Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adam bir şekilde Galatasaray'a geri gelecektir bu sene 4. yıldızı kazanamazsak zaten seneye kesin gelir.Bizi şampiyon yaptığında söylediğinin arkasında sabit durabilen çok az bir kesim var onlar hariç imparator diye bağıracaktır.Bunun çok örneği var bu forumda

İste arkadasim senin gorusun bu kadar basit.Futbola bakis acin berbat bi kere.Kadro iyi olunca direk sampiyon olacaksan.Real madrid zidane li ronaldolu kadroya niye hoca bulup getirdi.Fatih terimin takim uzerindeki hakimiyeti o iki italyandanda iyiydi.Oynattigi futbolda zevk veriyordu.

her yıl şampiyon olacağız diye kaide yok ,önemli olan her yıl devamlı futbolcuya ihtiyacın olunca neden acaba bu sorusunu sormak ?? neden devamlı ben kadroyu sil başdan yapmak zorunda kalıyorum diyebilmek ,işte sizin gibi anlık başarıların peşinde koşan taraftar ve onların sahaya yansımış yüzleri olan terim gibiler yüzünden türk futbolu ve Galatasaray batak halinde..

her yıl şampiyon olacağız diye kaide yok ,önemli olan her yıl devamlı futbolcuya ihtiyacın olunca neden acaba bu sorusunu sormak ?? neden devamlı ben kadroyu sil başdan yapmak zorunda kalıyorum diyebilmek ,işte sizin gibi anlık başarıların peşinde koşan taraftar ve onların sahaya yansımış yüzleri olan terim gibiler yüzünden türk futbolu ve Galatasaray batak halinde..

Yasli kadro kurulmal zorundaydi 18-20 yas bebelerle 8. Siradan gelip iki sene sampiyon olamazdin.Cok dogru stratejiyle ilerlediler.Kalsaydi kadroyu zaten yavas yavas revize edicekti.

Bu adamın kurdukları kadrolar mı kötü buna gülmemek elde değil.Ha adamın sorunlu vasat oyunculardan verim alabilme özeliğini kabahat olarak görüyorsanız orası başka.

Son düzenleme:
Yasli kadro kurulmal zorundaydi 18-20 yas bebelerle 8. Siradan gelip iki sene sampiyon olamazdin.Cok dogru stratejiyle ilerlediler.Kalsaydi kadroyu zaten yavas yavas revize edicekti.
etti zaten crisle ,hamitle ,amrabatla etti ,neyin kafasındasınız kardeşim adam tulunla birlikde koskoca klübü batırdı , an itibari ile yıllık futbolculara 56 milyon Euro ödüyoruzki bunun neresinden tutarsan tut komediden beter bir durum..

kambersiz dügün mu olur!!
@Adem Cakar yetis la imparatora saldiriyorlar

Son düzenleme:
Bizden ayrıldıktan sonra 1 2 sene hiçbir takım calıstirmiycakti belki avrupa olabilirdi.
Gidip hemen milli takımla sözleşme imzalaması bizi üzdü şöyle aradan bir zaman geçip çalıştırsaydı milli takımı şimdi bu tartısmalar yaşanmazdı.
Keşke zamanı geri alabilsek.

etti zaten crisle ,hamitle ,amrabatla etti ,neyin kafasındasınız kardeşim adam tulunla birlikde koskoca klübü batırdı , an itibari ile yıllık futbolculara 56 milyon Euro ödüyoruzki bunun neresinden tutarsan tut komediden beter bir durum..

Ya arkadasim sen harbi degisik bi cinssin ya.Sen Crisi terimin listesinin basinda saniyordum heralde.Amrabattan oncede shaqiriyi istedi.Ama senin o mal baskanin sakiriye pahali diyip amrabati aldi geldi.Hamit transferini burda herkes istiyordu camura yatmayin simdi.

Gece gece hareket getirdim size hadi iyisiniz:d F.t dönemindeki 1.si rakip yoktu ligde 1.şampiyonluk iyi işti onu söyleyeyim ama 2.sene rakip yoktu artı diğer sene oyuncuların formu çok düştü. Sonuca bakmadan evvel bunu bi mantığınızdan geçirmeye çalışın. Fatih Terim o seneye nasıl başladı nasıl futbol oynadık bi zahmet hatırlamaya çalışın. O sene gitmeyeydi de görseydik keşke. Sneijder- Drogba'yı getirmeseydi Aysal o 2.seneki şampiyonlukta gelmezdi gerçi. Djuricic- Ben Arfa falan diyor adam Sneijder'in önünde komedi ye bak. Mancini o çöp kadroyu aldı ertesi sene bişey yapamadı normal olarak kendi hataları da var elbet ama kadro durumu belli. Prandelli'ye hiç girmiyorum Dünya üstünde kendisiyle kıyaslayacağım bi t.d yok Allahından bulsun. Forumdan 1 adam getirsek Prandelli'den iyi yönetir muhtemelen. Ayrıca Drogba faktörü çok aşırı önemli Drogba'nın oyunu bütün takımı değiştiriyordu f.t onun kaymağını bi güzel yedi ama sonraki sene Drogba'da çöktü kaldıramadı maçları, sonra gördük takımı diğer oyuncularda göçtü iyice. Yanlış transferler falan vs. derken iyice geriledik.

Hangi kadroyla basarili oluyosa veya olucaksa o kadroyu secer tabikide bir hoca.Guardiola ibrahimovici ilk senenin ardindan sutladi futbolcudan mi anlamiyordu? Burda futbolcudan anlamanin kisasi sneijder mi ? Hay senin futbol anlayisina ben

Hay senin anlama kapasitene ben. Ilk seneki sampiyon kadronun kemik oyunculari kim? Muslera,melo,elmander,selcuk,ujfa,eboue,necati vs bublardan sadece eboue ve necati terimin transferi digerleri zaten terime imza attirmadan tekkif goturulmus anlawma saglanmis oyunculardi yani terimin transferi sayilmaz. Ama ikinci sezon hafif duraklamaya girdik terim efendinin amrabat dany turevi transfeleri yuzunden 1 futbilcu dogru seciyo uc tane yanlis seciyor.

Ya arkadasim sen harbi degisik bi cinssin ya.Sen Crisi terimin listesinin basinda saniyordum heralde.Amrabattan oncede shaqiriyi istedi.Ama senin o mal baskanin sakiriye pahali diyip amrabati aldi geldi.Hamit transferini burda herkes istiyordu camura yatmayin simdi.

zaten terimin istedikleri hep alınmıyor mesela carlinhos gibi ,geçin bunları adam nerde çöp varsa takıma doldurdu ,terimin eş anlamlısıda tulun bütün herşeyin üstüne insanlar dalga geçiyor gibi bu adamları savunuyor ,yahu adam batırdı koskoca klübü ve kaçtı,azıcık taraftarı olduğunuz takımı savunun ,utanın utanın..

Terim takima geri dönseydi bizi en azindan şu 4lü fiyasko'dan kurtarirdi. Ha, 6 gollu maçlar oldu fakat 1 sezonda 4 kez 6 gol yemedik. Adam TFF-Demirörene gitmekle hata yapmiş olabilir ama Aysal'in yaptiklarini çabuk unutuyorsunuz. Ayrica sanki Fatih Terim şike yapmiş gibi konuşmaniz var, ama ayni zamanda'da Ersun Yanal ve Aziz dostu Alp Yalman'i istediniz. Kim hakkinda konuştugumu iyi biliyorlar.

Bize kisa vaade başari için en iyisi Terim'in geri gelmesidir.

Hay senin anlama kapasitene ben. Ilk seneki sampiyon kadronun kemik oyunculari kim? Muslera,melo,elmander,selcuk,ujfa,eboue,necati vs bublardan sadece eboue ve necati terimin transferi digerleri zaten terime imza attirmadan tekkif goturulmus anlawma saglanmis oyunculardi yani terimin transferi sayilmaz. Ama ikinci sezon hafif duraklamaya girdik terim efendinin amrabat dany turevi transfeleri yuzunden 1 futbilcu dogru seciyo uc tane yanlis seciyor.

Gece gece oturdun yalan soyluyorsun ya.O saydiklarindan elmander haric hepsi terimin transferidir.Yonetim terimle bir geldi zaten ne ara anlasti o oyuncularla.Selcukla hasan sas birebir gorusmedi mi ? Melo yazin ortasinda geldi hani onceden anlasilmisti.Muslerayi ne kadar istedigini belirtmemismiydi terim ? Ujfalusi olayi karisik zaten.Simdi buraya gelip yalan soyleyerek kendimizi hakli cikaracaksak yanmisiz biz.Bilmesek aaa aysala bak futboldan anliyormus dicektik.

Tulunu hic sevmem ama elmander,muslera,ujfa,sneijder,drogba,melo onun tavsiyesi diye biliyorum hatta baskan terimi degilde tulunu dinledigi icin terim miy miy etmeye baslamis terime kalsa sneijder alinmamaliydi!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt