Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin hatan maç maç ele alıyorsun Kamil :) Babacan kaleci falan değil. Milli takım kalecisi hiç değil. 3.kaleci bile olamaz bana göre. Şuan bana hak vermeyebilirsin ama birgün hak vereceksin
:D yok olm bende begenmem babacani ama sen abartiyorsun kaleci degil diyosun, adam ptt de oynuyordu gecen sene fakat formu ve ozverisi taktir edilmeli bu sene,demek ki calisiyor

Yahu mactan sonra su yanlisti demekten vazgecin o an icin kazim degisikligi dogruydu formda ileride top tutabilirdi, adam nerden bilsin ruhsuz herifin teki oldugunu,sacma geri paslari yuzunden cikamadik son 10 dk
Serkanım fikirler uyuşur uyuşmaz bu başka mevzudur , ,
kusura bakma ama ilk kez belkide saçma birşey yazmışsın senden beklemezdim :red:

Boşver TFF takımını , benim daha iyi bir fikrim var Şenol hocayı transfer et istediği kişisel ve kurumsal bütün maddi ve yönetsel imkanları ver ve futbolun tüm yönetimini özellikle alt yapı bazında hocaya devret .

Ozan'ı da getirsin yanında :)

Bu arada bugün oynanan maç Terim'in 2011-2012 sezonundan sonra takımlarına oynattığı en akıllı, en iyi 2-3 oyundan biriydi. Beni de şaşırttı. Yediğimiz golve 85. dakikadan sonra oynanan oyunun sebebi büyük oranda sahdaki futbolculardan kaynaklı. Tek itirazım adamlar şişirmeye başladığında şişirenlere basın dememesiydi.

Boşver TFF takımını , benim daha iyi bir fikrim var Şenol hocayı transfer et istediği kişisel ve kurumsal bütün maddi ve yönetsel imkanları ver ve futbolun tüm yönetimini özellikle alt yapı bazında hocaya devret .

Senol günes ne zaman bir jenerasyon yetistirmiste, bu yastan sonra böyle büyük bir proje üstlensin ?

:D yok olm bende begenmem babacani ama sen abartiyorsun kaleci degil diyosun, adam ptt de oynuyordu gecen sene fakat formu ve ozverisi taktir edilmeli bu sene,demek ki calisiyor

Ben olanı söylüyorum. :D Bursanın kalecisi vardı yedeklerde. O kaleci Şenol hocayla devam ederse 1-2 seneye level atlar. Onur vol2 olur.

Senol Günes bile 2002 basarisindan sonra, Terim´e yetistirdigi jenerasyondan dolayi tesekkür ederken, burada Galatasaray taraftari Senol günesi getiriyor Terim´in üzerine. Senol Günes´te iyi bir TD, bana göre Denizli ve Özyazici dan sonra 4. sirada gelir.

Senol Günes bile 2002 basarisindan sonra, Terim´e yetistirdigi jenerasyondan dolayi tesekkür ederken, burada Galatasaray taraftari Senol günesi getiriyor Terim´in üzerine. Senol Günes´te iyi bir TD, bana göre Denizli ve Özyazici dan sonra 4. sirada gelir.

Şenol Güneş Milli takıma gelmez artık. kovularak gönderildi. Şuan ki sisteme de uyan bir yapısı yok zaten. Doğruları söyleyen bir adamın, yalan dolan palavraların döndüğü bir kuruma gitme ihtimali yok. Bu arada Şenol Güneş bazı konularda bahsettiğin teknik direktörlerden çok daha önde bana göre. Ben Galatasaray'a gelmesini çok isterim fakat getirmezler

Terim'in eski başarılarına saygım sonsuz.

Ama bugün geldiğimiz noktada Terim, Güneş'e göre demode bir anlayışa sahip.

Senol günes ne zaman bir jenerasyon yetistirmiste, bu yastan sonra böyle büyük bir proje üstlensin ?
Şenol hocanın Trabzon kariyerini bir daha incele bence ,
mevcut bir oyuncuya seviye atlatmak geliştirmek konusunda da en iyilerdendir , ayrıca ben Terim'in üstüne demedim benim TFF takımıyla işim yok , bu yaştan sonra tecrübesi olgunluğuyla tamda Galatasaray'ın futbola dair tüm defolarını düzeltebilecek birisidir ,
saha kenarında TD olmasını istemem ama futbolun en tepesinde bir akıl ve direktör olmasını isterim .

Şenol Güneş Milli takıma gelmez artık. kovularak gönderildi. Şuan ki sisteme de uyan bir yapısı yok zaten. Doğruları söyleyen bir adamın, yalan dolan palavraların döndüğü bir kuruma gitme ihtimali yok. Bu arada Şenol Güneş bazı konularda bahsettiğin teknik direktörlerden çok daha önde bana göre. Ben Galatasaray'a gelmesini çok isterim fakat getirmezler

Bende gelmesini isterdim, cünkü pek fazla alternatif yok ülke icinde... Ama Senol Günes gelecek, Milli takim düzelecek diye bir sey yok. Oraya gelen adam kizilcik serbeti iciyor, adami kovmaktan beter ettiler son defasinda. Su an gecse GS taraftarinin Terim´e yaptiginin, 10 katini FB taraftari yapacak. Kovulmaktan beter edilen Avci, su an Süperlig´de Bursaspor´dan önde takim ile...

Hollanda inanılmaz leşti bugun aslında Milli Takım abartılacak bişey yapmadı topun gerisinde bekledi ,iyi defans yaptı ,kaptıgı zaman hızlı çıktı falan filan yani şapkadan tavşan çıkarmadı Fatih Hoca bugun olması gerekeni yaptı sadece ta ki adamlar ortasahayı boşaltıp ne pres ne top kapacak ne ortaya düşecek topları kapacak adamları kalmadıgında topa basacak,sakin,orda kalabalık yapacak ortasaha daha almaması (sürüyle var Ekici,Beleşoğlu,Alper) işte şapkadan tavşan çıkarmaktı.1 puanı alandan çok 2 puanı veren bence bugun itibariyle.

Şenol hocanın Trabzon kariyerini bir daha incele bence ,
mevcut bir oyuncuya seviye atlatmak geliştirmek konusunda da en iyilerdendir , ayrıca ben Terim'in üstüne demedim benim TFF takımıyla işim yok , bu yaştan sonra tecrübesi olgunluğuyla tamda Galatasaray'ın futbola dair tüm defolarını düzeltebilecek birisidir ,
saha kenarında TD olmasını istemem ama futbolun en tepesinde bir akıl ve direktör olmasını isterim .

Ben Terim gidince, Senol hocanin bize gelmesini istiyordum... aysal o hamleyi yapabilseydi, bu takim su an sampiyonluk serisini bozmazdi. Senol hocada büyük bir teknik adam Türkiye´de, ancak bu tepede olupta, birsey yapmak kolay degil. Fatih Terim bile baskidan, artik sacma sapan konusmaya basladi. Akilli olan adam bu Milli takimdan uzak durur... Bu ülkeye degmez...

Şenol Güneş iyi bir fikir üstadı fakat onun sorunu istikrarsız olması. 1 sezon şiir gibi top oynatır, millet ayıla bayıla izler, 2.sezon 1-2 oyuncu kaybeder, sonra onların yerini doldurmak için 5-6 oyuncu birden alır ama hiçbirisini tutturamaz ve takım dibe vurmaya başlar. Hatta Milli Takım'da da böyleydi. Dünya Kupası bitene kadar çok iyi bir Milli Takım, Avrupa Şampiyonası Elemelerinde Letonya'ya elenen bir takım. Bakalım Bursa'da tutturabilecek mi bu sefer istikrarı.

Dedigim gibi Milli takimda su an görev yapmak cok zor, hic bulasmayacakti Terim bu islere. Bu Milli takim 3-4 senede anca düzelir, Ülke zaten anormal bir birine düsman. Abdullah Avci bence cok underrated bir teknik adam, belki Hamza hocadan bile iyi, ama adam orada madara olup, büyük takim sansini kaybetti.

Bende gelmesini isterdim, cünkü pek fazla alternatif yok ülke icinde... Ama Senol Günes gelecek, Milli takim düzelecek diye bir sey yok. Oraya gelen adam kizilcik serbeti iciyor, adami kovmaktan beter ettiler son defasinda. Su an gecse GS taraftarinin Terim´e yaptiginin, 10 katini FB taraftari yapacak. Kovulmaktan beter edilen Avci, su an Süperlig´de Bursaspor´dan önde takim ile...

geçen hafta da Şenol güneş öndeydi. Bakma sıralamaya sen. Şuan Mourinho gelse Milli takım düzelmez. Milli takımın düzelmesi için Ülkenin düzelmesi lazım. En azından Federasyonun düzelmesi lazım. Doğru kişiler geldiği sürece inanç ve güven duygusu artar.

2002 Jenerasyonunu Milli takımda Şenol Güneş yönetmiştir. Fatih Terim değil. Şenol Güneş'in teşekkür ettiğini söylemişsin. Burak ve Selçuk Kim zamanında sıçrama yaptı da geldi Galatasaray'a? Şenol güneşin yaptığı nezaketi Fatih Terimin de yapmasını isterdim. Neyse, konuyu dağıtmayalım.

Dedigim gibi Milli takimda su an görev yapmak cok zor, hic bulasmayacakti Terim bu islere. Bu Milli takim 3-4 senede anca düzelir, Ülke zaten anormal bir birine düsman. Abdullah Avci bence cok underrated bir teknik adam, belki Hamza hocadan bile iyi, ama adam orada madara olup, büyük takim sansini kaybetti.

Bu arada Avcı konusunda sana katılıyorum. Avcı kendi hatalarıyla kendini yaksa da fena hoca değil.

ahımız var golün son dk. sneijder in golüyle veya asistiyle gelmesi de manidar oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt