Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu gece den sonra gözümde hic degeri kalmayan zat. mümkünse bizden uzak allaha yakin olsun.

Kendisini dahada rezil etmeden hemen emeklilik karari almali ve geri kalan hayatini balik tutarak gecirmeli.

Volkan in beli agriyordu demesi = ben adam degilim demesine esittir!

Fatih Terim'in nedense böyle koruyucu bir huyu var. Emre Belozoğlu'nun adı adam öldürmeye karıstığında da korumustu. Gökhan Töre'nin silah olayında da aynı şekilde. Şimdi de Volkan. Cidden bilincaltında ne yatıyor Fatih hocanın merak ediyorum. Anlamsız bir şekilde iyi veya kötü herkesin manevi babası olma takıntısı var galiba.

Fatih Terim'in nedense böyle koruyucu bir huyu var. Emre Belozoğlu'nun adı adam öldürmeye karıstığında da korumustu. Gökhan Töre'nin silah olayında da aynı şekilde. Şimdi de Volkan. Cidden bilincaltında ne yatıyor Fatih hocanın merak ediyorum. Anlamsız bir şekilde iyi veya kötü herkesin manevi babası olma takıntısı var galiba.

Ömer Toprak?
Hakan Calhanoglu?

Birak ya nerde pislik var onlari koruyor

Koruduğu isimler hep "güçlü(!)" isimler. Birilerini kızdırmak istemiyor tabi. Kim ödüyorsa 5 milyon euroluk maaşını.

Abi madem gerceklerden cok uzagim ve madem online sin, gel bana anlat Fatih Terim nasil biri

Nasil Volkan in beli agriyormus, nasil kendi izin vermis

Senin efsanen olabilir benim asla. Efsane birak gözümde su anda adam degil

volkanın beliyle izinle acunla azizle tüpçüyle efsane kıyası olmaz hatalar olur bunla öyle değerlendirilir tarihten silinmesi çok iddialı bir söylem olur hata yaptı dersin o ayrı efsane değil demek zaten bu başlıkta geriye doğru git hep aynı döngüdür savunmasa da efsane olduğuu kabullenenler ve nefret edip hakaret edenler dışlayanlar arasında uzar da gider..

Koruduğu isimler hep "güçlü(!)" isimler. Birilerini kızdırmak istemiyor tabi. Kim ödüyorsa 5 milyon euroluk maaşını.

tamam emre ile volkan'ı anlarım da töre'nin ne gücü var ki. bence tamamen onları sevdiği için koruyor. volkan, emre, aziz, demirören, rıdvan, sinan engin, acun, fatih terim bunlar hep birbirlerini koruma içgüdüsündeler

Volkan ayısı bile olsa oyuncusuna sahip çıkıyor.. Adam gibi adamsın hocaa!!
Adam görünümlü madamlar bu delikanlıkığı anlayamaz o ayrı tabi..
Yahu sizin bi sexy eleman vardı sahi.. hani o kulübün içine edip kaçan.. Sahi nerelerde şimdi?

Ay yıldızlı bayrağı taşıyan oyuncuya (oyuncunun kim olduğu umurumda bile değil) küfreden vatan hainlerinden, Sneijder benim ülkemin milli takımının fişini çeksin diyebilen milli onurdan yoksun madam ve matmazellerden milyon kat daha adamdır imparator..

PARAtor'un Volkan denen pislik Galatasaray düşmanını yalan söyleme pahasına korumasına ne diyor acaba bu forumdaki yandaşları? Online mi o arkadaşlar?

Kuş mu gerizekalı mi maaşlı eleman mi bilemedim.

Helal olsun diyorum.. Oyuncusuna sahip çıkmıştır.
Bizi para için sattı,düşmanıma gitti şimdi de başka düşmanımız Volkan'a sahip çıktı yalan söylemekten utanmadan.Ve Volkan her maç 10 binlerin küfrettiği klüp maçında değil BİR MİLLİ MAÇTA milli takımı sattı gitti.Ve hala bu forumda destekçisi varsa düşmanı başka yerde aramaya gerek yok.

Terim in nasıl biri olduğunu ben çok önceden öğrenmiştim de, şimdilerde fanatik taraftarda öğrendi. Ama staddaki sıradan taraftar hala farkında değil olup bitenin. Milli takımdan ayrılsın, imparator diye bağrışmaya başlarlar.

Bizi para için sattı,düşmanıma gitti şimdi de başka düşmanımız Volkan'a sahip çıktı yalan söylemekten utanmadan.Ve Volkan her maç 10 binlerin küfrettiği klüp maçında değil BİR MİLLİ MAÇTA milli takımı sattı gitti.Ve hala bu forumda destekçisi varsa düşmanı başka yerde aramaya gerek yok.
Sorun da orada zaten.. fb forması altındaki volkanla milli forma altındaki volkanı bir tutamam.. Fb forması altında yaptığına hoca da sahip çıkmaz..
Ama sen kalk milli forma taşıyan oyuncuya küfret sonra da bunun üzerinden hocaya b.. atarak sexy lik yap.. işte bunu yemezler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt