FatihDerin
Cezalı
- 7 Temmuz 2011
- 3.536
- 1
- 998
bu gece den sonra gözümde hic degeri kalmayan zat. mümkünse bizden uzak allaha yakin olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Volkan in beli agriyordu demesi = ben adam degilim demesine esittir!
Fatih Terim'in nedense böyle koruyucu bir huyu var. Emre Belozoğlu'nun adı adam öldürmeye karıstığında da korumustu. Gökhan Töre'nin silah olayında da aynı şekilde. Şimdi de Volkan. Cidden bilincaltında ne yatıyor Fatih hocanın merak ediyorum. Anlamsız bir şekilde iyi veya kötü herkesin manevi babası olma takıntısı var galiba.
Fatih Terim'in nedense böyle koruyucu bir huyu var. Emre Belozoğlu'nun adı adam öldürmeye karıstığında da korumustu. Gökhan Töre'nin silah olayında da aynı şekilde. Şimdi de Volkan. Cidden bilincaltında ne yatıyor Fatih hocanın merak ediyorum. Anlamsız bir şekilde iyi veya kötü herkesin manevi babası olma takıntısı var galiba.
Gerçeklerden çok uzaksin
Abi madem gerceklerden cok uzagim ve madem online sin, gel bana anlat Fatih Terim nasil biri
Nasil Volkan in beli agriyormus, nasil kendi izin vermis
Senin efsanen olabilir benim asla. Efsane birak gözümde su anda adam degil
Kendisini dahada rezil etmeden hemen emeklilik karari almali ve geri kalan hayatini balik tutarak gecirmeli.
Koruduğu isimler hep "güçlü(!)" isimler. Birilerini kızdırmak istemiyor tabi. Kim ödüyorsa 5 milyon euroluk maaşını.
Heralde yani.. Sizin gibilerin efsanesi olacak değil ya..Efsane falan degil!
Taraftarin en az yarisinin sevmedigi adam nasil efsane oluyor?
Efsane olanlar kupa degil kalp kazanmislardir!
Basarili ona sözüm yok, ama asla ASLA efsane miz degil!
Olsa olsa senin ve senin gibilerin efsanesi olur!
PARAtor'un Volkan denen pislik Galatasaray düşmanını yalan söyleme pahasına korumasına ne diyor acaba bu forumdaki yandaşları? Online mi o arkadaşlar?
Bizi para için sattı,düşmanıma gitti şimdi de başka düşmanımız Volkan'a sahip çıktı yalan söylemekten utanmadan.Ve Volkan her maç 10 binlerin küfrettiği klüp maçında değil BİR MİLLİ MAÇTA milli takımı sattı gitti.Ve hala bu forumda destekçisi varsa düşmanı başka yerde aramaya gerek yok.Helal olsun diyorum.. Oyuncusuna sahip çıkmıştır.
Sorun da orada zaten.. fb forması altındaki volkanla milli forma altındaki volkanı bir tutamam.. Fb forması altında yaptığına hoca da sahip çıkmaz..Bizi para için sattı,düşmanıma gitti şimdi de başka düşmanımız Volkan'a sahip çıktı yalan söylemekten utanmadan.Ve Volkan her maç 10 binlerin küfrettiği klüp maçında değil BİR MİLLİ MAÇTA milli takımı sattı gitti.Ve hala bu forumda destekçisi varsa düşmanı başka yerde aramaya gerek yok.