Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya ben adama demediğimi bırakmadım zaten bir de maçtan sonra "Burak TR'nin en iyi forveti" diye bir de bizle billur geçti...
Karabük pozisyon bulamadı ben hiç hatırlamıyorum gol zaten kornerden geldi...
Ya altı üstü bir savunma mukayesesi yaptım , bizden örnek verdim...Atletico Madrid mukayesesi yapamam herhalde...Konuyu Prandelli'yi savunmaya getirdn :S...
bizim senelerden beri yazdiklarimizi bugün papagan gibi tekrarliyanlari alkisliyacak degiliz ya..ne bekliyorsun madalya falan mi takalim 2 sene rötarli bazi seyleri görebildiniz diye..
bozuk plak yerine durumdan duruma yorum yapanlarin o kadar kötü sey yazdiklarini sanmiyorum.
Ama saçma yani. Galatasaray'ın 8.likten sonraki en kötü savunma performansını (aynı zamanda en kötü hücum performansını) sergileyen bir adamı örnek verdin.
Prandelli ve Ancelotti dışındaki bir çok İtalyan hoca bize uygun. Neden? Çünkü geri kalmış, takıntılı, hantal, çirkin oyunu seven Prandelligilleri sever bizim yöneticilerimiz.
Abdullah artı olarak telekinezi ile taktik bile değiştirebiliyordu kıymetini bilmediler.Nerdesin Abdullah hocam. Sen ki bunlara 3 atan Hollandaya yenilsekte deplasmanda korku salmıştın. Nerdesin gel kurtar bizi bu adamdan.
bizi neden alkışlamıyorsunuz diyor hahahahahahaha