Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim: Birileri rahat etsin diye imza atmam
Hoca adamın ayarını bizden önce biliyormuş.. imza atsa ne değişecekti söylermisin?
Mancini'ye yaptığını ve şimdi tüm camiaya yaptığını imza atsa bile Hoca'ya yapmacakmıydı.. ve nitekim yapmadı mı?
Adamın karakteri satmak üzerine kurulmuş adeta..

Fatih hoca defans organize yapmasini pek bilmezse bile takimi makina gibi oynatiyordu resmen... sürekli gol pozisyonlara giriyorduk, sevmedigimiz Selçuk ve Burak'in iyi dönemleri vardi, deplasman maçlarda yenebiliyorduk, Bruma'ya sans veriliyordu. En dandik oyuncular bile gol atiyordu onun takimda, Engin Baytar gibisi mesela.

Simdik sirf TFF'e gitti diye adam G.Saray için tüm yaptiklarini çöp'e atmamak lazim ve objektif kalmak lazim.

Suçlu taraf sadece Terim degil.

Egosu sorun olabilir sadece.

Bazı şeyleri kulağınızla dinlediğinize eminim de bazı şeyleri de nerenizle dinlediniz cidden sorun işareti
Merak etmeyin biz herşeyi kulağımızla dinliyoruz dinlemesine de.. ve lakin sizin bir taraflarınızdan çıkan laflara kulağımız tıkalı çok şükür..

Fatih hoca defans organize yapmasini pek bilmese bile takim makina gibi oynuyordu resmen... sürekli gol pozisyonlara giriyorduk, neredeyse nefret ettigimiz Selçuk ve Burak iyi dönemleri vardi, deplasman maçlarda yenebiliyorduk. En dandik oyuncular bile gol atiyordu onun takimda, Engin Baytar gibisi mesela.

Simdik sirf TFF'e gitti diye adam G.Saray için tüm yaptiklarini çöp'e atmamak lazim ve objektif kalmak lazim.

Suçlu taraf sadece Terim degil.

Yeniden gelirse 4/4lük olur bizim için.

Egosu sorun olabilir sadece.
Orası öyle de.. Buradaki ergenlerin egosu Fatih Hocada bile yok arkadaşım..

ali durust kötu adnan özturk kötu albayrak kötu FT kötu hasan sas umıt davala kötu 4.haftada bırakıp kacan klubu mılyonlarca dolar borç batagına surukleyen baskan doğru.lafonten bu masalları okusa bır daha masal yazmazdı.her seyı gectım bır GS lı da cıkıp demıyor kı arkadas bu rok GS baskanının msj larını beyaz tv de canlı yayında nasıl okur.GS baskanının msj larının canlı yayında okunduğu bır baskan görmedım.4.hafta kacan bır baskan görmedım.sakson baskanımızın açıklaması şu benım telefonum hep ortada:))

En buyuk Fatih Terim hayrani bile kader ortagiyla imzaladigi anda sogumasi gerekirdi.

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Fatih Terim: "4.Yıldızı takmadan hiçbir yere gitmem.. göndermek isterlerse de direnirim"

Bu lafı söyledikten 1-2 hafta sonra Mr.Sexy gönderdi Fatih hocayı.. sırf tükürdüğünüzü yalamamak adına bile bile "Terim kaçtı" diye yalan söylüyorsunuz..

Sezon sonu TFF'ye yüzü kizarik bir sekilde meydan okuyan da oydu ama.

ya arkadas bırakın bu kulübü milyonlarca dolar borç batagına sürükleyen başkan laflarını.

Yandaş basının gazetecileri gibi davranmayın..

GS ın borç batagında oldugu falan yok...

Adnan polat devrinde oldugu gibi feda demiyoruz.

FFP geçirdik ve sadece 200bin euro ceza aldık..

Açıklanan gelir gider tablosunda en iyi durumdaki türk takımıyız..

Adamlar muhalefet karalamak olsunda nasıl olursa olsun derdindeler..

GS ünal aysal geldiğinde elinde bulunan Hissse % 55 di. Ünal Aysal 2 kere sermaye artışı yaptı.
2.sinde devlet 1 yıl hisseleri satamazsın yasagı koydu.

Şuan kulübün hisselerinin % 95 i GS da.

Ünal Aysal yasak bitince bu hisseleri satsa % 55 aldıgı konuma getirse kasaya giricek 100m euro ya yakın para..

Siz bırakın GS battı haberlerini

Asıl batan FB ve BJK bir FFP geçirsinler de o zaman görün..

Ünal Aysal ın tek hatası yanlış yönetim ve teknik direktör seçmesi İtalyanlara oynamayacakdı..

Neyse sizin içiniz rahat olsun GS ın battıgı falan yok.

GS a sadece futboldan anlayan iyi bir sportif direktör yada yönetici lazım.

Buda Abdurrahim albayrak değil...

Umarım Mayısda Haldun üstünel birilerinin ekibinde olur

En buyuk Fatih Terim hayrani bile kader ortagiyla imzaladigi anda sogumasi gerekirdi.

Orası Türkiye Cumhuriyeti'nin Milli Takımı kardeşim.. bunu anlayın önce..
Şahsen Real Madrid'de TD olsam ve TFF nin başında da kan düşmanım olsa bile ülkem için gerekiyorsa 1 dk düşünmeden sorumluluk alırım orada..

söz konusu GS yın iyiliğiyse,GS ayağa kalkacaksa terimin bi özrü yeterli benim için.gelebilir.ondan başka yerli olmaz.

söz konusu GS yın iyiliğiyse,GS ayağa kalkacaksa terimin bi özrü yeterli benim için.gelebilir.ondan başka yerli olmaz.

ya olur sergond en son ne zaman sezon basinda turk td getirmisiz sezon basinda

cvp:
0

varsa yoksa Ft. baskalarina sans vermeden bilemeyiz

Orası Türkiye Cumhuriyeti'nin Milli Takımı kardeşim.. bunu anlayın önce..
Şahsen Real Madrid'de TD olsam ve TFF nin başında da kan düşmanım olsa bile ülkem için gerekiyorsa 1 dk düşünmeden sorumluluk alırım orada..

Sezon sonu konusacakti o ne oldu?

ya arkadas bırakın bu kulübü milyonlarca dolar borç batagına sürükleyen başkan laflarını.

Yandaş basının gazetecileri gibi davranmayın..

GS ın borç batagında oldugu falan yok...

Adnan polat devrinde oldugu gibi feda demiyoruz.

FFP geçirdik ve sadece 200bin euro ceza aldık..

Açıklanan gelir gider tablosunda en iyi durumdaki türk takımıyız..

Adamlar muhalefet karalamak olsunda nasıl olursa olsun derdindeler..

GS ünal aysal geldiğinde elinde bulunan Hissse % 55 di. Ünal Aysal 2 kere sermaye artışı yaptı.
2.sinde devlet 1 yıl hisseleri satamazsın yasagı koydu.

Şuan kulübün hisselerinin % 95 i GS da.

Ünal Aysal yasak bitince bu hisseleri satsa % 55 aldıgı konuma getirse kasaya giricek 100m euro ya yakın para..

Siz bırakın GS battı haberlerini

Asıl batan FB ve BJK bir FFP geçirsinler de o zaman görün..

Ünal Aysal ın tek hatası yanlış yönetim ve teknik direktör seçmesi İtalyanlara oynamayacakdı..

Neyse sizin içiniz rahat olsun GS ın battıgı falan yok.

GS a sadece futboldan anlayan iyi bir sportif direktör yada yönetici lazım.

Buda Abdurrahim albayrak değil...

Umarım Mayısda Haldun üstünel birilerinin ekibinde olur

*Yalan 1: Aysal geldiğinde hisselerin %81 i kulübün elindeydi - %55 i değil

*Yalan 2: Şu an kulüp hisselerin %68 i kulübün elinde.. - %95 i değill

*Yalan 3:Koskoca Galatasaray AŞ nin toplam değeri 150 Milyon euroya kadar düşmüş durumda (Aysal göreve geldiğinde 500 milyondu).. Kulüp elindeki %68 hissenin tamamını satsa bile ancak kasaya 100 milyon giriyor..

***Bu rakamları nasıl uydurdun bilmiyorum ama biraz ölçülü atmanı tavsiye ederim dostum.. Selamlar..

Sezon sonu konusacakti o ne oldu?

Hoca sezon sonu Karıköyde ışıkları kapattırıp karanlıkta kuş öttürünce konuşmaya gerek kalmadı.. Bunu hocanın öttürdüğü kuşlar söylüyor da bari siz söylemeyin be kardeşim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt