Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adama bak kazakistan ayarinda bir takimi getirip 5 6 atardik diyor lan zaten brezilya ile mac yapacagimiz dunya kupasinda belliydi sanki iptal edebilecektii.....

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ya ben adama demediğimi bırakmadım zaten bir de maçtan sonra "Burak TR'nin en iyi forveti" diye bir de bizle billur geçti...

Karabük pozisyon bulamadı ben hiç hatırlamıyorum gol zaten kornerden geldi...

Ya altı üstü bir savunma mukayesesi yaptım , bizden örnek verdim...Atletico Madrid mukayesesi yapamam herhalde...Konuyu Prandelli'yi savunmaya getirdn :S...

Ama saçma yani. Galatasaray'ın 8.likten sonraki en kötü savunma performansını (aynı zamanda en kötü hücum performansını) sergileyen bir adamı örnek verdin.

Prandelli ve Ancelotti dışındaki bir çok İtalyan hoca bize uygun. Neden? Çünkü geri kalmış, takıntılı, hantal, çirkin oyunu seven Prandelligilleri sever bizim yöneticilerimiz.

Bu taraftar kültürünü değiştirmemiz laızm mı dedi o?

Hahaha adam taraftarı değiştirmeye kalkdı ya ..

Ne kadar pozitif bir insan hep mutlu hep umutlu...

Ayıp Ayıp insanda biraz utanma olur...

Masal anlatıyor 1 yıldır. Küçük vizyonmuş bilmemneymiş sabırlı olmak lazımmış...

Ben utanıyorum adam utanmıyor...

Daha neye sabırlı olacaksın ?

Hayır oyuncular kötüdür.

Dersin ki kardeşim ben buraya geleceğin milli takımını çıkarmaya geldim.

26 yasından büyükleri oynatmicam dersin...

Çıkarırsın genc çocukları onları birlikte oynama büyük maçlar oynamaya alıstırırsın razıyım..

Hem sahaya 30+ adamlarla çıkıcaksın hemde sabır isticeksin gelecekden bahsedeceksin..

Edebiyat yapmayı iyi öğrenmiş..

Oyalayabildiğim kadar oyalarım parama bakarım diyor

fatih-terim1.jpg

Yine sacma sapan konusuyor, bunamis mi cozemedim gitti. Iyiki Brezilya ile oynadik ve rezil olduk diyor resmen, bide ustune para vermisik. Sanki Izlanda dan 3 yeyince rezil olmuyorlardi. Kafasi gitmis bunun..

Bizden uzak dursun da benim huzurumu daha da bozmasin..

Ama saçma yani. Galatasaray'ın 8.likten sonraki en kötü savunma performansını (aynı zamanda en kötü hücum performansını) sergileyen bir adamı örnek verdin.

Prandelli ve Ancelotti dışındaki bir çok İtalyan hoca bize uygun. Neden? Çünkü geri kalmış, takıntılı, hantal, çirkin oyunu seven Prandelligilleri sever bizim yöneticilerimiz.

Ya Türk milli takımı olduğu için Galatasaray'ı örnek verdim :S :S :S...

Hem savunma son 2 maça kadar rezalet ötesiydi zaten genelleme de yapmadım ki...

Nerdesin Abdullah hocam. Sen ki bunlara 3 atan Hollandaya yenilsekte deplasmanda korku salmıştın. Nerdesin gel kurtar bizi bu adamdan.

Gerçekten ben bunadığını düşünüyorum aynı Hıncal Uluç da olduğu gibi. Saçma saçma konuşuyorlar ikiside.

Edit: basın toplantısını seyrederseniz ne demek istediğimi anlarsınız.

I am the one who knocks!

Adam diyor ki ben de bilirdim ufak takımla maç alıp istatistik yapmayı. Arkadaş bir grubuna bak, bir hazırlık maçlarındaki performasına bak da konuş.

ulan bir gazeticide karsi gelsin be kardesim kuzu gibi dinliyor sor suna neden bu taraftar sizi desteklemiyor diye.

Basin toplantisini izlerken onun adina utandim. Kendini bu kadar kucuk dusurecek ne vardi? Oyle boyle bir iz birakmissin cek cizgiyi, bu nasil bir düşme, ne gerek var yani?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt