Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya bi git işine ilk 3'e zor girermiş. Son yılların en dengeli, omurgası en sağlam kadrosuydu. Savunmasından orta sahasına forvetine kadar hep lider oyuncular vardı. Sen esas git de Lucescu'nun, Gerets'in, Feldkamp'ın kadrolarına bak, esas başarı o kadroları şampiyon yapabilmektir. Bırak ilk 3'ü, ilk 5'e giremez diyorlardı o dönemlerde. Sen zayıf kadro görmemişsin.

Johan Elmander ve Necati'li forvet hattine sağlam diyorsan sana diyecegim birşey yok.

Selçuk-Melo-Muslera-Ujfalusi hariç müthis oyuncular yoktu.

Oyunculari tek tek bakarsan tabii, takim olarak takimi o kadar iyi yapan FT'di.

Herhangi bir t.d. ayni kadroyla ayni başariyi getiremez.

Yablis anlama ama bu yazdiklarin sadece bos muhabbet.Crisi alin mi dedi illa bu adam ? Amrabat icinde 8 m € verin olmazsa olmaz mi dedi ? Amrabattan verim almadi mi ? Shaqiri isi uzadigi icin bayern kapti zaten baskan bos bos konusmasa kameralarda galatasraydaydi kendisi.Almaguerlere yasim yetiyor merak etme sen .Bu arada Fatih terim scoyt degil TD.Ve kadroda bulunan oyunculardan tam verim almistir.

Kadro planlamasını scoutlar değil, TD ler yapar canım...Benim esas eleştirim de bu noktada...

Transfer tercihlerindeki hatalardan daha çok bu plansız, bütünüyle spontane tavrının yıkıma yol açtığını hala görememek, acizlikten değilse 'Biat' dandır, vesselam!...

Kadro planlamasını scoutlar değil, TD ler yapar canım...Benim esas eleştirim de bu noktada...

Transfer tercihlerindeki hatalardan daha çok bu plansız, bütünüyle spontane tavrının yıkıma yol açtığını hala görememek, acizlikten değilse 'Biat' dandır, vesselam!...

Ya adamim sen adam kovulmus kadro yapisindan bahsediyosun bundan sacma bisey mi var ? Mancini'nin sistemine uymayabilir bir oyuncu ama Terimin kadro yapisinda sisteminde gayette is yapiyordur.Fatih Terim cogu adamdan tam verim aldiginada gore sorun yokmus kadro mimarisinde demek ki.Adam sifirdan kadro kurup iki sene sampiyon oluyorsa alkislayacaksin.Gelip burda mancini ve prandellinin basarisizliklari uzerine Terime sallamayacaksin.

Johan Elmander ve Necati'li forvet hattine sağlam diyorsan sana diyecegim birşey yok.

Selçuk-Melo-Muslera-Ujfalusi hariç müthis oyuncular yoktu.

Oyunculari tek tek bakarsan tabii, takim olarak takimi o kadar iyi yapan FT'di.

Herhangi bir t.d. ayni kadroyla ayni başariyi getiremez.

Herhalde sağlamdı, o santrafor hattı sayesinde o sezon çok az gol yediğimiz gibi, arkadan gelen oyuncular kariyer patlaması yaşadı. İki tane ön liberonun 12'şer gol attığı nerede görülmüş? Eboue, Baros ve Engin kötü oyuncular mıydı? Hadi diyelim bizim kadro kötüydü, fenerin kadroyu saysana sen bana? Lugano, Santos, Niang gibi adamlar gitmiş, 2.lig topçusu Bienvenu ile sezon götürmeye çalıştılar. Kim geçecekti bizi o sezon beşiktaş mı? Güldürme allasen. O kadroya 3.olur diyeni Allah çarpar be. Hele ki o sezon rakiplerin mevcut şartlarını düşününce şampiyon olamazsa döverlerdi adamı.

Herhalde sağlamdı, o santrafor hattı sayesinde o sezon çok az gol yediğimiz gibi, arkadan gelen oyuncular kariyer patlaması yaşadı. İki tane ön liberonun 12'şer gol attığı nerede görülmüş? Eboue, Baros ve Engin kötü oyuncular mıydı? Hadi diyelim bizim kadro kötüydü, fenerin kadroyu saysana sen bana? Lugano, Santos, Niang gibi adamlar gitmiş, 2.lig topçusu Bienvenu ile sezon götürmeye çalıştılar. Kim geçecekti bizi o sezon beşiktaş mı? Güldürme allasen. O kadroya 3.olur diyeni Allah çarpar be. Hele ki o sezon rakiplerin mevcut şartlarını düşününce şampiyon olamazsa döverlerdi adamı.

o sezonun takimi caliskandi, simdiki besiktas gibi ama simdiki besiktastan biraz daha kaliteliydi.

besiktas inanilmaz caliskan bir takim ama Ba disinda kaliteli adam neredeyse yok.

Yani o takim eze eze sampiyon olurdu, olduda. Fenere 2 kez kadikoyde kok sokturdu, yenebilirdikte sanssizlik

o sezonun takimi caliskandi, simdiki besiktas gibi ama simdiki besiktastan biraz daha kaliteliydi.

besiktas inanilmaz caliskan bir takim ama Ba disinda kaliteli adam neredeyse yok.

Yani o takim eze eze sampiyon olurdu, olduda. Fenere 2 kez kadikoyde kok sokturdu, yenebilirdikte sanssizlik

Yav kesinlikle olurduk ve olmalıydık da zaten. Yabancıların kalitesi tek başına götürdü ligi o sezon. Hepsi büyük liglerden gelmiş, düzenli forma giyen oyunculardı. Bunların yanına da 3-4 tane vasatın biraz üzeri yerliyi koydun mu kim tutabilirdi yani... Ben feneri hiç o kadar ezdiğimiz bir sezon hatırlamam zaten, ciddi ciddi birkaç gömlek büyük geldi bizim takım fenere. Hatta o kadronun üzerine 3-4 adam aldıklarında rüya takım falan dediler, ha alakası yoktu tabi ama o sezon açık ara daha dengeli ve kaliteliydi bizim kadro.

Ya adamim sen adam kovulmus kadro yapisindan bahsediyosun bundan sacma bisey mi var ? Mancini'nin sistemine uymayabilir bir oyuncu ama Terimin kadro yapisinda sisteminde gayette is yapiyordur.Fatih Terim cogu adamdan tam verim aldiginada gore sorun yokmus kadro mimarisinde demek ki.Adam sifirdan kadro kurup iki sene sampiyon oluyorsa alkislayacaksin.Gelip burda mancini ve prandellinin basarisizliklari uzerine Terime sallamayacaksin.

Kendi adıma, ilk sene alkışladım zaten...Ancak 2012-2013 sezonu boyunca keyifle seyrettiğin 5 maç sayabilir misin?...O sezon, ligin başından itibaren istikrarlı bir şekilde giderek daha aciz bir futbol oynandığını hep söyledik, 'Drogba farkı' ile şampiyonluğun gelmiş olması bu gerçeği örtmemeliydi, akıbetin iyi olmadığı o kadar belliydi ki...

Kendi adıma, ilk sene alkışladım zaten...Ancak 2012-2013 sezonu boyunca keyifle seyrettiğin 5 maç sayabilir misin?...O sezon, ligin başından itibaren istikrarlı bir şekilde giderek daha aciz bir futbol oynandığını hep söyledik, 'Drogba farkı' ile şampiyonluğun gelmiş olması bu gerçeği örtmemeliydi, akıbetin iyi olmadığı o kadar belliydi ki...

Drogbanin varligi zaten cok buyuk bir avantaj ama bunu kullanmak cok cok ayri bir guzellik.Sneijder 6 ay top oynamadan geldi.Agzini acmadi koydu kadroya sistemini bile degistirdi.Drogba cinde ne kadar calisti bilmiyorduk ama o da tam anlamiyla hazir degilken koydu hemen kadronun icine.Drogba yi sende izledin bende gecen sene.Terimden sonraki disiplinsiz Drogba icin ne diyeceksin? Maclari sadece rahat izlemek degil olay burak.Kazanabilme aliskanligi arti olarak takimin surekli maci kazanabilecek gibi oynamasi.Bunlar onemli gercekten.İcerde ordu maci vardi ikinci yariyi agzim kulaklarimda izledim ayaga kafa uzatiyordu bizim topcularimiz.Hirsliydilar.Abi simdi izliyorum maclari hadi bitsede gitsek edasinda herkes.Maclari full oynuyorduk neden ? Cunku futbolumuz zevk veriyordu.

Gereksiz oldugu icin veto ettigi emrecan az once chelsea'ye karsi gol atti

Terimtor: Emre Can cok da önemli değil.

Ya Terimtorun futbolcudan zerre anlamadigini hala gorememis insanlar olmasın artık.

zaten alamadıgımız adamları terım istememıs ve alıp kotu cıkan adamları terım almıstır...ıyı cıkanlar yonetımın...chedjounun sayfasında gorebılırız bı hafta terımın transferı bı hafta yonetımın :D

Terimtor: Emre Can cok da önemli değil.

Ya Terimtorun futbolcudan zerre anlamadigini hala gorememis insanlar olmasın artık.

Sen adami alamadin.Onu alamayinca hoca cikip ne diyecek baskan mal cikti alamiyo adamimi diyecekti.Senin o hergun Unal basgaaaan diye bagirdigin adam var ya ona kizicaksiniz emrecan icin.

Bir oyuncumuzu 12 M €'cuka aldığı , scout başarısı diye övündüğü bir adam ..

aynen aynen burdıssolar hajrovıcler fılan geldı gıttıgınde rahatladık.gozumuz futbolcu gordu
Bektaş beycim verdiğiniz burdisso, hajrovic örnekleriyle neyi ispatlamaya calistiginizi anlayamadim. Burdisso ve hajrovic örnekleri mancininin de futbolcudan anlamadigini veya komisyon götürdüğünü işaret eder, terimi futbolcudan anlıyor yapmaz. Tamam yönetimi eleştirin edin de terimi de futbol ilahi yapmayın. Ne futbolcudan anlar ne de futboldan. En azından modern futboldan.

Futbolcudan zerre anlamadigi için de Ozan Tufan gibi yetenege sans verdi tabii.

Bektaş beycim verdiğiniz burdisso, hajrovic örnekleriyle neyi ispatlamaya calistiginizi anlayamadim. Burdisso ve hajrovic örnekleri mancininin de futbolcudan anlamadigini veya komisyon götürdüğünü işaret eder, terimi futbolcudan anlıyor yapmaz. Tamam yönetimi eleştirin edin de terimi de futbol ilahi yapmayın. Ne futbolcudan anlar ne de futboldan. En azından modern futboldan.

onun zamanında yapılan 10 transferın 6sı 7sı tuttu mu tuttu...sampıyon oldu mu oldu cl de ceyrek fınal oynattı daha ne yapsın futboldan anladıgını gostermesı ıcın.yaptıgı tum transferlerın malıyetını cıkardı..bı rm den 6 yedıgını yuzune vurursunuz adamın bu sene 4 macta 4 gol yedık hangısı daha ıyı secımını sen yap.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt