Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alp yalmanı kim istemiş bu forumda ,hodri meydan diyorum ,bunu açıklamayan arkadaş kanıtı ile ispatlamaz ise müfteridir ,ayrıca ersun yanal ve aziz en büyük dostu tüpçünün yanında türkiye futbol direktörü payesi ile kabara kabara duran zat benmiyim yoksa fatih terimmi acaba diye soruyorum ,varsa yüreğiniz çık açıklarsınız..

zaten terimin istedikleri hep alınmıyor mesela carlinhos gibi ,geçin bunları adam nerde çöp varsa takıma doldurdu ,terimin eş anlamlısıda tulun bütün herşeyin üstüne insanlar dalga geçiyor gibi bu adamları savunuyor ,yahu adam batırdı koskoca klübü ve kaçtı,azıcık taraftarı olduğunuz takımı savunun ,utanın utanın..

Kacti mi ? Adam kulupten kovuldugunu antrenmanda ogrendi.Aglayarak terk etti tesisleri ne kacmasindan bahsediyorsun.

Gece gece oturdun yalan soyluyorsun ya.O saydiklarindan elmander haric hepsi terimin transferidir.Yonetim terimle bir geldi zaten ne ara anlasti o oyuncularla.Selcukla hasan sas birebir gorusmedi mi ? Melo yazin ortasinda geldi hani onceden anlasilmisti.Muslerayi ne kadar istedigini belirtmemismiydi terim ? Ujfalusi olayi karisik zaten.Simdi buraya gelip yalan soyleyerek kendimizi hakli cikaracaksak yanmisiz biz.Bilmesek aaa aysala bak futboldan anliyormus dicektik.

Coguna zaten teklif goturulmus terimden once terimde allah razi olsun hayir dememis onay vermis. ama ikinci sezon tam ben ne dersem o olurculga basladi.

Gece gece hareket getirdim size hadi iyisiniz:d F.t dönemindeki 1.si rakip yoktu ligde 1.şampiyonluk iyi işti onu söyleyeyim ama 2.sene rakip yoktu artı diğer sene oyuncuların formu çok düştü. Sonuca bakmadan evvel bunu bi mantığınızdan geçirmeye çalışın. Fatih Terim o seneye nasıl başladı nasıl futbol oynadık bi zahmet hatırlamaya çalışın. O sene gitmeyeydi de görseydik keşke. Sneijder- Drogba'yı getirmeseydi Aysal o 2.seneki şampiyonlukta gelmezdi gerçi. Djuricic- Ben Arfa falan diyor adam Sneijder'in önünde komedi ye bak. Mancini o çöp kadroyu aldı ertesi sene bişey yapamadı normal olarak kendi hataları da var elbet ama kadro durumu belli. Prandelli'ye hiç girmiyorum Dünya üstünde kendisiyle kıyaslayacağım bi t.d yok Allahından bulsun. Forumdan 1 adam getirsek Prandelli'den iyi yönetir muhtemelen. Ayrıca Drogba faktörü çok aşırı önemli Drogba'nın oyunu bütün takımı değiştiriyordu f.t onun kaymağını bi güzel yedi ama sonraki sene Drogba'da çöktü kaldıramadı maçları, sonra gördük takımı diğer oyuncularda göçtü iyice. Yanlış transferler falan vs. derken iyice geriledik.

Ve yapilan tüm kötü transferler Terim'in suçu, yapilan iyi transferler Aysal sayesinde. Degil mi?

Geçen sezon Chedjou Terim'in transferiydi, bu sezon bir kaç maç iyi oynuyor diye Aysal'in transferi oldu.

Sonuçta Terim facia 10/11 den sonra, tüm futbolcularin anladigi taktikle şampiyon olabildi ve toplam 2-2,25 sezonda 3 kupa + CL 1/4 final kazanabildi. Gerçekler bunlardir. şimdi hatalar yapmiş olabilir ama sanki her sene Terím'in aldigi başarilari aliyormuşuz gibi davranma. Burada Terim'i Mourinho filan ilan etmiyorum ama adam gerçekten başarili oldu.

Kacti mi ? Adam kulupten kovuldugunu antrenmanda ogrendi.Aglayarak terk etti tesisleri ne kacmasindan bahsediyorsun.
evet kovuldu siz öyle zannedin aynen birinci terim döneminde kovulduğu gibi ben çok iyi bilirim onun nasıl kovulduğunu ,adamcağız 3 seferdir kovuluyor , ağlamış birde ,hah işte bam telinden vurdunuz ,ağlamış adam tüpçünün yanında pek bir başka duruyordu...

Coguna zaten teklif goturulmus terimden once terimde allah razi olsun hayir dememis onay vermis. ama ikinci sezon tam ben ne dersem o olurculga basladi.

Etrafı Albayrak gibi adamlarla çevrili de çünkü o yüzden. Eleştirilince ders almam ders veririm modunda genelde. Futbolun gelişim hızını takip etmiyor çünkü gerek durmuyor. E sert kayaya çarptı sonunda Aysal'a kovuldu normal olarak. İzlanda'nin maçından 1 kare mesela adamlar neden bu kadar başarılı vs. soruyorlar futbolun gelişim hızını takip eden antrenörler böyle yapıyorlar genelde. Hadi koçumla falan değil. Sonra çıkıp madara oluyorsun adamlara.

Ekli dosyalar

• 23wldut.webp
    23wldut.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 80
Etrafı Albayrak gibi adamlarla çevrili de çünkü o yüzden. Eleştirilince ders almam ders veririm modunda genelde. Futbolun gelişim hızını takip etmiyor çünkü gerek durmuyor. E sert kayaya çarptı sonunda Aysal'a kovuldu normal olarak. İzlanda'nin maçından 1 kare mesela adamlar neden bu kadar başarılı vs. soruyorlar futbolun gelişim hızını takip eden antrenörler böyle yapıyorlar genelde. Hadi koçumla falan değil. Sonra çıkıp madara oluyorsun adamlara.

Gozleri ile taktik verebilen bir adamdan bahsediyoruz:D

Ft zamaninda gsnin basina torpille getirilmistir arkasina da cok kaliteli teknik ekip yerlestirilmistir. Bir de hagi olunca ftyi adam sandi milyonlar!!!

Ve yapilan tüm kötü transferler Terim'in suçu, yapilan iyi transferler Aysal sayesinde. Degil mi?

Geçen sezon Chedjou Terim'in transferiydi, bu sezon bir kaç maç iyi oynuyor diye Aysal'in transferi oldu.

Sonuçta Terim facia 10/11 den sonra, tüm futbolcularin anladigi taktikle şampiyon olabildi ve toplam 2-2,25 sezonda 3 kupa + CL 1/4 final kazanabildi. Gerçekler bunlardir. şimdi hatalar yapmiş olabilir ama sanki her sene Terím'in aldigi başarilari aliyormuşuz gibi davranma. Burada Terim'i Mourinho filan ilan etmiyorum ama adam gerçekten başarili oldu.

Tabi ki öyle bişey demiyorum. Ama çoğu çöpe atılan paralar. Chedjou hiç bi zaman iyi bi transfer olmayacak üzgünüm stoperin 1.kıstası güven vermesi bence. Kim aldırdıysa yanlış Chedjou emaneten stoper gibi duruyor hep diyorum. Farklı mevkinin oyuncusu sanki 1 maçlık oraya geç demişler. Pozisyon kaybetme sürekli, konsantrasyon kaybı had safhada, beli çok kalındı bu sene düzeltti biraz gerçi hakkını vereyim. Onun dışında Dany- Amrabat- Yiğit özellikle Yiğit transferi her kuruş haram valla. Sneijder'i istemediklerini Hasan açıkladı zaten Djuricic Ben Arfa vardı diyor çok komik hatta komik bile değil yani acınası Ben Arfa öleli çok oldu. Maçlara sonradan girip kafasına göre takılıyor hep öyle 1 adam genç yetenekte değil artık. Biz Sneijder'i değil bunu istedik diyor adam. Hamit'i saymıyorum hadi herkes istiyordu çünkü. Maliyetine göre hepsi çok çok kötü transferler bence.

Prandelli'nin hala kovulmamasının sebebi Fatih Terim'dir. Ondan haber bekliyorlar. Terim başarısız olursa, gerçi başarılı olsa da Milli Takım'dan istifa edecek. Bize gelebilir tekrar, hazırlayın kendinizi.

Hükümeti bazi yerlerde savunmak seni akpli yapmiyor, fikir özgürlüge saygi duymayan cahil renktasim.

Bunu yazmak için kaç hafta sabirsizca bekledin?? :D

Benimle bu kadar obsessed olma, git biraz sosyal hayat kur kendine.

Senin malliklarinla ugrasmak hosuma gidiyor :D

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ya arkadasim sen harbi degisik bi cinssin ya.Sen Crisi terimin listesinin basinda saniyordum heralde.Amrabattan oncede shaqiriyi istedi.Ama senin o mal baskanin sakiriye pahali diyip amrabati aldi geldi.Hamit transferini burda herkes istiyordu camura yatmayin simdi.

1. Ujfalusi sakatlanıp sezonu kapattığında yeterli zaman da vardı, 3-5 milyon verecek para da, durup durup son gün Cris' i aldırdı, tıpatıp Almaguer transferinin benzeri, hatırlamazsın, yaşın yetmez herhalde...Tabi, o arada aldırdığı Dany (Başka bir hata) ye güvenerek yaptı bu hatayı...

2.Shaqiri transferi 2011-12 devre arasında konuşuldu,12-13 milyondan bahsediliyordu, Bayern çok istediği bir oyuncuyu bir Türk kulübüne kaptırmaz; şampiyon olunmamış, ortalık karışık, ertesi sene Türk kulüplerinin Avrupa organizasyonlarından ihracı bile gündemdeydi. O şartlarda öyle bir bedel ödemeyi göze alamamaları doğaldı, fiyat kabul edilse bile Bayern faktörü malum...

3. Amrabat transferi ise yaz transferinde yapıldı, şampiyon olunmuş, CL heyecanı almış yürümüş (Para akacak yani:D)...Koskoca Dünya futbolunda 8.5 milyon veripte alınan futbolcu Amrabat gibi sadece geniş alan bulduğunda serbest oynarsa iş yapabilecek adam mı olmalıydı?...Sezon içinde kameralara karşı pişkin pişkin ''Amrabat sistemimize uygun yapıda bir futbolcu olmamasına rağmen, özverisiyle faydalı oluyor'' cevherini yumurtlayabilmesini ben ancak 'Akıl tutulması' olarak tanımlayabilirim, var mı bir itirazın?...8.5 veriyorsun da yine de kalitesiz ve üstelik uygun yapıda olmayan bir futbolcu alabiliyorsun, nasıl bir s......m sistemmiş...

4. Hamit konusunda başından itibaren muhalif oldum, burada çok tepki de gördüm, kayıtlıdır, çoğunluk uçuyordu evet...Taraftar çok beğendiği oyuncunun alınmasını ister, F/P hesabıyla alınıp alınmamasına TD ün beklentisi doğrultusunda yönetim karar verir, öyle de oldu, olmayacak bir bedel ödendi, Terim' in sorumluluğunu taraftarın istekli olması ortadan kaldırmaz yani...

Bir Aysal, bir Terim başlığının uplanmadığını gördüğüm gün forumda tekrar Galatasaray, futbol konuşmaya başlayacağız.

Kimine göre iyi, kimine göre kötü, ikisi de şu an bu takımda değiller artık.

Herkesin bir fikri ve tarafı olur benim de var (belki de kendi içinde çelişkili ama bana göre doğru), ama hakaret ve suçlayıcı mesajlar yazarak ikna edemezsiniz insanları.

3. Amrabat transferi ise yaz transferinde yapıldı, şampiyon olunmuş, CL heyecanı almış yürümüş (Para akacak yani:D)...Koskoca Dünya futbolunda 8.5 milyon veripte alınan futbolcu Amrabat gibi sadece geniş alan bulduğunda serbest oynarsa iş yapabilecek adam mı olmalıydı?...Sezon içinde kameralara karşı pişkin pişkin ''Amrabat sistemimize uygun yapıda bir futbolcu olmamasına rağmen, özverisiyle faydalı oluyor'' cevherini yumurtlayabilmesini ben ancak 'Akıl tutulması' olarak tanımlayabilirim, var mı bir itirazın?...8.5 veriyorsun da yine de kalitesiz ve üstelik uygun yapıda olmayan bir futbolcu alabiliyorsun, nasıl bir s......m sistemmiş...

Amrabat cok underrated bir oyuncu, teknik kapasitesi yüksek, süratli ve fizik olarak tank gibi bir oyuncu. Bu adama teknik ekip 5 Milyon avroluk bir limit koydu transferi icin, hem ligi taniyan, hemde büyük bir özveri ile Galatasaray´a gelmek isteyen bir oyuncu diye. Niye Galatasaray yönetimi buna ragmen 9 Milyon avroya kadar cikma geregi hisseti, o tamami ile futbol disi bir konu, bir güc gösterisi. Amrabat´in Sampiyonlar ligi performanslari da hic tarftar adina deger görmedi.
Su an Amrabat La Liga´da 7. sirada bulunan takimin en gözde oyuncusu durumunda ve böyle bir adami sen yönetim olarak en az 5 milyon avroya satamiyorsan, ozaman dükanni kapatabilirsin. Su an belki Sneijder ve Muz disinda, kadroda iyi bir paraya satabilecegin tek oyuncu.

Hamit ve Shaqiri konusunda katiliyorum, ama Ujifalusi konusunda yaniliyorsun. Ujifa sezonu kapattiginda bir hafta gibi bir süre vardi, muhtemelen BJK macindan sonraydi. O esnada riske girilmedi, ve hizli karar verilip tecrübeli bir stoper alindi. Lakin oraya kadar oynadigi bütün maclarda, orta sahamizda olusan alanlari kapatmakta ne kadar zorlandigini gördük.

Ujufalusi´nin performansi bana göre overated olmustur hep, bu adami 2012/2013 savunmasina koy mundar olurdu. 2014/2015 savunmasina koysan adam futbolu kendi istegi ile birakirdi, bu taraftar onu linc ederdi sonraki sezonlara deginmek bile istemiyorum. Ujifalusi´nin gitmesine ragmen Galatasaray o sezon en az gol yiyen takim oldu. Semih ve Dany´nin cabuk oyuncular olmalari, bizim icin o sezon cok önemli olmustu, hatalar yapildi ama hele hele Dany´nin 30-40 metre deparlar ile, savunma arkasina sarkan adamlari yakalamasi, sistem geregi daima önemli olmustur. Lakin 2012/2013 sezonunda takim olarak savunmamiz cok kötü bir durumdaydi.

- Burada Selcuk/Modric konusu uplandi, bir yorumlari taradim adami dünya yildizi ilan etmis taraftar. Lakin ben ozamanlar özellik ile Selcuk Inan´in hedef haline gelecegini söylüyordum gelecekte. Takim iyi gidince her oyuncu mevkinin en iyisi, kötü gidince yerin dibine sokuluyor. Bunu ozamanlar Ujifa dahil , her oyuncu üzerinde uygulayabilirsin. Ujifa iyi bir stoperdi, tecrübesi ve karakteri ile sahada bir liderdi, ama o sezon takim olarak uyguladigimiz savunmada, her oyuncu parlayabilirdi.

Son düzenleme:
Amrabat cok underrated bir oyuncu, teknik kapasitesi yüksek, süratli ve fizik olarak tank gibi bir oyuncu. Bu adama teknik ekip 5 Milyon avroluk bir limit koydu transferi icin, hem ligi taniyan, hemde büyük bir özveri ile Galatasaray´a gelmek isteyen bir oyuncu diye. Niye Galatasaray yönetimi buna ragmen 9 Milyon avroya kadar cikma geregi hisseti, o tamami ile futbol disi bir konu, bir güc gösterisi. Amrabat´in Sampiyonlar ligi performanslari da hic tarftar adina deger görmedi.
Su an Amrabat La Liga´da 7. sirada bulunan takimin en gözde oyuncusu durumunda ve böyle bir adami sen yönetim olarak en az 5 milyon avroya satamiyorsan, ozaman dükanni kapatabilirsin. Su an belki Sneijder ve Muz disinda, kadroda iyi bir paraya satabilecegin tek oyuncu.

Hepsini geçtim, gayette ısrarcı davranarak ve ciddi bir bedelle aldırdığın oyuncu için ''Amrabat, sistemimize uygun yapıda bir futbolcu olmamasına rağmen, özverisiyle faydalı oluyor'' nasıl bir sözdür Allah aşkına...

Bir Aysal, bir Terim başlığının uplanmadığını gördüğüm gün forumda tekrar Galatasaray, futbol konuşmaya başlayacağız.

Kimine göre iyi, kimine göre kötü, ikisi de şu an bu takımda değiller artık.

Herkesin bir fikri ve tarafı olur benim de var (belki de kendi içinde çelişkili ama bana göre doğru), ama hakaret ve suçlayıcı mesajlar yazarak ikna edemezsiniz insanları.

Deja vu?!...Sanki daha önce de bu başlıktaki benim mesajımdan bir sonraki mesaj yine sana aitti ve aynı mealdeydi?...

Birbirlerine direkt küfür ve hakarat edenlere yansıtmalısın serzenişlerini...

Hani tarzım hoşuna gitmiyor da her defasında belli etme ihtiyacı hissediyorsan diye...Tamamen bir Deja vu dan ibaretse sorun yok zaten...

Bir insanın mazisi neyse, devamı o olmaz. Terim bize büyük zaferler yaşatmıştır eyvallah.

Ancak bu hayatta bir insan 100 yıl aynı karakterde olmaz veya sen mutlu evlenirsin 15 sene boşanır düşman olursun, bizim hesap bu hesap.

Terim'in mazisi iyidir ancak 1 sene önce ve şuan hala yaptıklarının affedilir bir yanı yoktur.

Galatasaray divan kurulu olgun ve Galatasaray'a gerçekten bağlı kişilerden oluşan bir toplum veya kurul olsaydı, Fatih Terim çoktan Galatasaray'dan ihraç edilirdi. Ancak siyasi korkular ve baskılar bu ülkede en güçlü para babasına bile şuan bunu yaptıramaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt