Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
devlerin aşkı filminde türkan şoray der ki kadir inanıra..sen hiç hata yapmadın mı hayatında?hatalar affetmek için var.terim ile GS arasında bir aşk var.
ve bu aşk ihanetlerle,hatalarla,kavgalarla dolu..ne yapsan kopamıyosun,kızıyosun,küfrediyosun ama yok geçmiyor izi...

en ihtiyacın olduğu anda ona sarılmaktan alamıyosun kendini..çünkü o senin bütün ama bütün 'büyük' mutluluklarında başrolde.

Son düzenleme:
Terim ile herhangi bir Türk antrenörü karşılaştırmak saçmalıktır. Sevmemek normaldir, antrenörlüğünü beğenmemekte normaldir ama sadece gaz veriyor, tesadüfen başarılı oluyor gibi cümlelerle komik duruma düşmemek lazım adam son 20 yılda Türk Futbolunun neredeyse bütün başarılarında doğrudan veya dolaylı katkıda bulundu.

Lutfen bu konuda tartisirken lakap takma, kotu sozler kullanmayin. Kisaca uslubunuza dikkat edin.

Terim' in Fiorentina macerasına ağır haksızlık edilmiş...

Orada son derece başarılı olduğu için AC Milan TD lğüne layık görülmüştür ki o zamanlar Serie A ve AC Milan' ın popülaritesi şimdikiyle kıyaslanamayacak kadar yüksekti. Yalnız AC Milan kadrosu da İnter' e kıyasla net zayıftı, onu da hesaba katmak lazım eleştirirken...

Fiorentina' dan ayrılmasında da Terim' in her zaman eleştiri konusu olan iflah olmaz egosu filan değildi mevzu, aksine çok da uyumluydu. Başkan Gori ve sözünden çıkamadığı annnesi ''Delilikleri'' tüm İtalya' da nam salmıştı; şimdi ayrıntısını hatarlayamadığımm sayısız akla zarar icraatlarını hayretle okumuştum, Terim henüz görevde ve Fiorentina taraftarlarınca tapılıyorken...Terim' den önce de olmadık bahanelerle kaç tane TD ü kovmuşlardı...Bunları bilmeden yapılan iddialı yorumlara gülemedim bile...

Yahu Terim Fiorentinad başarılıydı..O leş gibi kazma takıma iyi gaz veriyordu ama işte Milanda 11 tane general olunca onlara sökmedi.Fiorentinnın başkanı da aynı şu Belhandanın takımının başkanı gibi çatlaktı:D
Hamza-Terim konusuna gelince,Eğer Terim yazın takımın başında olsaydı şimdi 11 yabancıyla oynuyorduk :)

Burak Yılmaz: Fatih hocam bana, "Gönül rahatlığıyla Çin'e git" dedi.

:005::005:

fatih hodjam kulüpten ayrıldı ama hala bize çalışıyor yabancı sınırını kaldırdı hikmet karaman gelecekken sevin sevmeyin ama hamzayı yolladı 4.yıldız bir şekilde geldi şimdi de burak'ın gidişinde payını görüyoruz BÜYÜKSÜN HODJAM BÜYÜK...

Yok soyle basarili yok boyle buyuk hoca iyi pekide bu adami hicmi bi avrupa takimi yahu hoca gel bizi calistir diye istemez onuda gectim bi asya takimi istesin bari yada.

Bizim gibi gelismekte olan ulkerde yani toplum olarak saf bireylerin cogunlukta oldugu ulkelerde boyleleri istedigi zaman istedigi koltuga oturur.

Deveye diken sevene .... :hat:

Bosverin simdi Terim'i

Hasan sas'i salon turnuvasindan sonra herhangi bir programda göremedim,nerde bu adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt