Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sefer BAŞKAN'ın telefonlarını açacaksa gelsin 'İMPARATOR' olarak çünkü ''GS'nin ELEMANI'' olmayı kabul edemez kendileri...

Çok sevdiğin aşık olduğun bir kız vardır. Bir gün bu kıza açılmaya karar verirsin ellerinde bir demet çiçek, kızın oturduğu evin sokağının başında kızı beklemeye başlarsın ancak o da nesi. Kız bir tane zengin züppesinin arabasına binip oradan uzaklaşır. Sonra öğrenirsin ki bu aşufte, bu yelloz, bu yosma, zengin heriflerle gününü gün edip paralarını törpülemelerine yardımcı oluyor. Neyse bir arkadaşım klasiği bu hikayeyi paylaşayım dedim konumuzla pek bir ilgisi yok. Belirtmek istediğim şey şu biz Fatih Terim'e laf söyletmeyen adamlardık. Fenerlisi beşiktaşlısı adam başarılı olduğu için saatlerce karalama kampanyaları yaptılar biz hep destek çıktık ama sayın Fatih ağa öyle bir hata yaptı ki öz babam olsa silerdim o derece. Kimse kendisini kovmadı Ünal Aysal kendi görev süresi de olan 1 yıllık sözleşmeyi teklif etti kendisine ama sayın imparatorumuz kabul etmedi. Ha 2 veya 3 yıllık sözleşme önerilseydi onu da kabul etmeyecekti adım gibi eminim. Çünkü çoktan Demirören'le anlaşmıştı hem de 7 yıllığına(oha) milli takım için. Ünal Aysal'ın sözleşme önermesi kısalığı uzunluğu hatta kovulması önemli değil burada bizim canımızı yakan mevzu, şikeyi ört bas eden şikecilerin en büyük yandaşı, Fatih beyimizin hakkımızı yiyorlar konuşursam bilmem ne bilmem ne olur diye demediğini bırakmadığı domuz suratlı, at hırsızı kılıklı meymenetsiz yıldırım demirören ile kameraların karşısına geçip 'düşman' çatlatmaları. Kim ulan bu 'düşman'. Kader ortaklarıymış bi de puh Allah cezanızı versin sizin. En azından 1 sene bekleseydin de inansaydık sayın Fatih bey Galatasaray'ı çalıştırırken yıldırım demirörenle milli takım için o 5 maçlık süreçte uzun bir sözleşme için pazarlık yapmadığına kimse inandıramaz beni. Lafı çok uzatmayım paranın kölesi olan insanlardan hayatım boyunca nefret ettim bizden uzak olsunlar. Galatasaray'ın egoist paranın kölesi insanlara ihtiyacı yok. Güzel insanlar takımı çalıştırsın göze hoş gelen futbol oynayalım varsın yıldızlarımız, her başarıyı sahiplenmeye çalışan teknik adamlarımız olmasın, başımla beraber yemin ederim '14' sene şampiyon olmamaya razıyım gıkımı çıkarırsam şerefsizin bayrak sallayanıyım.

Allah belamızı şu gün, Terim'in "Allah'a emanet olun" lafından sonra vermeye baslamıstı oysa.

eeei-e1380062741744.jpg

Terimci aysalci ne demek ya burda herkes Galatasaraylı insanları otekilestirmeyin ben kendisine çok büyük saygı duyuyorum ama şehrine karşı tutumu ,vefasızlığı yüzünden kendisinden pek haz almıyorum

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herşey güllük gülistanlık giderken yönetim arı kovanına çomak soktu. Demirören veya üst akılda o çomağı iyice kurcaladı sonuç ortada.

Evet TFF'yle aynı anda imzalaması hatadır ama bu durum yönetimin istememesinden dolayı çıktı. Yönetim zaten göndermek istiyordu önce çevresini tasfiye etti, sonra Terimi sürekli rahatsız edecek eylem ve söylemlerin içerisine girdi. Önce yönetimdeki Dürüst,Albayrak,Öztürk gibi ağır abileri tasfiye etti. Galatasaray kongre üyesi ve tarihinin en önemli antrenörüne "Eleman" dedi. Her seferinde terimi istemediğini dile getirdi. Gereksiz yabancı hayranı taraftarımızda hemen şu yabancı hoca gelsin, bu yabancı hoca gelsin gaz veren hoca görmekten bıktım diye sitem etmeye başladı. Sonuç Terim'in 2 senede Transfer'de 2 senede atmadığı kazığı adam yarım dönemde attı, sene sonunda da gitti. Karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı, muhtemelen gitmeyi kendi istedi gönderilmedi yani buna rağmen tazminat almadı diye öven tipler var. Terim kovuldu, üstelik bunu antrenmanda öğrendi isteseydi çatır çatır tazminatını alırdı bunu anlatan var mı?

Yokmu yav babayiğit 1 Aysalcı iki lafın belini kıralım,meydan Terimci dostlara kaldı.

Bu adamın ne işi var şanlı Galatasaray tarihi forumunda, para ve birilerine yaranmak için Galatasaray'ı satıp milli takıma giden adam haindir. Atın çöpe bu haini.

Moderatör tarafında düzenlendi:
CL çeyrek final ve şampiyon olduktan sonra taraftar ve yönetimdeki bazi üyelerin g.tleri kalkti.

Biz dünyayi fethederiz en lüks antrenörleri getiririz! diye diye kapak oldular.

en büyük hain ünal aysaldır,fatih terim gerçek bir vatansever,galatasaraylıdır..
aysal kendi egosu için klubü iflasın eşiğine getirmiştir..
taraftar olarak o gün imparatorun arkasında duramadık,para babası hain aysalın kafasına göre klüpte at koşturmasına göz yumduk,bunların böyle olacağını o günden söylemiştim o gün bana itiraz eden baştan abdullah taşan olmak üzere şimdi hiçbiri foruma bile girmiyorlar..klavye başından managerlik oynamaya benzemiyor bu işler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt