Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her devrin adamı

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dünki açiklamalarindan sonra hala bu Fatih'i savunan adam cahildir. Ciddi almaya degmez.

Bu günlerin sevindirici yanı şu; Galatasaray taraftarları kendisinden her geçen gün daha fazla nefret edecek ve hiç bir zaman Metin Oktay ile birlikte anılmayacak ismi.

Koskoca Imparator olmus Parator

7 yillik milli takim mukavelesini gorunce ne Galatasaray kaldi gozunde ne baska birsey.

Sezon ortasi satti takimi cekti gitti.

Giderken de 5 haftada 4 beraberlik bir de enkaz gibi takim birakti.

O hepimizden fazla goruyordu takima kac aydir top oynatamadigini,
Isine de geldi, kacti, boylece o gidince takim coktu denecekti

Ama Baskan bozdu oyununu, kendi diretinceye, kendi gitmek istedigi bariz belli oluncaya kadar gitme dedi

Volkan'i sever mi saniyorsunuz, volkan da onu sevmez bu kesin

Ama ah o para yok mu o para
Ne derlerse onu yapmak zorunda, onu soylemek zorunda

Hep dedim ki egosu Gaatasaray'dan bile buyuk adamin
Hep ben ben ben

Boyle buyuk egoya cok normal sonuc
Egosu buyudukce kendi kuculuyor

Kendi kendini yok edinceye kadar da kuculmeye devam edecek

CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu: "Hazırlık maçı nedeniyle Brezilya’ya 3 milyon Euro verdik. Tüm bu paralar Fatih Terim’in keyfi için"

o 3m Brezilyaya rezil olmak yerine ülkenin altyapisini gelistirmek için kullansaydilar TFF'e lafim olmazdi.

Hersey futbol hariç var

Bugün geri gelse bizi garanti sampiyon yapardi.

Aysal-Terim geçmisi birakalim artik çünkü hiç bir yere varmiyoruz.

sadece futbol teknik direktör olarak Prandelli'den 1000x daha iyi.

Düzgün sistem bulup Sneijderli, Bruma'li futbol takimiyla gol makinasina dönderebilir takimi, Anderlechtde ayni Schalkeye karsi gibi güzel comeback yapabiliriz. Terim hakkinda ne derseniz deyin ama adam imkansiz dedigimiz maçlari bile bir sekilde kazanabildik. Umut veriyor en azindan.

Bugün geri gelse bizi garanti sampiyon yapardi.

Aysal-Terim geçmisi birakalim artik çünkü hiç bir yere varmiyoruz.

sadece futbol teknik direktör olarak Prandelli'den 1000x daha iyi.

Düzgün sistem bulup Sneijderli, Bruma'li futbol takimiyla gol makinasina dönderebilir takimi, Anderlechtde ayni Schalkeye karsi gibi güzel comeback yapabiliriz. Terim hakkinda ne derseniz deyin ama adam imkansiz dedigimiz maçlari bile bir sekilde kazanabildik. Umut veriyor en azindan.

Ne sneijderi oynatması ya adam her maç 45'te sneijderi oyundan alıp amrabat'ı alıyordu oyuna.

Koskoca Imparator olmus Parator

7 yillik milli takim mukavelesini gorunce ne Galatasaray kaldi gozunde ne baska birsey.

Sezon ortasi satti takimi cekti gitti.

Giderken de 5 haftada 4 beraberlik bir de enkaz gibi takim birakti.

O hepimizden fazla goruyordu takima kac aydir top oynatamadigini,
Isine de geldi, kacti, boylece o gidince takim coktu denecekti

Ama Baskan bozdu oyununu, kendi diretinceye, kendi gitmek istedigi bariz belli oluncaya kadar gitme dedi

Volkan'i sever mi saniyorsunuz, volkan da onu sevmez bu kesin

Ama ah o para yok mu o para
Ne derlerse onu yapmak zorunda, onu soylemek zorunda

Hep dedim ki egosu Gaatasaray'dan bile buyuk adamin
Hep ben ben ben

Boyle buyuk egoya cok normal sonuc
Egosu buyudukce kendi kuculuyor

Kendi kendini yok edinceye kadar da kuculmeye devam edecek
Bu ft, spor malzemesi sattığı dükkanına gelen müşterisine sırtını dönüp ilgilenmeyecek kadar kendisini beğenmiş, ne oldum budalası bir insan. Daha Galatasaray'da futbolcuyken bu dediğim. Hasbelkader elde ettiği başarılardan sonrasını varın siz hesap edin.

Ne sneijderi oynatması ya adam her maç 45'te sneijderi oyundan alıp amrabat'ı alıyordu oyuna.

Sneijder her maç yedek kalmiyordu, maçlarin çogu oynadi. Bir kaç kez degistirildi diye dünyanin sonu degil ya? Ve en önemlisi: adamin sistemi çalisiyordu, Engin Baytar gibiler bile gol attigi günler oldu be. Simdi ise 5 maçta 1 sansla gol atabiliyoruz, o kadar düstük yani.

TFF-Demirören filan kenara birakip, kulübün gelecegini düsünmek lazim. Çok kötü durumdayiz, dogru dürüst alternatiflerimiz yok, maddi durumumuz kötüye gidiyor yildiz oyuncular neredeyse elden gidiyorlar. Bu durumda Fatih hoca bizi kurtarabilir.

Bu adama imparator dediğimiz için cıktınız mancınıye padişah dedınız prandelli geldı sezarınız oldu hıc bırı bı ımparator olamadı..sorsanız gaz bam bam sıstemı yok yeaa..dogru yoldayız sıstemımız harıka devam edıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt