Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim masum çocuklarin hayatlarini kurtarsa, yine insanlar elestirecek onu.

ImageProxy

Imparatorun iki silahsörü... :asd22: Biri mermi gibi sut atiyor, digeri direk kursun sikiyor...
Ömer de mermiye kafa atıyor

Fatih Terim masum çocuklarin hayatlarini kurtarsa, yine insanlar elestirecek onu.

Fatih Terim kurtulus savasina gidip, iki kolunu bombadan dolayi kaybetmis bir vaziyette, iki tane yavru ac kediyi sokak ortasinda, son erzagini kullanip agzi ile beslese, yine yaranamaz... :asd22:

Ne sacmalıyon

Sent from my iPhone using Tapatalk

kazma kazimi niye aldin.. Hakan neden forvet.. alsana umutu.. deli dana kosar iste

Son macta Izlanda'ya dayak var.

Çağ dışı kalmış bir anlayışla milli takımı yönetmeye çalışıyor. Hollanda rezil durumda olmasa bir puan bile alamazdık şu futbolla.

Umarim bu qualifikasyonda last minute turks ibaresine yakisir bir sekilde geri dönüs yapariz hocam... :) Baskalarinin hüzünü ile mutlu olan, sonra da ahlaktan bahseden insanlara cevabi sahada vermen dilegi ile... Ozan, Hakan, Töre, Serdar bu cocuklar ile devam.

Kuşbaşıları diz şişe iki et bir kuyruk yağı unutma sinyor

Eğer kendisi Türk futbolunu yeniden dizayn ediyorsa kendisine bir tavsiyem var benim.

Şu anki milli takım teknik direktörünü, bugün alınan skora rağmen görevden alsın ve yerine Şenol Güneş'i getirsin.

Pek fazla hamle şansı yoktu. 3 oyuncu değişikliğinin 2si sakatlıktan oldu. Serdar aziz değişikliği sakatlık, Burak değişikliği sakatlık. Serdar'ın yerine aldığı isim doğruydu demeye gerek yok sanırım çünkü diğer stoper başakşehirden gelmeydi galiba. Kazım hamlesini bende anlayamadım. Volkan - Hakan doğruydu.

Kazayla falan yenseydik, Türkiye'ye döndüğünde çıkmadık kanal bırakmazdı.

Yalnış yaptı.
Kazımı değil Umutu sokmalıydı. Yada Gökhanı ileri çekip Ekici'yi almalıydı.
Hakan'ı yem etti kullanamadık.

Yine maça başlarkende Volkan ile değil Hakan ile başlamalıydı.

Mourinho'nun kendisine tebrik mesajı atmasını gururla anlatması da neyin nesidir yav. Gören de kendisini çömez antrenör falan sanacak. Demek ki böyle şeylerle mutlu oluyor artık.

Yahu mactan sonra su yanlisti demekten vazgecin o an icin kazim degisikligi dogruydu formda ileride top tutabilirdi, adam nerden bilsin ruhsuz herifin teki oldugunu,sacma geri paslari yuzunden cikamadik son 10 dk

Eğer kendisi Türk futbolunu yeniden dizayn ediyorsa kendisine bir tavsiyem var benim.

Şu anki milli takım teknik direktörünü, bugün alınan skora rağmen görevden alsın ve yerine Şenol Güneş'i getirsin.
Boşver TFF takımını , benim daha iyi bir fikrim var Şenol hocayı transfer et istediği kişisel ve kurumsal bütün maddi ve yönetsel imkanları ver ve futbolun tüm yönetimini özellikle alt yapı bazında hocaya devret .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt