Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paragoz bir kebapcinin bu kadar tartışılması gereksiz.

Yanlış görmediysem Riva'daki tesis açılısında Bilal Erdoğan'la yanyana oturuyor.

Artık pek bir şey yazmaya gerek kalmadı Terim kendi kendini bitiriyor zaten.

tapatalk

Açılışlara katılması kadar normal ne olabilir milli takımlar teknik direktörü tabi ki bu tarz açılışlarda olacaktır adama sallamak için bahane yaratmayın

Para için takımını satan adamın emre belezoğlundan ne farkı var !

Fatih Terim isminin Gündüz Kılıç formundan bir an önce kaldırılması dileğiyle

Su Erdogan ve Berk Yildiz olayindan sonra bir gram degeri kalmadi bende. Ondan önce hala biraz saygim vardi nasil olsa kac yillik hocamiz falan...ama kimin umrunda, parasini catir catir aliyor paraci serefsiz

Kim kimin yanında, kimin safında artık çok daha belirgin şekilde görülebiliyor. El birliği ile Galatasarayımızı bitirmek için ellerinden geleni yapacaklar. Genç oyuncumuza bile tahammülleri yok. Avrupa'da oluşumuzu hazmedemiyorlar.

Dinazor ve faşist arkadaşlarınla mutluluklar diler , konunun acilen kilitlenmesi ve çöp'e gönderilmesini temenni ederim .

Galatasaraydayken küfürbaz dedikleri adamı şimdide yere göğe sığdıramıyorlar , Türkiye medyası hakikaten iğrenç ötesi

Şikeyle ilgili açıklama yapacağım dedi ama yapamadı. O dakikada bitti benim için. Aslolan dediği Galatasaray'ı para için satması beni şaşırtmadı.

hortlatıp durmayın şu konuyu ya

tamam gitti kurtuldunuz anladık sevmyonuz ee daha ne ?

adam gitti işte daha ne

en çok fatih terim'e üzüldüm.seni milyonlar imparator diye çağırsın ama Rte nin önünde soytarı durumuna düş yazık Rte çağırınca nasıl iki büklüm koşuyor 70 milyon tl adama neler yaptırıyor Rte bizim bilal'i bi forvette dene dese kadroya alacak işte türk futbolu kimlere emanet.

tam alo fatih olmuş!! :asd:

kebap sat onurlu yaşa fatih!!

Koskoca Fatih Terim,Tercüman Samet'e dönmüş şu videoda :D

-Fatih Hocam,dövmeler?

+Doğru başbakanım.

bugün bi olay yaşandı ondan uplanıyor!!!!

kardeşim şimdi kendi kendimizi kandırmayalım terimin yerinde kim olsa aynı şeyi yapar orda

şu türkiyede rteye karşı gelebilen insan gördün mü?

şahıs olarak haketmese de makam olarak saygıyı hakediyo

dediğim gibi kim olsa aynısını yapardı

kardeşim şimdi kendi kendimizi kandırmayalım terimin yerinde kim olsa aynı şeyi yapar orda

şu türkiyede rteye karşı gelebilen insan gördün mü?

şahıs olarak haketmese de makam olarak saygıyı hakediyo

dediğim gibi kim olsa aynısını yapardı

Yanlış bir düşünce.

Başkan yardımcımız Candan Erçetin zamanında katılacağı bir gecede söz konusu kişinin de bulunacağını öğrenince ben ona şarkı söylemem diyerek daveti reddetmişti sadece aklıma gelen bir örnek.

Karakter ve duruş meselesi bir yerde.

Yanlış bir düşünce.

Başkan yardımcımız Candan Erçetin zamanında katılacağı bir gecede söz konusu kişinin de bulunacağını öğrenince ben ona şarkı söylemem diyerek daveti reddetmişti sadece aklıma gelen bir örnek.

Karakter ve duruş meselesi bir yerde.

bence istisna abi Candan Erçetinin yaptığı

yani bunun çok fazla örneği yoktur.

ha bu demek değildir ki terimin keloğlan filmlerindeki vezir gibi eğilip bükülmesi doğrudur

bende herşeyde sallamak için neden aramayalım

bende soğudum iyice zaten görünce başlığı iyice insan sinir oluyo

nerdeyse terim fbli diyecek insanlar ama ayrıldığında göbek atan fbli yöneticileri unutmamak da lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt