Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
terimin gitmesinde aysala çamur atan zihniyet neyin kafasını yaşıyor merak ediyorum.Adam galatasaraya her zorluğu çıkartan,üstüne şikenin üstünü örtmiş federasyonla çalışmayı kabul etti ki kendisi bir önceki sezon bu federasyona ağzına geleni saymıştı.

Ayrıca galatasarayı çalıştırırken aynı anda milli takımı çalıştırmayı düşünüyordu.Normalde olmayacak şey değil ama Türkiye gibi spekülasyonlardan beslenen bir ülkede bunun olmayacağı zaten belliydi.

Belki de en önemlisi adam 2013-2014 sezonu 5.haftasında oynanan antalyaspor maçından sonraki basın toplantısında 'ben birileri istiyor diye sözleşme uzatmam'' deyip yönetimin sözleşme uzatma teklifini reddeti.O basın toplantısında resmen yönetime posta koydu herkes hatırlayacaktır

Bu yüzden f.terimin gönderilmesi yüzde yüz doğrudur.

Yanilmiyorsam "Sezon sonu konusacagim" diye bir aciklama yapmisti bir basin toplantisinda federasyon ile ilgili Ordu mu Mersin macindan mi ne sonra.

Yanilmiyorsam "Sezon sonu konusacagim" diye bir aciklama yapmisti bir basin toplantisinda federasyon ile ilgili Ordu mu Mersin macindan mi ne sonra.

Evet 2012-13 sezonundaki 3-1'lik mersin maçından sonra.O maçta dany atılmıştı o da buna kızıp tribüne yollanmıştı.Maç sonu ''fatih terim adaletin olduğu yerde vardır'' açıklamasını yapmıştı.Adaletin öldüğü yere gitti kendisi üstüne.

terim'in ikinci sezonunda rakip yoktu, sansi oydu. ilk sezonunda üst düzey top oynatdi, sonra hamit burak gibi adamlari alarak takim oyununu bitirdi
He rakip yoktu sen bir fenerin kadrosuna bak sonra tekrar bir kiyasla istersen. Engin baytar elmander sabri varken adamlar alex gokhan sow la oynuyordu.

terim'in ikinci sezonunda rakip yoktu, sansi oydu. ilk sezonunda üst düzey top oynatdi, sonra hamit burak gibi adamlari alarak takim oyununu bitirdi

Deniz Öztürk'ün yeğeni misin

İlk sezonunda rakibi vardı saçmasapan play offlar filan vardı

Burak o dönem baya iyiydi Hamit de zırt pirt sakatlanmasaydi baya katkı sağlayacaktı. Biraz da yabancı sınırı yüzünden bu oyuncular alındı

Mancini ile karistirdin heralde o istedi o butceyi:) max 30m euro harcadi adam her donem..td olarak getiriecek baskan oldugunu da sanmiyorum orasi ayri gelmez bidaha td olarak

Ne Mancini si yahu. Adam bütçesizlikten gitti...Bütün pahalı transferler Terim zamanında yapıldı. Sadece 2. döneminde tam 40 tane futbolcu almıştı.

Bu kadroyu küme düşürür Terim.

Tarihin en iyi 18 kisilik kadrosu mancini ve prandelliye verilmistir takimin icine sıçıp gittiler..

Artik vazgecmeliyiz her zorluga düstügümüzde Terim'e sarilmaktan.

Allah korusun da bu adam ölünce ne yapacagiz o zaman.

Evet 2012-13 sezonundaki 3-1'lik mersin maçından sonra.O maçta dany atılmıştı o da buna kızıp tribüne yollanmıştı.Maç sonu ''fatih terim adaletin olduğu yerde vardır'' açıklamasını yapmıştı.Adaletin öldüğü yere gitti kendisi üstüne.
2011-12 sezonunda play off sacmaligi oynanirken söyledi onu.
Sampiyon olunca güme gitti,unutuldu.

Buse'nin cocugu var mi?

Şehzade Yaman hazretleri

yaman-bebek-1-yasinda-2.jpg

Şuan Denizli yerine Terim olsaydı Beşiktaşın 4-5 puan önünde olurduk.

Terim'i kovan Aysal hakli
Mancini'yi kovan Aysal ama konuda ses yok

Madem Mancini>Terimdi niye Mancinin gidisine uzulmediniz?

Manciniyle deplasman da kazanmayi unutmustuk simdiki halimizden farkimiz yoktu arada farkli galibiyetler aldik o kadar ustelik elinde iyi kadro vardi.

Ayni seyleri tartismaktan gormekten ben biktim ama Mancini gibi bir adami Terim gibi turkiyenin futbol anlaminda en buyuk ismiyle karsilastirmayin ya komik oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt