Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim, Ünal Aysal'dan doğru düzgün muamele görseydi bu ayrılık yaşanmazdı. Bülent Tulun vs. abuk subuk adamların gazı ile başkan Fatih Terim'in gitmesi için elinden geleni yaptı. Ali Dürüst ve Abdürrahim Albayrak'ı da göndermesinin tek sebebi Fatih Terim'den kurtulmaktı. Sonucu maalesef çok acı oldu ve herhangi bir şekilde toparlanmamız da imkansız gözüküyor.

Fatih Terim'in Demirören'in kanatları altına girmesi ise kendisine hiç yakışmadı, asla affetmeyeceğim.

Fatih Terim gittikten sonra büyük ayıp etmiş olsa da durumun bu noktaya gelmesi başkanın suçu.

Durum budur.

hıslerıme tercuman oldun :)

Ya sanki terim efendi gibi adam da ona ne bileyim tören falan yapacakmışız :) Sanki daha ilk defa kovuldu takımdan .

demogojıyle alakası yok bunun..bı ıscı bı muhendıs bı sırkete 40 sene emek verdıkten sonra ınsan gıbı ugurlanır layık oldugu sekılde ugurlanır en azından..mazlumluk bı durum yok iki tarafın egosunu gormeyıp sadece bı tarafa sucu yuklemek yanlıs..terıme ne kadar kızıyorsanız baskana da kızacaksınız..baskan daha zekı daha uyanık davranıp boyle gosterdıgı ıcın herseyı terıme atmamak gerek..

Terim efendi de kabul etseydi ozaman 2 yıllık sözleşmeyi çok meraklıysa kalmaya? Bir şirkete 40 yıl emek vermiş işçi böyle çekip gider miydi patronla anlaşmazlığa düşünce?

Fatih Terim bitmiştir.. Kendini bitirmiştir.. Ben bunlarla mücadele edeceğim deyip sonra anında 360 derece dönerek mücadele edeceği insanlarla yol arkadaşı olmuştur. İki yüzlülük yapmıştır. Lafını yemiştir! Gerçek bir karakteri olan insan bunu yapmaz. Gerçek bir Galatasaraylı gidipte tüpçünün yol arkadaşı olmaz.

Galatasarayla anlaşamamış olabilir. Başkanla sorunları olabilir. Ama ayrıldıktan sonra gidipte tüpçüye, şikeyi ört bas etmeye çalışanlarla birlikte olmaması gerekirdi. Yurtdışına gitseydi. Başka bir takımı çalıştırsaydı ama o adamların yanına gitmeseydi..

Kısacası kendini bitirdi.

Güzel kardeşim 2 yıllık uzatmak suçmuş gibi bir algı oluşmuş sizde. Adam hocaya güvenmiş, medyada sussun diye (ki, her sene lig bitiminde aynı haberler yapılıp duruyordu. ) 2 senelik sözleşme önermiş olabilir. Hadi 2 yıldan 1 yıla çekse bu tepkini anlarımda, 1'den 2'ye çekmedeki tepkiyi anlayamam. Komik olmayın allah aşkına.

ilk imzalayacagı sene alı durust ve terım 2 senelık sozlesme ımzalamıs..ardından unal aysal hayır kabul etmem bunu 1 senelık ımzalayın dıye ali durustu terımın evıne yollamıs..bu ne demek ben bu adama guvenmıyorum 1 sene basarısız olursa kovarım demek..ardından sampıyon olmus adama bı sene daha sozlesme ımzalattırıyorsun hala dıyorsun kı ben sana guvenmıyorum sampıyon olamazsam kovarım senı...adam o sene de sampıyon oluyor sen gelıyorsun ılk basta 1 senelık sozlesme ımzalıyorsun boyle soylentıler cıkınca 2 senelık uzatalım dıyorsun...yahu adam sana demez mı hıc guvenmedın boyle soylentıler cıkınca 2 senelık yapıyorsun dıye? nıtekım de dedı zaten terım bunu..

neyse ne ya tartısılcak bısey kalmadı zaten ortada..umarım herseyın hayırlısı olur bu sene sampıyon oluruz da uzulmeyız daha fazla...

Terim efendi de kabul etseydi ozaman 2 yıllık sözleşmeyi çok meraklıysa kalmaya? Bir şirkete 40 yıl emek vermiş işçi böyle çekip gider miydi patronla anlaşmazlığa düşünce?

patron istıyorsa gıdecek mecburen nolacak ya işci kalıp patron mu gıdecek? 2 senelık sozlesme olayını da yukardakı arkadasa cevap olarak yazdım..

ilk imzalayacagı sene alı durust ve terım 2 senelık sozlesme ımzalamıs..ardından unal aysal hayır kabul etmem bunu 1 senelık ımzalayın dıye ali durustu terımın evıne yollamıs..bu ne demek ben bu adama guvenmıyorum 1 sene basarısız olursa kovarım demek..ardından sampıyon olmus adama bı sene daha sozlesme ımzalattırıyorsun hala dıyorsun kı ben sana guvenmıyorum sampıyon olamazsam kovarım senı...adam o sene de sampıyon oluyor sen gelıyorsun ılk basta 1 senelık sozlesme ımzalıyorsun boyle soylentıler cıkınca 2 senelık uzatalım dıyorsun...yahu adam sana demez mı hıc guvenmedın boyle soylentıler cıkınca 2 senelık yapıyorsun dıye? nıtekım de dedı zaten terım bunu..

Birincisi güvenmemete haklı. Bir önce ayrılışındaki fiyasko ve uzun süre takım çalıştırmamış olmasından dolayı doğru bir karar. İkincisi de adam sonunda demekki artık güvenmiş ve 2 yıllık önermiş yine yanlış bir şey yok. Belki başkan da " ulan bu adam benim ona güvenmediğimi düşünüyor sanırım" deyip 2 yıllık önermişte olabilir. Bilemezsin yani. Ayrıca bunu tartışmakta aşırı saçma hem sözleşme uzatıyorsun ki bu sözleşme bir öncekinden daha uzun yani kafan rahat olacak, takıma odaklanacaksın, kendine göre şekillendireceksin ama nerde beyfendinin işi gücü şov için yine şovunu yapıp kendini zorla kovdurdu.

Brezilya maçında penaltı atışlarına geçilirken spiker terime sizinde kariyerinizde penaltı atışlarının çok önemli yeri var ne düşünüyorsunuz diye konu açtı(uefa finalini kastederek) buda ııımmm evet evet diye geçiştirdi tek kelime etmeden brezilya hakkında konuşmaya başladı dikkat etmişsinizdir illaki o anda gözümden tekrar düştü ne var kafasında acaba nasıl bu hale geldi bu adam?

Bugün yamaklarından biri ağzının payını aldı sneijder tarafından ama bakıyorum kebapçının komileri ustalarını korumak için gelmiş yine laf yarıştırıyorlar.

Adamın olmayan karakteri brezilya-şili maçının sonunda bir kez daha ortaya çıktı "brezilyanın tur atlaması FIFA yayıncı kuruluş ve sponsorlar için iyi oldu" diyerek.

Sen süper final zırvası için yayıncı kuruluşa demediğini bırakma dünde yayıncı kuruluş için Brezilya tur atlasın de.

Senin türk hakemlerine etmediğin küfür kalmasın bunun için ceza al dün Cüneyt üzerinden türk hakemlerin öv.

Sen TFF ve yıldırım demirören için demediğini bırakma fatih terim adaletin olduğu yerdedir de 1 yıl sonra bu federasyonla can ciğer kuzu sarması ol.

Ne demiş büyük türk ozanı serdar ortaç" binlerce dansöz var".

Fener tek kulvarda giderken onun önüne asla geçemezsin. İstersen Terim'i getir istersen Mou'yu getir. Sen haftada 2 maç yaparken adamlar 1 maç yapıyorlar. Ortada zaten haksız rekabet var. Biz de mal gibi bunların CL'y alınamalarına seviniyoruz.

İki kulvarda mücadele edemiyorsak sorun bizde, başkasında değil.

Dünya futbol tarihinde bir kulüple inanılmaz şeyler başarmış gerçekten efsane olmuş ama bu kazanımlar sonrasındada bu kazandıklarını gölgeleyen inanılmaz şeyler yapmış başka bir insan yoktur.

Seni hangi konuda görsem yaşla ilgili karşındakini ezmeye çalışıyorsun özellikle de Beratı merak ettim yaş ile zeka veya bilgi arasında nasıl bir bağlantı kurdun beyninde paylaşır mısın bunu benimle?

Zeka olarak baglanti kurmadim ki renktas ben ona.Adamin yasi kac ki terimi ne kadar taniyor.Baskasinin gaziyla laf soyluyor.Kulubun efsanesine gelmis kebapci diyor.Kim ki bu cocuk boylr bir ifade kullanabiliyor?

Apaçık bişekilde terime karalama kampanyası yapanlar var ve bunun için bu kadar saçmalayan insanın olması beni üzüyor.

Bende bu arkadaşlara özenip yorum yapıyom la f.terim sen niye bize o kadar başarı kazndırdın derdin neydi 6 kere şampiyon yapıp uefa kupasını aldırdın

be adam git bi dahada gelme :p

Bazilari Terim'i Fenerden bile daha çok nefret ediyorlar.

Daha hala geçen sezon olan olaylar hakkinda konusuluyor, yahu birakin artik gitti biz baska birisini tuttuk. Seçtigi yol Galatasarayda çok, çok basarili oldugu dönemleri silmedi ve silmeyecek. Hamzaoglu o laflari kendisi söyledi, Terimle alakasi yok.

Bu konuda stress atma konusu olmuş resmen.

Evlerinde , iş yerlerinde sorun yaşayan buraya gelip boşalıyor resmen stressinden.

Dr. Terim değiştirin başlığı bari

BrZbaNqCIAA7dcD.jpg:large

Ne var yani sizin hırsız arkadaşınız yok mu :p

ismail beyi bu konuya yönlendirin

kilitleyip çıkalım

bu konuda mahsur kalsın çıkamasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt