Mert Aslan
Ulubatlı Souness
- 31 Mart 2012
- 31.168
- 6.379
- 1.633
Chedjou'yu en son kim almış oldu, başkan mı Terim mi? Bi karara varabildin mi?
Tulun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Chedjou'yu en son kim almış oldu, başkan mı Terim mi? Bi karara varabildin mi?
Futbolcudan zerre anlamadigi için de Ozan Tufan gibi yetenege sans verdi tabii.
Bi ara Terim'in transferiydi, sonra başkanındı.Yakında benim transferimdi demenden korkuyorum.
'Su-i misal misal olmaz'...
Plansızlığı ve fahiş hatalarıyla, kendisinden sonraki hataların da zeminini hazırlamıştır...Kadronun tükenmişliği nedeniyle kısa sürede çok sayıda takviye yapılması gerekliliği hasıl olmuştu, ülke ve ligi tanımayan ve içinde bulunulan duruma uymayan TD profiliyle Mancini nin hatlar yapması doğaldı, rehberlik yapanların da yanlış yönlendirmesinin etkisiyle olsa gerek tam s.çtığı doğrudur, aksini iddia eden yok...
Adama bak ya. Herif 100 milyon euroyu hiç etsin. Takimin içine edip tüpçünün emrine girsin. fb'nin önünü açsin. Hala taraftar bunun kuyrugunda dolaniyor. Biz kaliteli hoca istiyoruz! Bunun Prandelliden ne farki var? Gelen geçen tokatliyor milli takimi. Bu les kadroyu bu herif kurdu. Simdi parada yok yeni Amrabatlar, Danyler alacak. Ft bu kadroyla ilk 5'e giremez. Onu kendisi sizden iyi bildigi için gelmez zaten. Herifin nerden baksan 50-100 milyon euro serveti vardir Galatasaray sayesinde. Bir kaç milyon daha kazanmak için girmez riske.
Bunlar kafayı yemiş abi...Adamı bir ilah belliyorlar eleştirdikleri en ufak konu yok....Para versen bunu yaptıramazsın ama tabii "aptallığın sınırı yok" diye boşuna dememiş Einstein...
Galatasaray sadece bu zat ile mi şampiyon olabilir?
Futbolu bilen bir teknik ekip, futboldan anlayan bir yönetim kadrosu ile gayette başarılı olunabilir.
Biz de şuan ikisi de olmadığı için Fatih Terim'e muhtaçmışız hissi veriliyor.
Mantıklı işler yapılırsa Galatasaray her türlü şampiyon olur.
Bu sadece belli isimlerin tekelinde değildir.
O şuanda kader arkadaşlarıyla son derece mutlu rahatsız etmeyelim onu.
Fatih Terim adaletin olmadığı yerde vardır. bkz:TFF
Adama bak ya. Herif 100 milyon euroyu hiç etsin. Takimin içine edip tüpçünün emrine girsin. fb'nin önünü açsin. Hala taraftar bunun kuyrugunda dolaniyor. Ft bu kadroyla ilk 5'e giremez. Onu kendisi sizden iyi bildigi için gelmez zaten. Herifin nerden baksan 50-100 milyon euro serveti vardir Galatasaray sayesinde. Bir kaç milyon daha kazanmak için girmez riske.
Biz kaliteli hoca istiyoruz! Bunun Prandelliden ne farki var? Gelen geçen tokatliyor milli takimi.
Bu les kadroyu bu herif kurdu. Simdi parada yok yeni Amrabatlar, Danyler alacak.
Herifin nerden baksan 50-100 milyon euro serveti vardir Galatasaray sayesinde.
yani 6 senedir turnuvaya giremeyen milli takimda basarili olamazsa kalitesiz hoca mi oluyor?
Terim gittikten beri 4 tane transfer dönemi oldu - o dönemde yönetim t.d.le beraber istedigi oyuncuyu satabilirdi ve belirli bir bütçeyle oyunculari alabildi. Terim gittikten sonra vasat oyuncular buraya devam etti. (Hajrovic, Dursun, Burdisso vs. vs.) Terim mi yapti bu transferleri?
Sanki Terim G.Saraya sadece zarar olmus gibi konusuyorsun - o oynadigimiz 2 CL sezonlarda aldigimiz paralari hiç konusmuyorsun ama. Fatih Terim'in kurdugu takimla CL'e girebildigimiz için onca milyon dolar alabildik.
Ama simdi Aysal o iyi transferleri yapti diye dediklerime karsi gelirsin. :k19:
Arka arkaya başka teknik adamla şampiyonluğumuz yok
mesela geretsle 2. Sene şampiyon olamadık
kimi getirirsek getirelim 2 sene üst üste şampiyon olamayız
teknik taktik konularda çok çok yetersiz evet ama
ben şampiyonluk istiyorum kardeşim bu adamda şampiyon yapıyorsa daha ne
Yok yorma kendini de ben yine lafımın arkasındayımGerets in 2. senesinde, Adnan Polat' ın destek olmak yerine adamın ayağını kaydırmak neler yaptığını uzun uzun anlatmak istemiyorum...Aksini iddia edeceksen katlanayım bu zahmete, ne dersin?...