Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ah hoca ah şu hallere düşürdün kendini düşman ettin bizi kendine srn istesen Ünal aysalı gonderirdin ama sen gitmeyi istedin şimdi oralar da o şrefsizlerle tiyatro oynuyorsun olmadı hoca Allaha da Emanet Ol seni zamaninda kendimizden biri olarak gören bir Galatasaray aşığı olarak söylüyorum.

Taktik bilmiyormussun hocam.Cok sansliymissin.Egon tavan yapmismis.Adama gulerler ya bu nasil bir mantiktir nasil bi nefrettir.Adam Uefa kupasini kaldiracak.Euro 2008 de finalin esiginden donecek.4 sene ust uste sampiyon olacak.8.bitirmis takimi iki sene ust uste sampiyon yapip ustune Cl ceyrek finali oynatip.Real karsisinda muhtesem futbolla veda edecek sende geleceksin burda kebapci taktikten anlamiyor diyeceksin oyle mi.Bu adam varken ezeli rakibin sampiyonluga bile inanmiyordu.Kigili ne dedi hepimiz biliyoruz.Amrabat'a 8 m€ verin diyen mi oldu yonetime.Onu da gectim amrabat geldiginde hepinizin agzi kulaklarindaydi.Bizim baskanda ayni sizin gibi dusundu iste FT nin basarilarini kendi basarisi zannetti.Futboldan anlamayip bin kere kamera karsisina gecti.Yok cilek,yok seksi kulup,eleman gibi futbolda yeri olmayan kelimelerle rezilligi gozler onune koyuyordu zaten.Biz fatih terimden sonra kamera karsisinda baskan goremedik nedense.Universite donemini yasayacaktik noldu ?.Prandelli hic zannetmiyorum ama ins basarili olur.Bir futbol kulubunun zarar veya karinda en onemli faktor antrenordut.Prandelliden manciniden sonra fos cikarsa vay o zamam halimize.
Zaaaa xd terim fanlar gelmis.

Fisinizi Cek tiler xdxdxd

HTC One cihazımdan gönderildi

sahanın ortasına koşup hakem dövmeye kalktığında bitmiştin benim gözümde.. imparator oldun ama bir türlü adam olamadın..

Keşke dövseydi o hakemi bilmiyosun galiba resmen bizi doğradı o gün bende olsam döverdim keşke dövseymiş

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şu başlığı temizlemeye kalksak 400 sayfa gereksiz mesaj çıkar herhalde.

Hic bir zaman 2000 den sonra futbolunu begenmedim, ha ozamanlar da az 5 goller yemedik, avrupa da uefa dan baska baya da rezil olmuslugumuz var. Bide ozamanlar lig cok daha kolay di, artik diger takimlar bile eski starlari getirebiliyor. Standart yükseldi de, türkrlerin genel standardi hala berbat.

Futbol devamli degisen bir oyun, Terim efendi hala 1980lerde kaldi.

hava durumu nasılmış dün istanbul'da rüzgar falan var mıymış son hava bükücü imPARAtor!!!!!!

buse terim pardon adem çakar nerede sesi çıkmıyor hiç!!!!

111020141126059140164_2.jpg

Hocaya hiçbir zaman sevgim ve saygım eksilmedi, eksilmez de. Yalnız herkes gibi tabii ki kırgınım. Bu sıralar uğradığı eleştiriler dozunu baya aştı ve doğru haberler yanında yıpratmak maksadıyla yapılan kasıtlı haberler fazlalaştı. Medya takımdan ayrılması için elinden geleni yapıyor. Taktik teknik falan da hikaye, bu ülkede işleyen sistem taktik teknik değil. Keza dışarıda da ( UEFA, UCL ) benimsediği sistem iyi kötü işliyor. Öyle ya da böyle. Şimdi bana gelip 6-1 Real maçını söyleyen çıkmasın. Görüyoruz gelen yabancıları, 2-3 eksik yemişsin ne farkeder.

Son düzenleme:
Hocaya hiçbir zaman sevgim ve saygım eksilmedi, eksilmez de. Yalnız herkes gibi tabii ki kırgınım. Bu sıralar uğradığı eleştiriler dozunu baya aştı ve doğru haberler yanında yıpratmak maksadıyla yapılan kasıtlı haberler fazlalaştı. Medya takımdan ayrılması için elinden geleni yapıyor. Taktik teknik falan da hikaye, bu ülkede işleyen sistem taktik teknik değil. Keza dışarıda da ( UEFA, UCL ) benimsediği sistem iyi kötü işliyor. Öyle ya da böyle. Şimdi bana gelip 6-0 Real maçını söyleyen çıkmasın. Görüyoruz gelen yabancıları, 2-3 eksik yemişsin ne farkeder.
6-0 kaybetmedik
1-6 kaybettik biz real'e karsi..

☆$☆

Adam aldigi son sampiyonluktan sonra t.d. biraksaydi herkes için en iyisi olurdu.

Başarılı olmadığını söyleyen yok. Ayrıca başarısızlıkları da var. Onlar ayrı konu... İnsanları rahatsız eden, aldığı ilk tekilfte kaçıp gitmesi. Daha öncede yapmıştı aynısını.

Başarılı olmadığını söyleyen yok. Ayrıca başarısızlıkları da var. Onlar ayrı konu... İnsanları rahatsız eden, aldığı ilk tekilfte kaçıp gitmesi. Daha öncede yapmıştı aynısını.
Kaçıp gitti demek pek yakışık değil bence , sonuçta hem kulüp takımını hem de milli takımı sürekli çalıştırmak istiyordu , Galatasaray'ı bıraksa bile sezon sonu bırakırdı ki şampiyon yapsaydı bu seferde taraftar bırakmazdı. Ünal Aysal belli ki birlikte çalışmayı pek istemiyordu ve sezon sonu şampiyon yapan birini gönderemezdi. O yüzden erken bir karar verdi.

bundan 2 hafta önce bi rüya gördüm.inşallah çıkmaz o rüya.

Kaçıp gitti demek pek yakışık değil bence , sonuçta hem kulüp takımını hem de milli takımı sürekli çalıştırmak istiyordu , Galatasaray'ı bıraksa bile sezon sonu bırakırdı ki şampiyon yapsaydı bu seferde taraftar bırakmazdı. Ünal Aysal belli ki birlikte çalışmayı pek istemiyordu ve sezon sonu şampiyon yapan birini gönderemezdi. O yüzden erken bir karar verdi.

Haklısın kaçıp gitti yanlış oldu. Satıp gitti demek lazım.

2000 yilindan sonra bizde bir basarisi yok. 2012 sampiyonlugu büyük paralar harcanarak elde edildi. Paranin olmadigi yerde Terim olmadi hiç bir zaman. Galatasaray sayesinde imparator oldu, ama nankörlük etti. simdi onun bedelini ödüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt