Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya arkadasim ne kadar sig dusunceye sahipsin sen ya.6 gol yemismis sadece o mu kaldi terim doneminden aklinda ? Bu takim diger butun CL maclarinda ve ligde gayet iyi oynadi ve bize bol pozisyon seyrettirdi.Hala gelmis 6 yedik diyor.Sen inaniyormusun Terimin su arsenal ve BVB maclarinda bu kadar ezik oynayacagina.Klopp turk mantelitesinden bahsederken aklindali dusuncenin Terim oldugunu bilmek bu kadar mi zor.Terimden nefret ediyorsan et ama hakkini ver.

evet tek o kaldi cünkü o yüzden de kacti, takima berbat türk oyuncular ile doldurup gitti, deal with it

İğrenç bir takım planlaması yapmıştı, diğer hocalar da ondan eksik kalmayıp çöplüğe çevirdi iyice.

{taptap}

Terim döneminde gelen her yabancı süper lig şartlarında kaliteydi. Elmander-Melo-Muslera-Eboue-Ujfalusi-Riera-Sneijder-Drogba,

Yerli transferine gelirsek, Yerli olarak zaten piyasada kaliteli oyuncu yok. Kontejan oldugu icin mecbur yerli oyuncu almak zorundasın, bizde anadoluda parlama yapan oyunculara yöneldik ve hemen hepsinden kazık yedik. Birde Amrabat kazıgı var tabi,

2011 alinan turk topcular

selcuk ok
ceyhun - lol
gokoglan - lol
sercan yildirim - lol
baytar - ilk sene ok
necati - ok

alinabilecek turk oyuncular
pektemek
egemen
veli kavlak
olcan

12 13

hamit
umut
burak

birsey diyemem ok transferler hamite cok para verilse de

furkan - lol

alinabilecek isimler

topal
salih ucan
olcay
oguzhan oz.

ve de 13 14

erman kilic - Lol?

kacan zatlar

g. tore
potuk

sonuch - bir tane bile gelecek vadeden ok denecek adam alinmamis ft tarafindan
varsa yoksa 30+

yabancilara gelelim

iki sene boyunca consistently iyi oynayan melo var muslera var 1 sene civari isabetli oynayan drogba ujfa sneijder elmander var. orta yolda kendini redeem eden riera var. lakin amrabat chedjou bruma gibi adamlara verilen akil almaz ucretler de cabasi
tellesi de ftnin istedini unutmayalim

ha o gittikten sonra ontivero burdisso hajrovic pandev cemali alinmis

hepsini toplasak ortaya bir adet yedek cikabilir (o da belki)

sonuch- ucuza aldigimiz adamlar iyi gerisi at cope

ultimate sonuc- ftyi at cope

Terim döneminde gelen her yabancı süper lig şartlarında kaliteydi. Elmander-Melo-Muslera-Eboue-Ujfalusi-Riera-Sneijder-Drogba,

Yerli transferine gelirsek, Yerli olarak zaten piyasada kaliteli oyuncu yok. Kontejan oldugu icin mecbur yerli oyuncu almak zorundasın, bizde anadoluda parlama yapan oyunculara yöneldik ve hemen hepsinden kazık yedik. Birde Amrabat kazıgı var tabi,

Para bol iken, gitti Amrabata, Danny e filan para saydi

Hoca 4-5 ay Shaqiri icin diretti, yönetim o kadar bonservis veremeyiz dedi. Kanat lazımdı hocada Amrabat'a yöneldi. O dönem taraftarda deli gibi Amrabat'ı istiyordu. Hamit-Amrabat icin bu forumun yıkıldıgı günleride hatırlıyorum..

Benim garibime giden ve Terim'in mentalitesi hakkında da fikir verici olan bi husus var. 3. kez göreve gelmeden önce geçirdiği bos vakitlerde bazı liglere zaman ayırmış olacak ki gelince Shaq, Suarez, Gillet gibi adamları istedi. Ama ne hikmetse sonradan bize karşı iyi oynayan Amrabat, Dany, Turkiye'deki u21 şampiyonasında adını duyuran Bruma, Fransa'nin en iyi stoperlerinden biri olarak gösterilen Chedjou'yu aldırdı. Bu oyuncular fark edilmeleri Shaq, Suarez ve Gillet kadar zor olmayan oyuncular. Hepsi göz önünde. Yani benim düşüncem görev döneminde pek de oyuncu izlemeye/izletmeye hevesli olmadigi yönünde. Armut pis agzima düş...

N5

Benim garibime giden ve Terim'in mentalitesi hakkında da fikir verici olan bi husus var. 3. kez göreve gelmeden önce geçirdiği bos vakitlerde bazı liglere zaman ayırmış olacak ki gelince Shaq, Suarez, Gillet gibi adamları istedi. Ama ne hikmetse sonradan bize karşı iyi oynayan Amrabat, Dany, Turkiye'deki u21 şampiyonasında adını duyuran Bruma, Fransa'nin en iyi stoperlerinden biri olarak gösterilen Chedjou'yu aldırdı. Bu oyuncular fark edilmeleri Shaq, Suarez ve Gillet kadar zor olmayan oyuncular. Hepsi göz önünde. Yani benim düşündüğüm kadarıyla görev döneminde pek de oyuncu izlemeye/izletmeye hevesli olmadigi yönünde. Armut pis agzima düş...

N5

good 1 tk

Yaydan çıkan ok geri dönemez demiş ünlü düşünür Hadise.

Yeter artık temcit pilavı gibi 2-3 senede bir aynı adamlar. Lucescu-Terim-Denizli'den başka adam yok mu dünyada?

Hoca 4-5 ay Shaqiri icin diretti, yönetim o kadar bonservis veremeyiz dedi. Kanat lazımdı hocada Amrabat'a yöneldi. O dönem taraftarda deli gibi Amrabat'ı istiyordu. Hamit-Amrabat icin bu forumun yıkıldıgı günleride hatırlıyorum..

lol Bayern geldi kapti, pahali ile alakasi yok, yoksa Bruma ya niye verdi yönetim okadar Para. Shaqiri yoksa bile, Amrabat a okadar israr ettirmek cahillik tir

lol Bayern geldi kapti, pahali ile alakasi yok, yoksa Bruma ya niye verdi yönetim okadar Para. Shaqiri yoksa bile, Amrabat a okadar israr ettirmek cahillik tir

Neticede Terim Scout degil, adamın oyuncu vizyonu bizim gibi dar.

Taraftar Amrabat'ı cok isteyince, Terim'de istediği birkac kanatı aldıramayınca taraftarın gazını almak icin Amrabat'a yönelmesi son derece doğal. Burda cahil olan tek kisi Terim degil yani.

Transferi Prof. Scoutlar yaptırmalı ama Bizde transferi ya işadamları yaptırıyor yada hoca.

Neticede Terim Scout degil, adamın oyuncu vizyonu bizim gibi dar.

Taraftar Amrabat'ı cok isteyince, Terim'de istediği birkac kanatı aldıramayınca taraftarın gazını almak icin Amrabat'a yönelmesi son derece doğal. Burda cahil olan tek kisi Terim degil yani.

Amrabati kim istedi ya, güldürtme insani... Gören de dicek taraftar 12 ay Drogbayi beklemedi, Amrabati bekledi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt