- 31 Ağustos 2010
- 10.390
- 47
- 1.213
Fatih terime dil uzatmayın yeter artık adam başarılı lamı cimi yok gidiş şeklini bilemeyiz o zamanlar ego savaşları vardı ynalış olan demirörenle ortaklık içine girmesiydi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih terime dil uzatmayın yeter artık adam başarılı lamı cimi yok gidiş şeklini bilemeyiz o zamanlar ego savaşları vardı ynalış olan demirörenle ortaklık içine girmesiydi.
evet ama yerin dibine sokmakta saçma sonuta Fatih terimin hırsı ne denizli de var ne hamza da var bu adam tribünden bile destekledi takımımızı albayrak ali dürüst terim süper üçlüydüZaten taraftarın kızdıgı noktada demirörenle olan ilişkisiydi.Yoksa fatih terimin başarılarına dil uzatmak kimsenin haddi değil.Sen kalk tff tarafından o kadar cezaya maruz kal adamlara küfür edercesine açıklamalar yap.Sonra git adamların kucağına atla açıkcası yapılmaması gerekeni yaptı.
Fatih Terim bizi satıp Demirören'e gitmiştir,Hamza yaptığı açıklamalarla bizi satmıştır.
Bizi tek satmayan Mancini'dir ulan.
Hocamıza destek için layklayalım.
mancini acayip bir transfer listesi hazırladı bunu yönetim karşılayamam diyince ayrıldı yani mancini de suçluydu kısacası herkes parayı düşüünüyo normal olarak.Komisyoncumu![]()
mancini acayip bir transfer listesi hazırladı bunu yönetim karşılayamam diyince ayrıldı yani mancini de suçluydu kısacası herkes parayı düşüünüyo normal olarak.
Adam gibi adam oldu gidince ama yanlış bir seçimdi kendisi de Prandelli gibi silsile devam ediyor Mustafa Denizliyle katlandı bakalım bundan sonra kim gelicek söğüşlücek paralarıHerkes tutturmuş yok tazminat almadı,adamdır diye.Hamzada almadı ona öyle diyen yok neden ?
Mancinin tazminat almasına gerek yoktu zaten neler yaptığını herkes biliyor
Adam gibi adam oldu gidince ama yanlış bir seçimdi kendisi de Prandelli gibi silsile devam ediyor Mustafa Denizliyle katlandı bakalım bundan sonra kim gelicek söğüşlücek paraları
Yılmaz vural bile daha vizyonludur Denizliden o kadar leş bir adam ben Okan buruğa bile onay veriyorum yeter ki gitsin dedeYılmaz Vural gelse,500 bin TL'yi kabul etse ne olur acaba?

Ulan adam kendisi bu adamlarla çalışmıyor ki kluptekiler çalışsın milli takım üzerinden bir model oluşturma gibi bir çabaları varmı bu adamların?
Anlatamıyorum herhalde...
Fiorentina'da 10 maç bile göremeden kovuldu diyen birine daha nasıl anlatılır onu da bilmiyorum ya.
Sana en iyisi o dönemi bir tekrar araştırmanı tavsiye edeyim.
Belki bir faydasını görürsün.
Hani eleştireceksen pekçok farklı neden belirtebilirsin.
Ama gerçek olmayan bilgilerle algı yaratmaya çalışma. Ya da çalış sen bilirsin.
Gerçekler değişmiyor çünkü.