Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Izlanda maci Fatih Terim´in hatalarindan dolayi kaybedilmistir. Cok iyi giden bir takima, birden böyle bir degisiklik yapilmamasini bilmeliydi. Ama Izlanda´ya da hakkini verelim, cok iyi bir futbol oynadilar. Hizli ataga cikiyorlar, konsantrasyon hatalari yok, hirsli ve istekliler. Ezip gectiler bizi...

Izlanda maci Fatih Terim´in hatalarindan dolayi kaybedilmistir. Cok iyi giden bir takima, birden böyle bir degisiklik yapilmamasini bilmeliydi. Ama Izlanda´ya da hakkini verelim, cok iyi bir futbol oynadilar. Hizli ataga cikiyorlar, konsantrasyon hatalari yok, hirsli ve istekliler. Ezip gectiler bizi...

İyi giden ,Danimarka maçı diyorsan. O maçta şansı yardım etmeseydi bunda farksız olmazdı.

Ulan sen bizim canimizdin herseyimizdin gittin o şrefsizlerle aynı masaya oturdun şimdide madara oldun olmadı fatih hoca olmadı

terim bizden gittiğinde çok seviniştim aynen böyle fantezi düşkünü olduğu için..Gökhan-ömer-balta-Caner 4 lü ile başlasak en azından o rezil baskıyı yemeyiz başı kesik tavuk gibi dolaşmazdık sahada..karşımızda almanya değil izlanda vardı ulan izlanda...
ayrıca prandelli fantezi düşkünü deği gerçekçi bir hoca izlenimi verdi bana buna seviniyorum.selçuk sorununu da halletse süper olur

Yürekli mağlubiyetler korkak zaferlerden iyidir diyen birinden gerçekçilik bekleyemezsin zaten. Ders almam ders veririm kafasında devam ettikçe daha çok yürekli mağlubiyet alır. Ha bugünkü mağlubiyetin yüreklilikle de alakası yoktu da neyse. Resmen paçavraya çevirdiler bizi olacak iş değil.

Terim'in bence ciddi psikolojik sorunları var,adama egosu çok fazla diyorduk ama durum daha beter...

Sen karakterim diyerek önde pres yaptırıyorsun,ilkelerine o kadar bağlısın ki deplasmanda Madrid'in üstüne dahi korkusuzca gidiyorsun...

Ya bu ne abi , sahadaki taktiği görünce anlamadım,inanamadım...

1- 3'lü defans nereden çıktı , ne alaka ya ?Kolay mı bunu oynamak ?

2- Selçuk-Emre-Topal-Gökhan bu adamlar niye oynuyor ya ? Aslında sormaya gerek yok sevdiğin oyuncuları oynatıyorsun da Emre-Selçuk ne ama ya ?

Ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum.Kendine dahi dedirtmek için 3'lü savunma oynatıyorsun diyeceğim de rakip İzlanda yahu,en başta Terim bu kadar rakibe önem vermez...

iyi giden bir şey yoktu
fatih terim futbolun gerçeklerinden ne kadar uzak kaldığını bir kez daha ispatladı bu fiyasko ile
izlanda ne kadar futbolun doğrularını yapmış gibi görünse de bariz zaafları olan türk milli takımını çok iyi çözdü ve haklı bir galibiyet aldı
fiyasko dememin sebebi izlandanın oynadığı futbolu küçümsemek amaçlı değil
türk milli takımının dersine ne kadar çalışmadığı, rakibini önemsemediği ve formsuz olduğundan kaynaklı
fatih terim danimarkayı son dakika golüyle geçince izlandayı rahat yeneceğini sanmış olsa gerek
ama izlanda türkiyenin üzerinden tır gibi geçti
teknik kadrosu üçüncü golden sonra kahkahalara boğuldu
çünkü karşılarında a bunch of losers vardı
şikecilere yakışan bir milli takım izledik
pisliğin ve haksızlığın üzerine inşa edilen bir milli takım ancak bu kadar başarısız olabilirdi
tffye bu sonuçtan ötürü teşekkürü borç bilmeliyiz...

attachment.php

Ekli dosyalar

• BxH1d7oIYAA8Nrd.webp
    BxH1d7oIYAA8Nrd.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 178
Kim derdi ki seninle bir gün ayrılacağız, geçip giden yılların ardından bakacağız. :sad007:

Bu adamı çok fazla suçlamaya gerek yok. Ülkedeki yerli futbolcuların durumu belli, hiç rekabetin olmadığı bir ortamda sırf pasaportları kırmızı diye milyon eurolar kazanarak keyiflerine bakıyorlar.

Kuzey ulkeleri genelde bize ters gelir zaten. Bugunku maca kadar yedi mac yapmisiz Izlanda ile 4 defa yenilmis, bir defa kazanmisiz.

Yalniz eskiden Terim'e destek icin actigim destek basliginda yazdiklarimi gorunce kendimden utandim.Forumdaki ilk konummus.

Olurda birgun sayin Unal aysal ayrilirsa yeni gelenler umarim birdaha terimi basimiza hoca yada baskan yapma hatasina dusmezler,2000 yilindan kalan felsefeyi, gazla biryere varilabilecegini dusunen egolarini herseyin onune koyan bir insan ,teknik ve taktik olarak sinifta kalmis bir hoca artik F.terim; isin kotusu, hatalarini goremiyor ve kendisini zamanimizin gelisen futbol dunyasinda yenileyemiyor.

Bana Yardımcını söyle senin nasıl bir hoca olduğunu söyleyeyim...

Hasan Şaş: İzlanda topu elle 3 defa kaleye götüremez...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt