Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selahattin-aydogdu-fatih-terim-1-636x333.jpg

Fatih Terim'in bu tarz bağlantıları, ilişkileri hep olmuştur, olmaya da devam edecektir. Bir karakter meselesi.

Galatasaray'ın başında bir daha görmemek umuduyla...

Hatta bu tarz bağlantıları gönderilmesindeki esas sebeplerden biri bana göre.

tapatalk

Bunu koymam lazimdi. Hahah

fft17_mf263214.Jpeg

1980-81 sezonu Galatasaray için hiçte iyi gitmemiş bir sezondur.Yönetimde sorunlar devam ederken teknik direktör krizide hat safhaya yükselmiştir.O dönem Turgay Şeren‘in yönetiminde Galatasaray’ın kaptanı Fatih Terim’dir.Eşkişehir lig maçı vardır ve bu maçı aslanlar kaybettiği taktirde düşme potasında kendini bulacaktır.Ali Sami Yen stadında Eskişehir 2 gol birden bulur ve ilk yarı bu şekilde sonuçlanır.Defansın bel kemiği Fatih Terim yine defansta bulunan Güngör’e ileri çıkmasını söyler fakat Turgay Şener ısrarla geri dönmesi için kulübeden bağırır bunun üzerine Fatih Terim “karışma hoca sen!” diye bağırır.

Sonuç : Galatasaray 2.yarı 3gol birden atar ve maçı 3-2 kazanmayı başarır üstelik galibiyet golünü Güngör kafa ile atmıştır.

73_20071107002927_1.jpg

73_20071107003056_3.jpg

73_20071107003120_4.jpg

ahahahahaha :FDzadassaf

yüreğimizdende silemezsiniz ya seviyoruz benim rahmetli babamda kebabçıydı bundan hiç gücenmedim gurur duydum hep

yüreğimizdende silemezsiniz ya seviyoruz benim rahmetli babamda kebabçıydı bundan hiç gücenmedim gurur duydum hep

Kebap resmi paylaşanlar bunu da bir düşünürse iyi olur işte.

Benim babam da aşçı. 10 yıldır kepabçılarda çalışıyor.

Ben de gurur duyuyorum onunla.

Eleştiri yaparken

Zırtaparator

Parator

Kebapçı

diyenler bu nedenle komik değiller bilsinler bunu.

Kebap resmi paylaşanlar bunu da bir düşünürse iyi olur işte.

Benim babam da aşçı. 10 yıldır kepabçılarda çalışıyor.

Ben de gurur duyuyorum onunla.

Eleştiri yaparken

Zırtaparator

Parator

Kebapçı

diyenler bu nedenle komik değiller bilsinler bunu.

Angut her yerde anguttur Alpay. Antu'dakilerden en ufak bir farkı da yok bunların. Bunları yazarak kendi ezikliklerini gösteriyorlar ama farkında değiller.

benim babam kebapçı olsa iskender döner lahmacun yemekten foruma girip yazmazdım

adam dişçi yav

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt