seninkisi ise bi maclik. genel-ozel kavramlar yani.
ikincisi bayern real denk takimlar hemen hemen.
sen ise buyuk takimim diye gecindigin tirt bi ligde, tirt anadolu takimlarina duran topta sifirsin. duran topta sifir olmak etkisiz olmak demektir. biz duran top kullanirken rakibe tehlike yaratmak soyle dursun, hadi etkisiz kalmakta soyle dursun, kendimize zarar veriyoduk. yani etkimiz 0 bile degil, eksilerdeydi.
bayernin maclarini izle. mac 9-0 mi 8-0 mi ne, bi anlasmazlik sonucu gol yeniyor 8-1 ya da 9-1 oluyo skor. heriflerin oyuncusu sinirden zipliyor bu golu nasil yersiniz diye.
Reis olayi oyle bi abarttin ki gorende sirf bu maclar yuzunden sampiyonlugu verdik sanacak.Adam herturlu bilgisiikle iki dene ust uste samp. Oldu.Sampiyonlar liginde ceyrek finale ciktik.Bence gayet basarili bi iki sezon gecirdi.3.Sezon anlasmazliklardan gitti.Ama ben sana sunu soyleyeyim renktas gic basarisizligi duran toplarda arama.Bizde basarisizlik tutmus biseyle oynayinca geliyor.Bunu ft de yapiyor baskanlarda.