Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam´da Türkiye´nin ekonomisini Fatih Terim mi düzeltecek ? Sen oyunculara paralar sacabiliyorsun, ama gencleri yetistirecek insanlara, para bulamiyorsun. Almanya gibi, gercek büyük ekonomiye sahip ülkelerde ise, binlerce TD alt yapilarda, para almadan dahi, görev yapabilme, maddi özgürlüge sahip.

Türk futbolu Istanbul gibi... Görünen yüzü cennet gibiyken, görünmeyen yüzü ise fakirlik, ve sefillik icinde. Sadece büyük kulüpler de dahil, anadolu kulüpleri de lige cikar cikmaz transferin üstüne transfer koyuyorlar, sonra yüzülüyor borc icinde...

Alt yapidan bir iki oyuncu cikarayim derdinde bile degil cogu hoca ülkede. hep hazirci herkes.

Ulan adam kendisi bu adamlarla çalışmıyor ki kluptekiler çalışsın milli takım üzerinden bir model oluşturma gibi bir çabaları varmı bu adamların?

Fikrimde var, bilgim de var. Ama sen hakaret etmeye kalkma. Fazlasını bulursun sonra... Aşk gözünüzü köreltmiş. Takım iyi olsa başkanla arası açılır mı? Takım kötü diye arası açıldı. Sonra da kovuldu. Milanda da öyle. Bam bam futbolu görünce işine son verdiler. Sizler adamı övmek için kırıntı arıyorsunuz.

Hakaret eden yok merak etme, hakaretle işim olmaz.

Mesajlar ortada zaten, ne futbol hakkında ne Terim'in İtalya kariyeri hakkında en ufak bir bilgin var...

Meydanı boş buldum sanıp atıp tutuyorsun, yazdığın komik yorumları da gerçeklerle çürütüyoruz.

Esasında senin yazdıkların bile hocanın ne kadar büyük bir teknik direktör olduğunu gösteriyor.

Çünkü eleştirebilmek için doğru olmayan bilgilere başvuruyorsun.

Bu kadarı bile yeterli yani.

Can Uz ve 2-3 diger üyeler argümanlar kullaniyor, Celal gafil yorumlar yazmaktan başka bir işe yaramiyor.

Boşver Şükrü, onu da böyle kabul et.

Kendini inandırmış baksana. Muhtemelen hocanın Fiorentina kariyerini bile takip edememiş bir arkadaşımız.

O yüzden yorumlarına bakalım ve gülümsemeye devam edelim :)

Mesajlar ortada zaten, ne futbol hakkında ne Terim'in İtalya kariyeri hakkında en ufak bir bilgin var...

Meydanı boş buldum sanıp atıp tutuyorsun, yazdığın komik yorumları da gerçeklerle çürütüyoruz.

Esasında senin yazdıkların bile hocanın ne kadar büyük bir teknik direktör olduğunu gösteriyor.

Futbol hakkında bilgisi olmadığına nereden kanaat getirdin r'daş?

Tabi canım benim bilgim eksik. Yoksa İtalyada çok başarılıydı. Hala kapısında bekliyor İtalyanlar da o yüz vermiyor.

2. gelişinde kovulduktan sonra bir daha Türkiye de takım çalıştırmam diye hava yapmıştı. Sonra beş sene işsiz kaldı. :)

Tabi canım benim bilgim eksik. Yoksa İtalyada çok başarılıydı. Hala kapısında bekliyor İtalyanlar da o yüz vermiyor.

2. gelişinde kovulduktan sonra bir daha Türkiye de takım çalıştırmam diye hava yapmıştı. Sonra beş sene işsiz kaldı. :)

Anlatamıyorum herhalde...

Fiorentina'da 10 maç bile göremeden kovuldu diyen birine daha nasıl anlatılır onu da bilmiyorum ya.

Sana en iyisi o dönemi bir tekrar araştırmanı tavsiye edeyim.

Belki bir faydasını görürsün.

Hani eleştireceksen pekçok farklı neden belirtebilirsin.

Ama gerçek olmayan bilgilerle algı yaratmaya çalışma. Ya da çalış sen bilirsin.

Gerçekler değişmiyor çünkü.

Fiorentinayi Kupa finaline taşimiş işte

Moderatör tarafında düzenlendi:
Anlatamıyorum herhalde...

Fiorentina'da 10 maç bile göremeden kovuldu diyen birine daha nasıl anlatılır onu da bilmiyorum ya.

Sana en iyisi o dönemi bir tekrar araştırmanı tavsiye edeyim.

Belki bir faydasını görürsün.

Hani eleştireceksen pekçok farklı neden belirtebilirsin.

Ama gerçek olmayan bilgilerle algı yaratmaya çalışma. Ya da çalış sen bilirsin.

Gerçekler değişmiyor çünkü.

Laf gelişi 10 dedim. 15 olsa ne olur? Aklın sıra hata buldun yani.

Laf gelişi 10 dedim. 15 olsa ne olur? Aklın sıra hata buldun yani.

Tamam hadi onu kabul edelim.

Sen kısacası Fiorentina'da sportif olarak başarısız oldu ve kovuldu diyorsun di mi?

Tarihe not düşmek adına bu yorumun sayfada dursun yani.

Daha fazla uzatmaya gerek yok.

Tamam hadi onu kabul edelim.

Sen kısacası Fiorentina'da sportif olarak başarısız oldu ve kovuldu diyorsun di mi?

Tarihe not düşmek adına bu yorumun sayfada dursun yani.

Daha fazla uzatmaya gerek yok.

Sen ne diyorsun, çok başarılıydı ama dinlenmek mi istedi canı?

Haklısın uzatmayalım ama bir şey var. Bazı arkadaşların damarını kessen Fatih ve Terim akar. :)

Sen ne diyorsun, çok başarılıydı ama dinlenmek mi istedi canı?

Haklısın uzatmayalım ama bir şey var. Bazı arkadaşların damarını kessen Fatih ve Terim akar. :)

Benim ne dediğim ortada, bir önceki sayfada sebeplerini sonuçlarını açıkladım.

Hani yoruma dayalı bir konu olmadığı, gerçekler ortada olduğu için bunun aksini söylüyorsan zaten tartışılacak bir şey yok.

Damarımı kessen kan dışında bir şey akmaz bu arada, yeri geldiğinde eleştirilecek bir sürü yönünü de söyledim ve söylerim.

Bazı arkadaşlar Hamza ile Fatih Terimi kiyaslarak futboldan anlamadiklarini bir kez daha kanitlamiş oldular

Fatih Terim bizi satıp Demirören'e gitmiştir,Hamza yaptığı açıklamalarla bizi satmıştır.

Bizi tek satmayan Mancini'dir ulan.
Hocamıza destek için layklayalım.

Terim hamzadan daha iyi gaz verir daha az evlatcidir.

Hamza terimden daha karakterlidir.

Biri hain digeri ise sadece kotu td'dir.

Toplamda hamzaoglu>terim imo

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 şampiyon ve 2 degersiz kupayi kazanan Terimin çaylagi Hamzayi, Maldini ve Gattusoyla arkadaş olmuş ve Avrupanin en taninmiş hocalardan birisi olarak görülen Fatih Terimi daha üstün görmek net saçmalıktır. Fenerliler bile bu kadar saçmalamaz

Moderatör tarafında düzenlendi:
1 şampiyon ve 2 degersiz kupayi kazanan Terimin çaylagi Hamzayi, Maldini ve Gattusoyla arkadaş olmuş ve Avrupanin en taninmiş hocalardan birisi olarak görülen Fatih Terimi daha üstün görmek net ahmakliktir. Fenerliler bile bu kadar ahmak degiller.

Bunu yapan ya art niyetli ya agir gerizekali.

Hiçbir kupa değersiz değildir.Eleştirelim ama bokunu da çıkarmayalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt