Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Milan taraftari bir arkadasim var. Milana da cok yakin.İtalyada yasiyor. İcini disini herseyi cok iyi biliyor. Söylediği, Serginho, Albertini ve Contra gibi oyuncularla yüksek tempolu, pres futbolu oynatmaya calismis. Hic biride bu sisteme uygun degilmis. Pres konusunda zayif oyuncularmis hepsi. Shevchenko sayesinde o kadar kalmis Milanda, sayesinde cok mac kazanmis. Ne zaman Bolognali bir oyuncu burnunu kirmis, Terim sonraki haftalarda kovulmus. Oyuncular, daha 1.haftadan bu adam nasil TD oldu demisler. Brescia maciymis sanirim, öyle bir kadro cikarmis ki. Ancelotti, 2 tane nokta transferiyle Clyi kazanmis hemen sonraki sezonda. Arkadasim söyledi ,Terim orada da dakkada transfer istiyormus.150 milyon euro harcamis, sürekli forvet istiyormus, stoper istiyormus. Ancelotti, 35 milyon euro verip Nestayi almis, takaslada Seedorfu, Clyi kazanmis adam.

Eski bir mesajim. Sanki oradaki oyuncular farkli bir sey söyledi. Terim taktik bilmez. Taktik bilen adam, sampiyon takima 30 milyon dolar harcayip, 6 ay sonra yine 3 transfer ister mi? Adam Aysaldan her 6 ayda bir kanat istiyordu. Terim varken, sahada Drogba, Ujfalusi gibi bir lider olacak. Takimi yönetecek. Taktik eksikliği böyle giderilir. Yillarca Hagi, Popescu bu aciği kapatti. Bosuna mi diyorum, Milli takimda tonla sorun var ve Terim bunlari cözemez diye. Milli takimda bir Hagi, Popescu, Ujfalusi, Drogba yok.
Hadi velev ki Milan öyle Fiorentina'yı da gazla mı ayağa kaldırdı?

Ki birkaç sene önce Milano'ya gittiğinde San Siro'da elini ayağını öpüyorlardı hocanın stadda hepsinin görüntüsü var.

Maldini, Sheva, Rui Costa, Kaladze benim yakın dönemden açıklamalarını hatırladığım, FT'nin ne kadar büyük bir teknik direktör olduğunu söyleyen adamlar.

Herhalde taktik bilmeyen birini durduk yere bu kadar övmezler.

Nerede övmüsler, Rui Costanin aciklamasi vardi, taktik konusunda iyi olmadiğini söylüyordu. Avrupali birine X kisisini sorsan, nezaketen över adamlar.

Nerede övmüsler, Rui Costanin aciklamasi vardi, taktik konusunda iyi olmadiğini söylüyordu. Avrupali birine X kisisini sorsan, nezaketen över adamlar.
Baros Afrikalı mı renktaş

+ Rui Costa konusunu google'a yazarsan görebilirsin. 1-2 sene önce şl kura çekiminde gstv'ye konuşmuştu Fatih Terim çok büyük bir teknik direktör vs. demişti.

Son düzenleme:
Bilmiyordur kesin :rolleyes:

Türk gelmiş geçmiş en başarılı teknik direktöründen bahsediyoruz.

Bilse ne olur bilmese ne olur.

Aykut kocaman'ın bir basın toplantısı var, aynı soruyu Terim'e neden soramıyorsunuz diyor.

Türkiye'de hertarafın taktik olsa ne olur?
Medya ilişkilerin, tff, hakem, otorite bunlar daha önemli.

Takım 1:6 Real hezimetinden gelip 80000 önünde haldır haldır ilerleyen beşiktaş'a koyuyor ama bu adam taktik bilmiyor.

Varsın bilmesin!

Adamı zorla terimci ediyorsunuz.

BlueTapa

Milan taraftari bir arkadasim var. Milana da cok yakin.İtalyada yasiyor. İcini disini herseyi cok iyi biliyor. Söylediği, Serginho, Albertini ve Contra gibi oyuncularla yüksek tempolu, pres futbolu oynatmaya calismis. Hic biride bu sisteme uygun degilmis. Pres konusunda zayif oyuncularmis hepsi. Shevchenko sayesinde o kadar kalmis Milanda, sayesinde cok mac kazanmis. Ne zaman Bolognali bir oyuncu burnunu kirmis, Terim sonraki haftalarda kovulmus. Oyuncular, daha 1.haftadan bu adam nasil TD oldu demisler. Brescia maciymis sanirim, öyle bir kadro cikarmis ki. Ancelotti, 2 tane nokta transferiyle Clyi kazanmis hemen sonraki sezonda. Arkadasim söyledi ,Terim orada da dakkada transfer istiyormus.150 milyon euro harcamis, sürekli forvet istiyormus, stoper istiyormus. Ancelotti, 35 milyon euro verip Nestayi almis, takaslada Seedorfu, Clyi kazanmis adam.

Eski bir mesajim. Sanki oradaki oyuncular farkli bir sey söyledi. Terim taktik bilmez. Taktik bilen adam, sampiyon takima 30 milyon dolar harcayip, 6 ay sonra yine 3 transfer ister mi? Adam Aysaldan her 6 ayda bir kanat istiyordu. Terim varken, sahada Drogba, Ujfalusi gibi bir lider olacak. Takimi yönetecek. Taktik eksikliği böyle giderilir. Yillarca Hagi, Popescu bu aciği kapatti. Bosuna mi diyorum, Milli takimda tonla sorun var ve Terim bunlari cözemez diye. Milli takimda bir Hagi, Popescu, Ujfalusi, Drogba yok.

Sanki Les Italianos t.d.ler çok mu daha iyi taktik biliyorlar?

Türkiye Lig için uygun bir taktigi vardi Terim, ve gayet basarili oldugunu da gösterdi.

Bilmiyordur kesin :rolleyes:

Türk gelmiş geçmiş en başarılı teknik direktöründen bahsediyoruz.

Bilse ne olur bilmese ne olur.

Aykut kocaman'ın bir basın toplantısı var, aynı soruyu Terim'e neden soramıyorsunuz diyor.

Türkiye'de hertarafın taktik olsa ne olur?
Medya ilişkilerin, tff, hakem, otorite bunlar daha önemli.

Takım 1:6 Real hezimetinden gelip 80000 önünde haldır haldır ilerleyen beşiktaş'a koyuyor ama bu adam taktik bilmiyor.

Varsın bilmesin!

Adamı zorla terimci ediyorsunuz.

BlueTapa
İmza

ulan bellemıssınız bı taktık sıstem dıye aglamayı baska bısey bıldıgınız yok sızınde...gecen senede bu ne yeaaa kaos futbolu sıstem yeaaa dıye aglıyordunuz gonderdınız hocayı taktıgı bıldıgınızı ıddıa ettıgınız mancını geldı noldu? prandellı geldı noldu? arsenale karsı anderlecte karsı oynanan oyun ortada...dun terımın basın toplantısında soyledıgı bı cumle var.bu ulkenın futbolundakı basarılarında kım var bı bakın ondan sonra gerekıyorsa yıne vurmaya devam edın dıye.adama demedıgınızı bırakmıyorsunuz da hakkını barı verın..hıkmet karamanlar yılmaz vurallarda gazı verıyor onlar nıye basarılı olamıyor.

Ulan prandelli taktik biliyor da noluyor konuşturmayın şimdi beni, sizi adam çakara havale ediyorum

Hadi ft bam bam bam çeklere de gol sen çok yaşa ft sen olmasan nice olur halimiz hadi ft bam bam bam goooollllllll

Sükrü, mesajlarini göremiyorum ve okumuyorum. Bosuna alinti yapma. Göz ardi ettim. 10 kere beni rahatsiz etme dedim, hala rahatsiz ediyorsun.

Madem bana katilmiyorsunuz, katilmayanlara söylüyorum. Terimin taktik konusunda cok iyi olduğunu söylüyorsunuz. O zaman bana Milli takimin izlanda karsisindaki oyun plani ve hucum planini söyleyin.

Manciniyle Terim dönemini neden karsilastiriyorsunuz ki? Mancini döneminde cok daha güclü rakipler vardi. Tek kulvarda oynuyorlardi hemde. Mancini, Terimin puan kayiplari nedeniyle puan kaybi lüksü bile olmayan, yabanci siniri nedeniyle ilk11 kalitesi düsmüs, yabanci sinirina göre kurulmayan kadro nedeniyle Sabriyi Baltayi ilk11 oynatmak zorunda kalan,yedekte oyunu degistirebilen tek oyuncusu bile olmayan TDydi. Kendi hatalari da oldu.

Sükrü, mesajlarini göremiyorum ve okumuyorum. Bosuna alinti yapma. Göz ardi ettim. 10 kere beni rahatsiz etme dedim, hala rahatsiz ediyorsun.

Madem bana katilmiyorsunuz, katilmayanlara söylüyorum. Terimin taktik konusunda cok iyi olduğunu söylüyorsunuz. O zaman bana Milli takimin izlanda karsisindaki oyun plani ve hucum planini söyleyin.

Manciniyle Terim dönemini neden karsilastiriyorsunuz ki? Mancini döneminde cok daha güclü rakipler vardi. Tek kulvarda oynuyorlardi hemde. Mancini, Terimin puan kayiplari nedeniyle puan kaybi lüksü bile olmayan, yabanci siniri nedeniyle ilk11 kalitesi düsmüs, yabanci sinirina göre kurulmayan kadro nedeniyle Sabriyi Baltayi ilk11 oynatmak zorunda kalan,yedekte oyunu degistirebilen tek oyuncusu bile olmayan TDydi. Kendi hatalari da oldu.

O rüzgar olmasa var ya İzlanda'ya 10 tane tıkardık ama ah o rüzgar ah .. :(

Taktik bilmiyormussun hocam.Cok sansliymissin.Egon tavan yapmismis.Adama gulerler ya bu nasil bir mantiktir nasil bi nefrettir.Adam Uefa kupasini kaldiracak.Euro 2008 de finalin esiginden donecek.4 sene ust uste sampiyon olacak.8.bitirmis takimi iki sene ust uste sampiyon yapip ustune Cl ceyrek finali oynatip.Real karsisinda muhtesem futbolla veda edecek sende geleceksin burda kebapci taktikten anlamiyor diyeceksin oyle mi.Bu adam varken ezeli rakibin sampiyonluga bile inanmiyordu.Kigili ne dedi hepimiz biliyoruz.Amrabat'a 8 m€ verin diyen mi oldu yonetime.Onu da gectim amrabat geldiginde hepinizin agzi kulaklarindaydi.Bizim baskanda ayni sizin gibi dusundu iste FT nin basarilarini kendi basarisi zannetti.Futboldan anlamayip bin kere kamera karsisina gecti.Yok cilek,yok seksi kulup,eleman gibi futbolda yeri olmayan kelimelerle rezilligi gozler onune koyuyordu zaten.Biz fatih terimden sonra kamera karsisinda baskan goremedik nedense.Universite donemini yasayacaktik noldu ?.Prandelli hic zannetmiyorum ama ins basarili olur.Bir futbol kulubunun zarar veya karinda en onemli faktor antrenordut.Prandelliden manciniden sonra fos cikarsa vay o zamam halimize.

Adalatin oldugu yer grup sonunculuğu. Adam doğru demiş beyler

Tapatalk

totalgazfutbol ekölü iyice iflas etmistir artik

Senin yerin Galatasaray dı yanlış yaptın bunca taraftarın ahını aldın be hocam şerefsizlerin yanında oldun

Derhal istifa etmesi gereken td bozuntusu. Türk Milli Takımı bu hallere düşecek bir takım değil. Ortalamanın altı seviyesindeki bir grupta averaj takımı haline geldik. Yazıklar olsun be.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt