Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok soyle basarili yok boyle buyuk hoca iyi pekide bu adami hicmi bi avrupa takimi yahu hoca gel bizi calistir diye istemez onuda gectim bi asya takimi istesin bari yada.

Bizim gibi gelismekte olan ulkerde yani toplum olarak saf bireylerin cogunlukta oldugu ulkelerde boyleleri istedigi zaman istedigi koltuga oturur.

Deveye diken sevene .... :hat:

Ilk sezondan sonra soylemisti yabanci takimdan teklif var ama gitmeyecem burdayim diye o takimda ingiltere orta sira takimiydi..basel de teklif yapmisti ama gitmedi gitmemesinin bas nedeni tabi ki bizi sevdigi icin degil yine kendisi.su saatten sonra gidip orta sira takim calistirmak istedigini sanmiyorum buyuk bi klupten teklif gelse anca dusunur bence..

Her mactan sonra burada aglamanin da anlaminyok o tren uc sene once kalkti maalesef cok farkli yerlerde olacakken dustugumuz duruma bakin saka gibi

Bunları oku istersen.. Hiç sanmam ama utanırsın belki :(

Fatih Terim'in dün bir basın toplantısı düzenleyerek sezon sonunda Fiorentina'dan ayrılacağını açıklamasının ardından İtalyan basını, İmparator'un bu kararına 1. sayfalarında yer verirken, "Terim, Milan’a gideceği için Fiorentina’dan ayrıldı" görüşü ağırlık kazandı.

İşte Terim'in kararının yankıları:
Vittorio Cecchi Gori ( Fiorentina başkanı ) : " Ben elimden geleni yaptım. Halı gibi önüne serildim. Paspas oldum.Fiorentina 'nın geleceği ve iyiliği için her şeyi göze aldım. Ama bir işe yaramadı "

Giancarlo Antognoni ( Fiorentina Genel Menaceri) : Ben O'nun gerçek bir dostuyum. En çok üzülenler arasındayım. Fatih Terim 'e bir çok kulüpten teklif geldiğini biliyorum. Ama sanıyorum O'nun terncihi Milan olacaktır. Biz Fiorentina olarak yasal hakkımızı kullanıp bir yıllık obsiyonlu anlaşması olduğunu kendisine hatırlatacağız. Aksi takdirde yasal yollara baş vuracağız ".

Mario Scorcerti ( Fiorentina yeni başkan yardımcısı ) : Pek şık olmayan bir tuzağa düştük. Bundan daha kötü bir karar açıklanamazdı. Sanırım Terim uzun süreden beri kararını almıştı. Şimdi bu yırtığı dikmeye çalışacağım. Hala umudumuz var. Belki kararından döndürebiliriz. Ama aksi olursa yasal yollardan kendisine bir yıllık obsiyonu olduğunu hatırlatırız. Biz Terim 'i bırakmak istemiyoruz."

Müfit Erkasap ( Fiorentina yardımcı antrenörü ) : " Terim başkanla görüşmeden önce kararını vermişti. Zirve kararını değiştirmedi. Bu bir sürpriz değil ".

Hakan Şükür : " Milan 'a giderse İnter - Milan derbileri daha bir anlam kazanır. Terim büşyük bir antrenör. Büyük takımları çalıştırması gerek. Umarım Milan 'a gider. Milano 'da kucaklaşırız".

Filippo Pucci ( Fiorentina Fan Kulübü başkanı ): Floransa 'da hava giderek İmparatorun alehine doğru değişiyor. Bizim isteğimiz. Fatih Terim 'in ortaya çıkıp ayrıntıları ile Başkan Cecchi Gori zirvesinde yaşananları anlatması. Ancak böyle kendisine inanç ve tutku sürer. Yoksa hatalı duruma düşer ".

Riu Costa ( Fiorentina kaptanı ): " Hiçbir şey söylemek istemiyorum. Kendimi iyi hissetmiyorum. Terim birkaç söz sarf etti. Bunları sizde biliyonsunuz. Çok üzgünüm ".

Adriano Galliani ( Milan asbaşkanı ) : " Terim 'in istifası bizi bağlamaz. Bizim takımın başında bir antrenör ver ve adı Zaccheroni. Kendisi ile hiç bir irtibatımız olmadı. Bu lafları çıkartanlar Milan 'ı yıpratmak isteyenlerdir".

Franco Zeffirelli ( İtalyan sinema yönetmeni ): " Ne zaman dürüst , yetenekli bir hocayı bulsak. Hemen elimizden kaçırıyoruz. Terim'in ayrılması ile eski sorunlar yine su yüzüne çıkacak ".

Lorenzo Dominici ( Floransa Belediye Başkanı ) : " Kentin bu şoktan kurtulması için gerekirse arabuluculuk yaparım. Aslında gidip Terim ile konuştum. Umarım bu ayrılık taraftarlarca anlayışla karşılanır. Kentte infial durumu olmaz".

Tuttosport: " Terim Milan için Floransa 'yı bırakıyor. Cecchi Gori ile yollarını ayırdı. Taraftarlar isyanları oynuyor. Resmi veda Hazıran ayında Böylece Terim - Milan yolu açıldı. Türk antrenör mor menekşeli kulübte gelecek göremiyor".

La Gazzetta dello Sport : " Terim kararını verdi. Elveda Floransa. Gidiyorum " Cecchi Gori yana çekildi Sconcerti 'ye ye tam yetki verdi. Terim hakkında yasal işlem yapılabilecek. Kendisini Milan bekliyor. Türk'ün onurunu kırdılar. Arkasından konuştular. Randevuları sürekli ertelediler. Kovmakla tehtid ettiler. Verdikleri sözleri yerine getirmediler .Kısacası önüne zehirli köfteyi koydular. Bunu Cecchi Gori hep yapar. Klasik eseridir. Fiorentina 'yı Ligde yıldız yapan Terim 'e herkes hayranlık duyuyordu. Terim'den Robin Hood 'luk asla beklenemezdi. Zaten beklenen de oldu. Onuru kırılan İmparator yolunu seçti".

Lo Stadio: " Elveda Terim. Cecchi Gori ve başkanın projelerine inanmadığını anlatmaya çalıştı. Kulüp aldığı kararın altında Milan 'ın bulunduğunu sanıyor. Terim 'in kaçmasına içerleyen Fiorentina yasal yollara başvurma hazırlığında. Gori "Terim 'in altında paspas oldum yine yaranamadım"dedi. Terim 'in Milan 'ı hazır,. Yanında Rui Costa 'yı götürüp Cannavaro veya Thuram 'dan birini de savunma için düşünüyor".

La Nazione : " Zehir gibi bir elveda. Terim " Floransa 'ya gidiyorum " dedi Terim 'den büyük tokat . Floransa 'nın düşlerini buz gibi kesildi. Şok açıklamaya Cecchi 'den yanıt " Tuzağa düştüm ".

Corriere della Sera: " Terim Fiorentina 'ya ihanet etti. Sezon sonunda takımı bırakıyor. Terim Milan 'a doğru yaklaşıyor. Fiorentina mahkemeye gitmeye hazırlanıyor. Terim için kovulma riski bulunuyor ".

La Stampa : " Terim'in gitme kararı alması taraftarları öfkelendirdi. Öfkeli Floransa'lılar hınçlarını Gori 'den almaya hazırlanıyorlar".

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vayyy beee kaynaklara bak yaşının 39 olduğuna eminmisin sen kendini hikayelere çok kaptırma.

Artik birakin ulan Su Fatihi Yurtdisinda iyi hocalar var da bizimkiler ilgilenmiyorlar o ayri.Gidip nerede futbol bilmeyen hocalar var toplamisiz.Gorende Dunyada bir tek FT var.Soyle vizyonlu davransak soyle iyi hoca bulsak bu FT nin ne oldugunu gorur.Yokluktan iyi hoca deniliyor bu karaktersize.

Ilk sezondan sonra soylemisti yabanci takimdan teklif var ama gitmeyecem burdayim diye o takimda ingiltere orta sira takimiydi..basel de teklif yapmisti ama gitmedi gitmemesinin bas nedeni tabi ki bizi sevdigi icin degil yine kendisi.su saatten sonra gidip orta sira takim calistirmak istedigini sanmiyorum buyuk bi klupten teklif gelse anca dusunur bence..

Birincisi ona hiçbir yerden teklif gelmez ikinci olarak büyük takımlardan teklif bekliyorsa eğer daha çok bekler güldürmeyin adamı :D

Yani sürekli büyük hoca diyoruzda avrupa piyasalarında rağbet gören ve adını kabul ettirmiş hocalar belli ft bize göre büyük hoca ama her ne hikmetse bizim ülke fuboluna yapışmış durumda deveye diken sevene .... işte.

Yani sizin bu adamı isteyen yok bizden başka yormayın kendinizi boşa.

Son düzenleme:
Satılmıs Fatih Terim olarak duzeltmelıyız başlığı

Pardon?

Ne anlatıyorsun diyoruz sana yok öfekli taraftar goriden hınçlarını alıcaklarmış yok ft yok kentte infial durumu olamazmış inşallah falan bu haberleri okuyup bunları ciddiye falanmı alıyordun?

Derdimi söylesem daglar dayanmaz
Sevda ceken gönul yare varamaz
Yar hasreti cekmeyen haldan anlamaz
Aska dustu gönul gayri uzlanmaz

Yine duman cökmus daglar basina
Felek aman vermez gözum yasina
Kul olup yansamda yar atasina
dönup bakmaz zalim can telasima

Bilirim derdimin dermani sende
Bicare yollarim baglandi derde
Dermanim yok takat kalmadi dizimde
Ya sen gel ya ben gireyim kabire..

Yar benim derdimin dermani sende
Gel ki canim kurtula ecel elinde..

Son düzenleme:
Her mağlubiyetten sonra eski sevgiliye döner gibi döneklik yapmayın bu sizi aldattı demirören ile aldattı sizi hiçmi gururunuz yok. Böyle paragöz den dönem adamından gelecek başarı gelmez olsun.

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Terim e saygı duyuyorum o ayrı ama dünyada Lucescu ve Terim den başka antrenörler de var. Her durum kötüye gittiğinde ikisinin ismini duymaktan ben şahsen sıkıldım.

gerets gelsin arkadaş ft onun kıçındaki kıl olamaz.

Derdimi söylesem daglar dayanmaz
Sevda ceken gönul yare varamaz
Yar hasreti cekmeyen haldan anlamaz
Aska dustu gönul gayri uzlanmaz

Yine duman cökmus daglar basina
Felek aman vermez gözum yasina
Kul olup yansamda yar atasina
dönup bakmaz zalim can telasima

Bilirim derdimin dermani sende
Ya sen gel ya ben gireyim kabire..

Yar benim derdimin dermani sende
Gel ki canim kurtula ecel elinde..
Senin ta'e siirini dinleyeyim Sergencim.Fatih Terim gorseydi bu siiri ucarak gelirdi Sergencim.

Ya neyi tartışıyorsunuz açın pirlonun ne dediklerini okuyun.
Pirlo reis bişey diyorsa doğrudur

Yabancı oyuncular Terimin dilinden anlamadı! - galatasaray Haber

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Terim: ‘Andrea, sen bizim için odak noktası olacaksın. Oyunu sen yöneteceksin, ama acele etme, zorlama. Durumu değerlendir ve etrafında en az rakip olan arkadaşına topu aktar. Sana güveniyoruz. Sen bu takım için ve oyun stilimiz için çok önemlisin. Ama tekrar söyleyeceğim: zorlama. Sakin ve soğukkanlı sözleri sloganımız. Önce düşün, sonra pasını ver. Doğru sonucu almak ve tüm İtalya’ya hala hayatta olduğumuzu göstermenin tek yolu bu. Savaşmadan yenilmeyeceğiz. Şimdi herkes sahaya çıksın. Gerçek gücümüzü gösterelim ve bu yılın en iyi oyununu çıkaralım’

Tercüman: ‘Pirlo pas at. Hadi şimdi gidip idman yapalım.’ :D :D :D

Terim e saygı duyuyorum o ayrı ama dünyada Lucescu ve Terim den başka antrenörler de var. Her durum kötüye gittiğinde ikisinin ismini duymaktan ben şahsen sıkıldım.

Kolay'a kacmaktan baska birsey degil bu bence.

Allah korusun bu ikisi ölürse, hele hel Terim o zaman kulübün kepenklerini kapatacagiz herhalde bazilarina göre.

Ne anlatıyorsun diyoruz sana yok öfekli taraftar goriden hınçlarını alıcaklarmış yok ft yok kentte infial durumu olamazmış inşallah falan bu haberleri okuyup bunları ciddiye falanmı alıyordun?

Pardon şu demek:
Ben ilgili üyenin iddiasına istinaden belgelerle "ona" cevap veriyorum.. Sana ne oluyor da sataşıyorsun konuya?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Pardon şu demek: Ben ilgili üyenin iddiasına istinaden belgelerle "ona" cevap veriyorum.. Sana ne oluyor da sataşıyorsun konuya?

Burası forum öncelikle onu öğren hangi mesajı alıntılayacağımı sana sormam alıntılarım yetiyorsa çapın cevap verirsin yetmiyorsa susmayı bilirsin.Yada küfür edersin defolup gidersin.

Konuyla ilgili söyleyeceğin birşey varsa konuş sana forum üslubunu anlatmak zira yoruyor beni.

Senin belge dediklerin her gün fanatik gazetesinde okuduğumuz şeyler onların belge niteliği falanda yok!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt