Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan çekmedi diyor ama ben inanmadım kesin çocuğu tehdit etti Terim:mad: kaynakta zaten güvenilir değil yandaş medya zdf ye konuşmuş.

Hakan silah olayı ile ilgil konuştu! - Milli Takım

ya bi git ya bunlarla mı koruyacaksın haini
ozamanda ortada bişey yokken almamış adamı kadroya sırf egosu için ülke futbolunu bitirmek için.
sırf zamanında mancini çok istedi ve anlaşma noktasına geldiği için hakan alınmıyor kadroya

Adem Çakar yalan mı Alpay?

Son düzenleme:
Bakalım daha kaç kişi töre takım arkadaşlarına silah çekti diyecek:red:
Töre'nin arkadaşı çekmiş silahı ,
Töre'nin takım arkadaşlarına ,
Töre'nin O'nu o odaya zorla cebren sokması münasebetiyle ,
sonuç Hakan ve Ömer suçlu oldular Töre kahraman mağdur ,
Kusura bakmayın ama şu olayda bile Terim'in savunulması ve bir şekilde aklanmaya çalışılmasını anlamak zor !

Töre'nin arkadaşı çekmiş silahı ,
Töre'nin takım arkadaşlarına ,
Töre'nin O'nu o odaya zorla cebren sokması münasebetiyle ,
sonuç Hakan ve Ömer suçlu oldular Töre kahraman mağdur ,
Kusura bakmayın ama şu olayda bile Terim'in savunulması ve bir şekilde aklanmaya çalışılmasını anlamak zor !

Törenin arkadaşı çekmiş silahı diyosun reis ama mafya kılıklı töre silahı çekti diyip sov yapanlara laykı yapıştırıyon çelişki yok mu, konuya gelirsem
töre 1 sene çekti cezasını tamamiyle ilişkiside kesilebilirdi milli takımla ben birşey demezdim buna ama bekara karı boşamak kolay,töre bizim oyuncumuz olsa aynı yorumları yapabilirmiydi buradaki arkadaşlar,yapardı diyorsan peki niye takım arkadaşının kaşını patlatan melo takımın kahramanı ilan ediliyor, rieranın can güvenliği ne olacak diye kimse o gün ses etmedi,benzer konulara farklı yorumlar yapılıyor kısaca.

Törenin arkadaşı çekmiş silahı diyosun reis ama mafya kılıklı töre silahı çekti diyip sov yapanlara laykı yapıştırıyon çelişki yok mu, konuya gelirsem
töre 1 sene çekti cezasını tamamiyle ilişkiside kesilebilirdi milli takımla ben birşey demezdim buna ama bekara karı boşamak kolay,töre bizim oyuncumuz olsa aynı yorumları yapabilirmiydi buradaki arkadaşlar,yapardı diyorsan peki niye takım arkadaşının kaşını patlatan melo takımın kahramanı ilan ediliyor, rieranın can güvenliği ne olacak diye kimse o gün ses etmedi,benzer konulara farklı yorumlar yapılıyor kısaca.

Çağırmadığın dediği maçlar özel maçlar değil mi zaten büyük cezaymış ha:red: Kavga her zaman her takımda olabilir kavgayla silah çekmeyi bir tutuyorsanız tamam artık. Daha ne kadar kendinizi komik duruma düşürüceksiniz merak ediyorum. Töre'nin yanındaki adamı silahlı olmasından vs. gayette haberi vardır silahı o çekmemiş olabilir farketmez. Biri de altına kaçırmış orada Sinan Engin söylüyordu da isim vermedi adam korkudan geberiyormuş. Vallaha pes.

Serkan Şakrak ,
Silahı Töre'nin çekmemiş olması Töre'yi aklamaz ,
çünkü o manyağı otele ve odaya cebir ve hile ile sokan / sokturan Töre dolayısıyla silahıda ,
Olayın bütününe bakarsan Töre'nin kendisine atfedilen sıfatlara tam uygun olduğunu düşünüyorum , birkaç ay sonra barda " tesadüfen " "yanlışlıkla" vurulanda Töre oldu yersen !
Töre yeteneklerinde ve görece uygun fiyatlı bir oyuncuyu bizim almamamız yada Aziz'in dahi buna atlamaması hatta ve hatta Kargaspor'un bile bin kere düşündükten sonra birazda tinerci baskısı/korkusuyla alması dahi bir işaret değil mi ?
Melo - Riera olayı ile ben bu konuda bir bağlantı kuramıyorum , konuyu detaylarıyla hemde PR eden klüp oldu , 1 maç sanırım Manisa maçıydı oynamadılar sonra piley-of'un ilk maçında kargaspor maçında Riera asist Melo golü yaptı üstüne 1,5 sene daha yanyana top oynadılar .

"Fatih Terim'i tekrar Galatasaray'da görmek istermisiniz?" sorusuna bu taraftarin cevabi cogunlukla hayir olur. Efsane olmak bu mu? Basarili olmustur evet ama Efsane degildir. Efsane olmak kazanilan kupa sayisi ile degil, kazanilan kalp sayisi ile belirlenir!

Fatih Terim bir ekol yaratmistir, ve o ekol sonucu hem Milli takim, hemde Galatasaray tarihinin en büyük basarilarina imza atmistir.

Alpay nezaman oynadi Galatasaray icin ?Bakalim o günleri yasamis adamlar ne diyorlar.

Alpay Özalan: "Benim için babadan farksız. Beni 3. Ligden A Milli takıma çıkartan adam hayatımın dönüm noktalarından birisidir. Fatih hocanın en büyük artısı bu oyuncuları ile çok iyi iletişim içinde. Otoritesinin yanında baba-oğul ilişkisini sağlayan biri. Geçen bir eleştiri okudum. 20 senedir teknik direktörsün bir adam yetiştirmez misin yanında Fatih hoca için. Ne yapacaktı kafasına silah mı dayasın yetişsin diye. Kimlere şans verdi adam olmayacaklara bile. Bir insan kendi isteyecek gelişmeyi."

Alpay Özalan: "Neden başarısız buluyorum. Bizden sonra yeni ekinler ekilmedi. Bizim başarımız 92'ye dayanıyor. O ekinleri de Fatih Terim ekmiştir! 92 Akdeniz oyunlarında şampiyon olduk. Aynı ekip Dünya üçüncüsü oldu. Milli Takım’ın iskeleti yok. Şuan Azerbaycan’ı yener miyiz diye düşünürken o zaman biz Hollanda’yı yeneriz diyordu herkes. Emindi bundan. Abdullah Avcı ne yapsın?"

Tersini iddia eden cok oldu modern zamanlarda (Alpay zamani milat'tan önce). En son Drogba

Son düzenleme:

Hangi delikanli yumruk yemedi hayatinda!? Salon bebekleri haric herkez en azindan bir kere dayak yemistir!

Silah tehdidi yasayan kac kisi var? Ben etrafimda bir tane bile tanimiyorum.

Iki olayi karsilastirman talihsizlik olmus.

@Serkan Şakrak ,
Silahı Töre'nin çekmemiş olması Töre'yi aklamaz ,
çünkü o manyağı otele ve odaya cebir ve hile ile sokan / sokturan Töre dolayısıyla silahıda ,
Olayın bütününe bakarsan Töre'nin kendisine atfedilen sıfatlara tam uygun olduğunu düşünüyorum , birkaç ay sonra barda " tesadüfen " "yanlışlıkla" vurulanda Töre oldu yersen !
Töre yeteneklerinde ve görece uygun fiyatlı bir oyuncuyu bizim almamamız yada Aziz'in dahi buna atlamaması hatta ve hatta Kargaspor'un bile bin kere düşündükten sonra birazda tinerci baskısı/korkusuyla alması dahi bir işaret değil mi ?
Melo - Riera olayı ile ben bu konuda bir bağlantı kuramıyorum , konuyu detaylarıyla hemde PR eden klüp oldu , 1 maç sanırım Manisa maçıydı oynamadılar sonra piley-of'un ilk maçında kargaspor maçında Riera asist Melo golü yaptı üstüne 1,5 sene daha yanyana top oynadılar .

Töre zaten direk suçlu bu konuda onu belirttim sorunlu da bir oyuncu yoksa önemli takımlara transfer olabilirdi, ilk zamanlar olay farklı yansıtıldı Töre takım arkadaşına silah dayadı diye biliyorduk ama durum öyle değilmiş bunu diyen hakanın kendisi , Törenin milli takım ile ilişkiside kesilebilirdi ama kazanma yolu tercih edildi Hakan anlattıklarına bakarsak bence affedilebilir ,Melo riera olayının masumlaştırılması ise bana komik geliyor,o olay da ciddi bir olay , o gün Terim Gs menfaatleri doğrultusunda affetmiştir Meloyu ve Melo o sene o takımın sampiyonlugunda önemli pay sahibidir o süreçte kazanan kim oldu Gs,ayrıca Hakan ile Ömer bence cagrılacaktı milli takıma fakat sakat raporu gönderip 3 gün sonra liglerinde oynamaları sebebiyle kadroya giremediler ama vazgeçilecek oyuncu değiller bence bulunur bir orta yol

Sakatlık nedeniyle milli takımda olmayan bazı muhtelif topçularda 3 gün sonra ligde oynadı ,
Hakan ve Ömer'in liglerinde oynaması neyi değiştirir?

Hakan ve Ömer sakat raporu göndererek milli takıma katılmıyor hatta birinin sakatlığı baya ciddiydi sanırsam rapora göre,milli takımdaki oyuncular ise takım doktorlarının bilgisi dahilinde riske edilmiyor farklı konular,yahu şu konuyu da çözemedim milli takım yenilsin diye dua edenler,şimdi milli takımın selametini düşünüyor yoksa amaç fırsatını bulmuşken milli takımı düşeneyim ayagına terime mi sallamak acaba :)

Hakan ve Ömer sakat raporu göndererek milli takıma katılmıyor hatta birinin sakatlığı baya ciddiydi sanırsam rapora göre,milli takımdaki oyuncular ise takım doktorlarının bilgisi dahilinde riske edilmiyor farklı konular,yahu şu konuyu da çözemedim milli takım yenilsin diye dua edenler,şimdi milli takımın selametini düşünüyor yoksa amaç fırsatını bulmuşken milli takımı düşeneyim ayagına terime mi sallamak acaba :)

Bunada inaniyorsun? Yok bilmem o sakatlik ile futbol oynamasi imkansiz haberleri falan filan

Evet Leverkusen'in doktorlari stajyer oldugundan sahte rapor hazirlamasini bilmiyorlar... tövbe tövbe

Burak ve Volkan'ı ne yapacağız , ayrıca onlar Almanyada buraya gelmelerinin mantığı varmı ?
Milli takımın yenilmesi için dua etmedim zaten fazla umurumda değil , futbol ve "milli takım" arasındaki ilişki hakkındaki görüşlerim sanırım biliniyordur ,
Terim'e sallamak için fırsat mı ,
evet şahsım adına konuşayım benim için fırsat , Terimde vermeseymiş o fırsatı !
Esas mevzuda milli takımın selameti falan değil oldukça ciddi bir hukuki mevzunun sulandırılıp tam Türkiyeye özgü şekilde arkanda dayın varsa haklısındır şekilde çözülmesi ve esas mağdurların medya vasıtasıyla itibarsızlaştırılması ,
Şansızlık eseri o silah ateş alsaydı ne olacaktı !

Bunada inaniyorsun? Yok bilmem o sakatlik ile futbol oynamasi imkansiz haberleri falan filan

Evet Leverkusen'in doktorlari stajyer oldugundan sahte rapor hazirlamasini bilmiyorlar... tövbe tövbe

Ne anlattın kim bilir raporların sahte olduğu ortada,sakatım diyip 3 gün sonrada oynarsan kadro dışı kalırsın,ayrıca o masum ilan ettiğiniz hakan bizi kullanarak saglam bir sözleşme yaptı kendine,dengesiz babası drogba ile aynı parayı almalı oğlum diyordu

Burak ve Volkan'ı ne yapacağız , ayrıca onlar Almanyada buraya gelmelerinin mantığı varmı ?
Milli takımın yenilmesi için dua etmedim zaten fazla umurumda değil , futbol ve "milli takım" arasındaki ilişki hakkındaki görüşlerim sanırım biliniyordur ,
Terim'e sallamak için fırsat mı ,
evet şahsım adına konuşayım benim için fırsat , Terimde vermeseymiş o fırsatı !
Esas mevzuda milli takımın selameti falan değil oldukça ciddi bir hukuki mevzunun sulandırılıp tam Türkiyeye özgü şekilde arkanda dayın varsa haklısındır şekilde çözülmesi ve esas mağdurların medya vasıtasıyla itibarsızlaştırılması ,
Şansızlık eseri o silah ateş alsaydı ne olacaktı !

Silaha ceken içeri girecekti,hukuki mevzu hukuk içinde çözülür nerde şikayet? babası çıkıp basına konuşacagına mahkeme yolunu tutmalıydı

Ne anlattın kim bilir raporların sahte olduğu ortada,sakatım diyip 3 gün sonrada oynarsan kadro dışı kalırsın,ayrıca o masum ilan ettiğiniz hakan bizi kullanarak saglam bir sözleşme yaptı kendine,dengesiz babası drogba ile aynı parayı almalı oğlum diyordu

Evet Futbol tarihinde bir ilk!? Milli Takim'a gelmeyip ve 3 gün sonra oynayan ilk futbolcular bunlar...

Sahte rapor oldugu iddia dan ileriye giden bir haber degil. Ve üstelik o haberler Ömer Toprak'in futbol hayati o "sahte raporlara" göre bitmis olmasi gerektigini belirtiyor. Ve sen inaniyorsun... Leverkusen'in stajyer doktorlari sahte rapor yollamasini biliyor ama okuma yazmalari yok herhalde...

Silaha ceken içeri girecekti,hukuki mevzu hukuk içinde çözülür nerde şikayet? babası çıkıp basına konuşacagına mahkeme yolunu tutmalıydı
Milli takım yetkilileri olayı kapatttıranlar , polis raporunda geçtiği açıklandı ,
milli takım yetkililerin kimler olduğunu , bu yetkileri atayanların kimler olduğunu , ülkenin mevcut durumunu düünürseniz kimi kime şikayet ediyorsunuz ?
Ayrıca babasımı oldu suçlu ?

Milli takım yetkilileri olayı kapatttıranlar , polis raporunda geçtiği açıklandı ,
milli takım yetkililerin kimler olduğunu , bu yetkileri atayanların kimler olduğunu , ülkenin mevcut durumunu düünürseniz kimi kime şikayet ediyorsunuz ?
Ayrıca babasımı oldu suçlu ?

Basın yoluyla adalet aramaya calıştığı için suçlu,bu olay hukuki bir olay töre olayın dışında bunu diyen hakanın kendisi,adam sorunum yok diyor töreyle,törenin arkadaşına mı ceza verecek federasyon silahı ceken o,kafa defa yazayım bunu

"Fatih Terim'i tekrar Galatasaray'da görmek istermisiniz?" sorusuna bu taraftarin cevabi cogunlukla hayir olur. Efsane olmak bu mu? Basarili olmustur evet ama Efsane degildir. Efsane olmak kazanilan kupa sayisi ile degil, kazanilan kalp sayisi ile belirlenir!
Sana göre herhalde anket filan mi yaptirdin merak ettim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt