Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih terime dil uzatmayın yeter artık adam başarılı lamı cimi yok gidiş şeklini bilemeyiz o zamanlar ego savaşları vardı ynalış olan demirörenle ortaklık içine girmesiydi.

Fatih terime dil uzatmayın yeter artık adam başarılı lamı cimi yok gidiş şeklini bilemeyiz o zamanlar ego savaşları vardı ynalış olan demirörenle ortaklık içine girmesiydi.

Zaten taraftarın kızdıgı noktada demirörenle olan ilişkisiydi.Yoksa fatih terimin başarılarına dil uzatmak kimsenin haddi değil.Sen kalk tff tarafından o kadar cezaya maruz kal adamlara küfür edercesine açıklamalar yap.Sonra git adamların kucağına atla açıkcası yapılmaması gerekeni yaptı.

Zaten taraftarın kızdıgı noktada demirörenle olan ilişkisiydi.Yoksa fatih terimin başarılarına dil uzatmak kimsenin haddi değil.Sen kalk tff tarafından o kadar cezaya maruz kal adamlara küfür edercesine açıklamalar yap.Sonra git adamların kucağına atla açıkcası yapılmaması gerekeni yaptı.
evet ama yerin dibine sokmakta saçma sonuta Fatih terimin hırsı ne denizli de var ne hamza da var bu adam tribünden bile destekledi takımımızı albayrak ali dürüst terim süper üçlüydü

mancini acayip bir transfer listesi hazırladı bunu yönetim karşılayamam diyince ayrıldı yani mancini de suçluydu kısacası herkes parayı düşüünüyo normal olarak.

Herkes tutturmuş yok tazminat almadı,adamdır diye.Hamzada almadı ona öyle diyen yok neden ? :)

Mancinin tazminat almasına gerek yoktu zaten neler yaptığını herkes biliyor

Herkes tutturmuş yok tazminat almadı,adamdır diye.Hamzada almadı ona öyle diyen yok neden ? :)

Mancinin tazminat almasına gerek yoktu zaten neler yaptığını herkes biliyor
Adam gibi adam oldu gidince ama yanlış bir seçimdi kendisi de Prandelli gibi silsile devam ediyor Mustafa Denizliyle katlandı bakalım bundan sonra kim gelicek söğüşlücek paraları

terimi zerre kadar sevmem ama türk futbolunda böyle psikopatlar basarili oluyor. Profesyonellik sifir, gerekirse ana avrat düz gidecen (ki terim bunu bi cok kez yapti gecmiste), oyunculara köpek muamelesi yapacan (baska dilden anlamiyor odun kafalilar), bunlar basari getiriyor iste icine ettigimin türk fitbolunda. Türkiye deki futbol ancak fitbol olur iste ne fazla ne eksik.

sabah evden çıktım aynı kişiler tartışıyordu yeni geldim eve durum hala aynı.

istikrar güzeldir devam

Para için bizi satıp şikeci kurtarıcısı demirören'in emri altına girdiği gün benim de kendisine olan sevgim ve saygım ciddi oranda azalmıştır. Lakin bu demek değildir ki kendisine olan öfkemden dolayı onu hocalık anlamında Hanzo denen ne idüğü belirsiz ile kıyaslama gafletine düşeceğim. Hanzo kim la? Ben öyle birini tanımıyorum. Bu forumda da troller hiç eksik olmuyor sağolsunlar :asd:

Gökhan Kral reis bize katımaz mısın bizde tam terimi övüyorduk. gel beraber övelim.
2000px-Smiley.svg.png

Ne boş adamlar var arkadaş.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Ulan adam kendisi bu adamlarla çalışmıyor ki kluptekiler çalışsın milli takım üzerinden bir model oluşturma gibi bir çabaları varmı bu adamların?

Ülke´nin ekonomisini mi düzeltsin adam. Bir sene önce seminar verdi, bir cok proje baslatildi, Türkiye´de alt yapi ile ilgili Federasyon devlet destegi ile hic olmadigi kadar acti. Yabanci siniri da, alt yapiya para akittiracak sekilde ayarlatti adam. faydasi 10-15 sene icinde cikmaya baslar, artik kim görecek ise o günlerde.

Sneijder için nasıl ki bu resmi kullanıyorsak;

Terim için de bunu kullanabiliriz;

Yapmayın etmeyin beyler. Terim kim, Hamzaoğlu kim?

Anlatamıyorum herhalde...

Fiorentina'da 10 maç bile göremeden kovuldu diyen birine daha nasıl anlatılır onu da bilmiyorum ya.

Sana en iyisi o dönemi bir tekrar araştırmanı tavsiye edeyim.

Belki bir faydasını görürsün.

Hani eleştireceksen pekçok farklı neden belirtebilirsin.

Ama gerçek olmayan bilgilerle algı yaratmaya çalışma. Ya da çalış sen bilirsin.

Gerçekler değişmiyor çünkü.

Konu Fatih Terim olunca en basit mantigi güdemeyenler var. En basit tabiri ile, Milan gibi bir takima gecebilmesi icin, Fiorentina macerasi basarili olmasi, olmazsa, olmazdir. Avrupa´nin türke bakis acisini bilse, sekli sifati durur. Rui Costa demisti zamaninda, bir türk hocanin, Milan gibi takimi calistirmasi bile nekadar zor bir ihtimal oldugunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt