Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kevin Kuranyi stad dan kacarken bir daha giymedi o formayi... ama bizde hala koruma var, her oyuncun yeri garanti nedense, önemli fayda verecek insanlarin yeri ise hicte garanti degil, bir lobby in olmali ki anca garanti ola

Staddan kaçmakla hiç alakasi yoktu.

BBC Sport - Football - Kevin Kuranyi dropped from German World Cup squad

In October of that year, the Brazil-born striker, furious at being omitted from the squad to play Russia in a World Cup qualifier, sat with other unselected players, but left the stadium before the final whistle and was disciplined by the German Football Association.

However, the German FA insists his past record was not a factor in the selection for this summer's tournament.

Adamin ailesini de küfür etmediler o zaman.

Volkan denilen ayi müthiş anlamda kıcık kapiyorum ama ailesi hakkinda küfür yapilmasi çok yanlişti.

Volkan ayısı bile olsa oyuncusuna sahip çıkıyor.. Adam gibi adamsın hocaa!!
Adam görünümlü madamlar bu delikanlıkığı anlayamaz o ayrı tabi..
Yahu sizin bi sexy eleman vardı sahi.. hani o kulübün içine edip kaçan.. Sahi nerelerde şimdi?

184095.jpg

Staddan kaçmakla hiç alakasi yoktu.

BBC Sport - Football - Kevin Kuranyi dropped from German World Cup squad

Adamin ailesini de küfür etmediler o zaman.

Volkan denilen ayi müthiş anlamda kıcık kapiyorum ama ailesi hakkinda küfür yapilmasi çok yanlişti.

İnsanları böyle tahrik edersen her fırsatta küfür yemen kaçınılmaz. Niye hep Volkan- Emre yani biri de sormuyor. O kadar ağır küfürler yanlış tabi de oluyor yani yapacak bişey yok. Sende tahrik etme sürekli milleti yarın çıksa yarın da küfür yer yine aynı.

Terimi col severim ama azicik taniyorsam sov yapmak icin Volkana ceza verdirmez.
Basina ne geldiyse boyle davranislarindan geldi zaten.

Azicik gurur haysiyet varsa Volkanim ceza almasini engellemez.

Mih6P58.png

Hollanda en zor 2 deplasmanı aradan çıkardı.Bundan sonra bütün maçlarını alırlar gibi.Çek Cumhuriyeti'ne de yetişmemiz çok zor artık 8 puan fark var aramızda.Geçilmesi en kolay rakip İzlanda.İyimser davranıp İzlanda'nın evinde Çeklere ve deplasmanda bize yenileceğini varsaydım.

Hollanda bizi deplasmanda rahat geçecektir.Hollanda ile içeride berabere kalıp kalan maçlarımızı alsak bile 17 puan yapıyor.İzlanda ise Kazakistan'ı 2 kere Letonya'yı bir kere yense bile 18 puana ulaşıyor.

Kısacası yolun sonu istifa Sinyor Terim.Letonya'ya puan vermeyecektin.

Son düzenleme:
Ay yıldızlı bayrağı taşıyan oyuncuya (oyuncunun kim olduğu umurumda bile değil) küfreden vatan hainlerinden, Sneijder benim ülkemin milli takımının fişini çeksin diyebilen milli onurdan yoksun madam ve matmazellerden milyon kat daha adamdır imparator..

chhy1.jpg

çogu galatasaray forumuna üyeyim ,şu hakaretleri sadece gscimbomda görüyorum kasıtlımı tesadüfmü bilemedim,adamın yaşı 18 defol git terim diyor ağzı olan konuşuyor

en koyu terımcılerden bırıyım ama terımın su yaptıgını savunmak resmen ıhanettır. can guvenlıgı olmayan adam sahte rapor yolluyor dıye basına agla mıllı takıma alma sonra cık resmen volkan ıcın sahte rapor duzenledık de..bakalım volkanı alacak mısın almayacak mısın mıllı takıma bıdaha gorecez...bır daha alırsa tek kelıme terım lafını duyamaz kımse benden.

o değilde futbolcular terimi pek umursamıyor sanki, maçtan önce stadı terketmek ne ya anasınıfı öğretmenine yapılmaz bu. en kötü döneminde bile futbolcular karşısında ceket iliklerdi fatih hocanın şaka maka devri kapanıyor heralde :D

o değilde futbolcular terimi pek umursamıyor sanki, maçtan önce stadı terketmek ne ya anasınıfı öğretmenine yapılmaz bu. en kötü döneminde bile futbolcular karşısında ceket iliklerdi fatih hocanın şaka maka devri kapanıyor heralde :D

Kapandi gitti bile, malesef 2078 e kadar kontrat imzaladi TFF ile... Kurtulamayacagiz da, ve eger böyle devam ederse milli takimin 4. 5. torbaya cöküslerini seyredecegiz anca

Sen önce sene GS'ye hizmet etmiş birisin. Bu kadar paranın, siyasi gücün esiri olunur mu be? Bendeki değerin sonsuza yakınken sıfırın altına indi. Yakında gider feneve de t.d. olursun. Yakışııırrr... Rezil!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt