Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Volkan'ın yaptığı ayılıklara bir kelime değinmeyen, üstelin GALATASARAY TARAFTARINI suçlayan Fatih Terim!

Şu Terimciler buralarda mı?

Volkan'ın yaptığı ayılıklara bir kelime değinmeyen, üstelin GALATASARAY TARAFTARINI suçlayan Fatih Terim!

Şu Terimciler buralarda mı?

Adamın işi onları yorumlamak degilki milli takim hocasi buyuk bir camiayi niye karsisina alsin,ayrıca şişe sopa atma olayı en çok bizde var halen bikmadik bundan kalkip karsi cenahta atiyor dersen bizim(uA) kadar sureklilikleri yok.

Adamın işi onları yorumlamak degilki milli takim hocasi buyuk bir camiayi niye karsisina alsin,ayrıca şişe sopa atma olayı en çok bizde var halen bikmadik bundan kalkip karsi cenahta atiyor dersen bizim(uA) kadar sureklilikleri yok.

sahaya atılan maddelere hep beraber sövdük burada

lanet okuduk ultraslana

ama anonim evlat'ın yaptıklarını görünce az bile yapmışlar dedim yeminle

yapan suçlu evet

yaptıranın hiç mi suçu yok

illa trabzondaki o direği monte mi edelim volkitoşa

Ünal Aysalın tek doğru hareketi bu kişiyi kovmaktı.Haklı olduğu hala birilerinin kafasına girmiyor milyon tane örneğe rağmen.

Hoca Aysalcılara ne koymuş be.. Gideli 1 yıl oldu hala geçmiyor acısı; depreşip duruyor : )

İnsan sevdiği değer verdiği tarafından kazık yerse koyar beyler bu normaldir

Yediğimiz kazığın kurumsal ve seksi yerden geldiğini geç de olsa anlayacaksınız ama iş işten geçmiş olacak..

Yanlış anladın galiba ben ne Terimi ne Aysal ı savunmadım bugüne kadar herkes istediği kararı vermekte özgür ben takımı desteklerim ve ne terimci ne aysalcıyım yazdığım bir genelleme ve tespit sadece

Terim'in takıma zarar verdiği gitmeden önceki sezondan ortaya çıkmıştı.Ünal AYSAL'da vizyon, başkanlık ünvanına hakimiyet olsaydı Terim'le o sezona hiç başlamazdı.Aysal, Terim gitmesin diye uğraştı üstelik.Sezon başında planlı bir şekilde Terim'i gönderseydi, işte o zaman TERİM-AYSAL çatışmasının galibi olurdu, iyi anılırdı.Ancak galibi olmayan iki taraftanda eşit derece hazzetmediğim saçma sapan egoları olan, eski, geri kafalı iki tane adam olarak kalacaklar hafızamda.İkisini de kulüpte görmek istemiyorum bana sorsalar...

Aceba Aziz Üstell gibi insanlar para mi aliyorlar sosyal medyada Fatih Terim´e karsi kampanya baslatmak icin... Galatasaray taraftarina laf etmis mis... Futbol adamindan en iyi futbol adami anlar. Volkan´in icinde olabilir, ama oyuncularin derbilerde bukadar cirkeflesmesinin nedeni, ortami cehenemme ceviren agresiflestiren taraftardir. Asi, yada sinirli insanlar kendilerini kaybediyorlar atmosferin icinde. Bu durum her bir taraftar icinde gecerlidir, tribünde agresif bir ortamda insan kendinden geciyor.

Mesele bu agresif ortamda oyunculara anlayis göstermek...

Pasolig uygulamasini elestirdi, ve hakli bu konuda. Yöntimlerin görevi taraftari stada cekmek, ama bu ileri zekalilar daha da uzaklastiriyor. Türk futbolunu oyuncak yapmislar Demirören´in elinde, nezaman alacaklar bilmiyorum. Ama bu adam varken sportif olarak basarili bile olsak, Türk futbolu ilerleyemez.

Fenerbahce´den istifa eden Abdullah Kigili:

"Fatih Terim olsa durum değişik olurdu. Fatih Hoca olsaydı sonuna kadar mücadele olurdu. Terim'in kovulması işimize yaradı, önümüzü açtı."

Bunu bilenler biliyor, bilmeyenler halen uykuda...

Fenerbahce´den istifa eden Abdullah Kigili:

"Fatih Terim olsa durum değişik olurdu. Fatih Hoca olsaydı sonuna kadar mücadele olurdu. Terim'in kovulması işimize yaradı, önümüzü açtı."

Bunu bilenler biliyor, bilmeyenler halen uykuda...

hehe 2002-2003-2004 de filan da keske mücadele olsaydi

Adamlar sike yapip size o olsaydi daha zor olurdu diyorlar, siz de bakin onlar bile diyor deyip kaniyorsunuz... onlarin sike olayini kapatmak isteyen bir tff var, ve o tff nin elemani oldu terim efendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt