Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adamları kimin bulduğunu bilemem Ft mi bulduda Akdeniz oyunlarında başarılı olduk yoksa kurulumuydu bilemem ama bi gerçek varki bu kadroyu kim yönettiyse başarılı oldu Denizliden Güneşe

Terim yardımcısı Rasim Kara ile birlikte o dönem birisinini öncülüğü(bu kişi tam olarak kim bilemiyorum) sayesinde tüm ülkeyi taramışlardı. zaten o tarama sonucu alt yapılar ciddi yetenekler kazanmış ardından olimpik şampiyonluk gelmiş.

bahsi geçen jenerasyon tesadüfler eseri bir araya gelmemiştir yani. şimdiki zirzopların hep ağızlarına sakız olan ama bi türlü gerçekleştiremedikleri yeni genç yetenekler tarama muhabbetlerini bu insanlar 25 30 yıl evvel gerçekleştirmiştir çok iyi bir yetenek havuzu oluşturmuştur. unutulmaz maçllarda dvd sinde hoca da bu konudan biraz bahseder aslında.

tabi hepsinin temelinde Derwall Devrimleri var oarası ayrı.

Abi ha omer toprak ha bekir ayni hic farklari yok.Hakanla selcugun hic bir alakasi yok oyun tarzi olarak.Hakan sakatligini bahane etmeyip gelecekti o milli maclara

Hee bunlar tekniksel taktiksel tercihler yani, güldürdün.

Olayların içinde olmaları falan tamamen tesadüf zaten.

Bu adamları kimin bulduğunu bilemem Ft mi bulduda Akdeniz oyunlarında başarılı olduk yoksa kurulumuydu bilemem ama bi gerçek varki bu kadroyu kim yönettiyse başarılı oldu Denizliden Güneşe

yahu ne bulması saçma sapan zırvalıyor o..

Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı 1993-94 sezonu - Vikipedi
Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı 1994-95 sezonu - Vikipedi

terimde 95-96 sezonunda gelip hazıra konmuştur.. tamamn dERwalın işi bu kadro

Terim yardımcısı Rasim Kara ile birlikte o dönem birisinini öncülüğü(bu kişi tam olarak kim bilemiyorum) sayesinde tüm ülkeyi taramışlardı. zaten o tarama sonucu alt yapılar ciddi yetenekler kazanmış ardından olimpik şampiyonluk gelmiş.

bahsi geçen jenerasyon tesadüfler eseri bir araya gelmemiştir yani. şimdiki zirzopların hep ağızlarına sakız olan ama bi türlü gerçekleştiremedikleri yeni genç yetenekler tarama muhabbetlerini bu insanlar 25 30 yıl evvel gerçekleştirmiştir çok iyi bir yetenek havuzu oluşturmuştur. unutulmaz maçllarda dvd sinde hoca da bu konudan biraz bahseder aslında.

tabi hepsinin temelinde Derwall Devrimleri var oarası ayrı.
valla hacim zirzoplari falan bilmem ama hakan'i yetistiren,adam edenin fatih terim olmadigindan 100% eminim..hakan hem sakarya hem de bursa da basarili olmustur..sakarya da oynarken terim u 21 basinda bile degildi ya da italya ya transfer oldugunda gs da hocalik bile yapmiyordu terim..

☆$☆

Son düzenleme:

Örnek Umit D. diyarbakırsporda oynuyordu, futbolu takip edenler bile adını filan bilmiyordu k.hakan ergun filan bugunkü tarık kadar bile adları duyulmamıştı o derece aldı FT koydu takıma ve sonra yıldız oldular...

valla hacim zirzoplari falan bilmem ama hakan'i yetistiren,adam edenin fatih terim olmadigindan 100% eminim..hakan hem sakarya hem de bursa da basarili olmustur..sakarya da oynarken terim u 21 basinda bile degildi ya da italya ya transfer oldugunda gs da hocalik bile yapmiyordu terim..

☆$☆

yok yahu Hakan bize gelmeden çatır çutur oynuyordu onu olsun Bülent'i olsun getirmedi.. yanlış hatırlamıyorsam Hakan'ın16 gollük bir sezonu vardı gencecikken.Hoca da futbolu biraz geç bıraksa Bülent ile takım arkadaşı olacaktı neredeyse.
Ben daha çok o mesajda o dönemin jeneasyonunun genç millilerde bir araya gelişinden bahsetmeye çalışmıştım.

Son düzenleme:
Allahtan o günleri yaşadık kim nerde nereye ne şekilde geldi oynadı biliyoruz !

Adam romada oynuyorsa iyi topcudur isini geciceksin sen bir kere.Oynatilmayan adamlari doldur milli takima ondan sonrada is bekle adamlardan.Yok abi iste Arda'dan baska istikrarli oyuncusu yok bu ulkenin.

Ömer'in kaşına gözüne hayran oldukları için yıllardır Bundesliga'nın ilk 4'ünün gediklisinde ilk 11 oynatmıyorlar herhalde. Kaan daha gencecik yaşta Schalke'de formayı yakışıklı olduğu çin almadı. Nuri sadece yakışıklı diye Dortmund'a almadılar. Bu oyuncuların çoğunun potansiyeli yüksek.

Allahtan ogünleri yaşadıkda doğruları biliyoruz saçma sapan sürekli ahkam kesenlerin sahte kahramanı oynayanların laflarına kanmıyoruz

edit. !!!

yok yahu Hakan bize gelmeden çatır çutur oynuyordu onu olsun Bülent'i olsun getirmedi.. yanlış hatırlamıyorsam Hakan'ın16 gollük bir sezonu vardı gencecikken.Hoca da futbolu biraz geç bıraksa Bülent ile takım arkadaşı olacaktı neredeyse.
Ben daha çok o mesajda o dönemin jeneasyonunun genç millilerde bir araya gelişinden bahsetmeye çalışmıştım.
yok hacim zaten sana bisey dedigim yok..aksini iddia eden bazi arkadaslari bilgilendirmek amaciyla senden alintiladim..sakarya yillarini pek hatirlamam ama bursa da sergiledigi harika performansi cok iyi hatirliyorum..

☆$☆

Allah Kerim Fatih Terim.

Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük ismidir aksi iddia dahi edilemez.

Fatih Terim bir kez daha Adaletin olduğu yerde olduğunu kanıtladı !

Fatih Terim in adaletinde Takım arkadaşına silah çekebilir namluyu ağzına dayıyabilirsin. Bunlar küçük şeyler hoş göreceksin.
Ama Yavrusuna silah çekilmiş adamın isyan etmeye hakkı yokdur ! Bunlar içimizdeki irlandalılar. Ne gerek var şimdi isyan etmeye ne olmuş oğluna silah çekdiler de öldürmediler ya ?

Adaletine yandığımın dünyası !!!

Arkadas hala da savunuyorlar halada başımıza gelsinler diyorlar...

Kardeşim anlayın artık marifet terimde olsaydı Milli takım bu halde olmazdı.

Bütün başarılar terim in bütün başarısızlıklar yönetimin o an ki konjektörün oyuncuların !!!

Ben sadece takımın haline kötü sonuçlara bakmıyorum.

Ben insanlara bakış açısına davranışlarına da bakıyorum...

Geçmişden bu güne bir ton şey var yanlış yaptıgı defalarca yazıldı anlatıldı hadi geçdik onları unuttunuz.

Aha işde şimdi yine aynısını yaptı !

Gökhan töre takımda . Ama tartışmasın en formda 2 oyuncumuz Hakan ve Ömer yok !

Sanki Hakan ile ömer bir oldu da Gökhan ın odasını basdı !

Daha geçen mayıs bu adam demiyormuydu Adaletin olduğu yerde varım !

Bumu adalet ?

Bir insan kendi egosu kendi doğruları adına nasıl milli takımı yakabilir ?

neyse sabaha kadar yazarız da Tıpkı FB deki Aziz tayfası gibi sizde anlamazsınız.

Fatih Terim ne yaparsa doğru yapar.

İnşallah sene sonu başımızda olacak düşmanlarına kapakları tteker teker takacak.

Bakalım daha kaç kişi töre takım arkadaşlarına silah çekti diyecek:red:

Fatih Terim bir ekol yaratmistir, ve o ekol sonucu hem Milli takim, hemde Galatasaray tarihinin en büyük basarilarina imza atmistir.

Alpay nezaman oynadi Galatasaray icin ?Bakalim o günleri yasamis adamlar ne diyorlar.

Alpay Özalan: "Benim için babadan farksız. Beni 3. Ligden A Milli takıma çıkartan adam hayatımın dönüm noktalarından birisidir. Fatih hocanın en büyük artısı bu oyuncuları ile çok iyi iletişim içinde. Otoritesinin yanında baba-oğul ilişkisini sağlayan biri. Geçen bir eleştiri okudum. 20 senedir teknik direktörsün bir adam yetiştirmez misin yanında Fatih hoca için. Ne yapacaktı kafasına silah mı dayasın yetişsin diye. Kimlere şans verdi adam olmayacaklara bile. Bir insan kendi isteyecek gelişmeyi."

Alpay Özalan: "Neden başarısız buluyorum. Bizden sonra yeni ekinler ekilmedi. Bizim başarımız 92'ye dayanıyor. O ekinleri de Fatih Terim ekmiştir! 92 Akdeniz oyunlarında şampiyon olduk. Aynı ekip Dünya üçüncüsü oldu. Milli Takım’ın iskeleti yok. Şuan Azerbaycan’ı yener miyiz diye düşünürken o zaman biz Hollanda’yı yeneriz diyordu herkes. Emindi bundan. Abdullah Avcı ne yapsın?"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt