Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5ad55593271e75a471a53ca50a61148e_k.jpg

ewt sn Ft komisyon bakanligindan geliyoruz lutfen paralari geri ver :distrust:

Galatasaray'ın en büyük efsanesi.

Ardından gelen Metin Oktay ile arasında uçurumlar falan var.

Gayette büyük.

Şuan pişmanlık duyuyorum karşılaştırdığım için.

Galatasaray > Fatih Terim > Türk Futbolu .

Terbiyesizliğin alemi yok haddini bil.Metin Oktay gibi bir efsaneden büyük tutamazsın Terim'i.Ha tutuyorsan ya Galatasaraylı değilsin ya da Galatasaray'ın tarihini bilmiyorsun.Paranın kölesi olan bir adamla parayı reddedip Galatasaray'ı seçen bir adamı karşılaştıramazsın bile.

Metin Oktay - Taçsız Kral - YouTube

Terbiyesizliğin alemi yok haddini bil.Metin Oktay gibi bir efsaneden büyük tutamazsın Terim'i.Ha tutuyorsan ya Galatasaraylı değilsin ya da Galatasaray'ın tarihini bilmiyorsun.Paranın kölesi olan bir adamla parayı reddedip Galatasaray'ı seçen bir adamı karşılaştıramazsın bile.

Metin Oktay - Taçsız Kral - YouTube

Realist olmakta fayda var böyle arabesk takılarak bir yere varamayız.
Galatasaray'a 6 şampiyonluk,Avrupa'da şampiyonluk kazandıran adam ile herhangi bir topçuyu bir tutmam mümkün değil. Haa yarın birgün biri çıkıp 7 şampiyonluk kazandırır+avrupa da kupa kazandırırsa o zaman terim'den büyük mü diye düşünebilirim.

Realist olmakta fayda var böyle arabesk takılarak bir yere varamayız.
Galatasaray'a 6 şampiyonluk,Avrupa'da şampiyonluk kazandıran adam ile herhangi bir topçuyu bir tutmam mümkün değil. Haa yarın birgün biri çıkıp 7 şampiyonluk kazandırır+avrupa da kupa kazandırırsa o zaman terim'den büyük mü diye düşünebilirim.
Sen bu kafayla bir yere varma zaten.Realist olacam diye ne söylediğini bilmemezliğin alemi yok.Herhangi bir topçu dediğin adam Metin Oktay.Terim bile senin kadar saygısız olmaz.

Ben başarılara göre söylüyorum. Çıkın şu adam Terim'den iyidir çünkü şöyle başarıları vardır deyin kabul.

Neyse Demirören ile fotolarını yan yana koymaya devam edin siz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt