- 31 Ağustos 2010
- 10.390
- 47
- 1.213
Fatih Terim kadar başınıza Caner erkin düşsün ne diyim size ben adamın yaşattıkları ortada saygı duyun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mümkünse adaletin olduğu kurumda kalmaya devam etsin.
Kardeş kusura bakmada seni çöpe atmak daha mantıklı bir seçeneg gibi xdBu adamın ne işi var şanlı Galatasaray tarihi forumunda, para ve birilerine yaranmak için Galatasaray'ı satıp milli takıma giden adam haindir. Atın çöpe bu haini.
Şu adamı destekleyenleri anlamak mümkün değil, Takımdan ayrıldığında takım zaten dökülüyordu yavaş yavaş çöküşteydi Aysal'ın Sneijder Drogba transferleri olması hali perişan olurdu.
Aysal bırakıp kaçtı diyenler, Fatih terim'in 1 yıllık sözleşmeyi kabul etmeyip kaçmasına tek laf etmiyorlar
Beni bitirmeye çalışıyor dediği TFF'yle aynı masaya oturup samimi samimi pozlar verip sözleşme imzalamadı mı?
Kendisini o kadar üstün görüyordu ki bunlar beni hayatta kovamaz diye GS kulübü başkanına her türlü artistliği yapmadı mı?
sneijder,drogba transfleri olmasa da adam şampiyondu,o transferler oldu adam yine şampiyon yaptı takımı..
2 sene üst üste şampiyon olmuş fatih terim gibi bir isme 1 senelik mukavele teklif etmek,küfür demektir..Terim zaten takım kötü giderse kendisi bırakır,istifa mektubu cebindedir her zaman.
terim,aysala hiçbir artislik yapmadı..ali dürüsttü,albayrakı sağ kollarını kovarken bile sesini çıkarmadı Terim.
klubün geldiği şu noktada hala aysalı savunabilmek akıl tutulmasından başka birşey değil..
koyunsunuz,2 transfere Galatasaray'a yıllarca hizmet edip,şampiyonluklar kazandırmış gerçek bir Galatasaraylıyı savunamayacak kadar körsünüz..

FT'yi savunacağım diye kafayı yemişsiniz arkadaşlar. Drogba, Sneijder olmasaydı da şampiyon olurduk ? Babayı olurduk. Sırf Sneijder ve Drogba'nın kazandırdığı 4-5 maç var o sezon. Mersin, Elazığ, Karabük deplasmanı, Antep deplasmanı gibi. Burak sezonun ilk yarısında çok iyiydi ama ikinci yarı o kadar da iyi değildi. Umut zaten çöp. Tek Burak'ın vasat haliyle şampiyon olacağımızı kimse düşünmüyordur herhalde ?
Sportif başarının yanı sıra ekonomi, marka değeri olarak da önemli transferlerdir. Ki bunun ekmeğini hala yiyoruz Sneijder sayesinde.
Aysal'ı ben de yeri gelir överim, yeri gelir eleştiririm. Büyük başkan olarak da görmem ama sırf Aysal'ı yerecem, FT'yi savunacağım diye doğrularını da hiçe sayarsanız dikkate alınmazsınız.