Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamzanin yaptigi sezon planlamasi ve yaptigi/yapmadigi transferler yüzünden bu haldeyiz. Meloyu göndermeyip, bedava Gomez ve Sabriden 200 bin euro fazla para kazanan Maxiyi bile alsak, ligde sampiyon olurduk.

alamazdık maxiyi filan bir sağ bek için yıllık 3 milyon maaş veremezdik. -verirdik dersen, verdik şimdi de sürünüyoruz işte olur cevabı.

Terim'i çok severim ama artık hoca olarak istemem. 110 yıllık kulüp sadece Terim'e mi kaldı ya? Zamanında sırf Terim sevdası yüzünden Lucescu yollanmıştı.

Artık sadece başkan veya futbol direktörü olarak gelsin. Bayern'deki Sammer gibi mesela. Aynısı mesela Trabzon'da var. 5 defa Şenol Güneş geldi. O yokken rezil durumdalar. Bizde yine Terim dışında iyi olanlar var.

Ama ben koca camiaların nasıl bir hocaya muhtaç olduklarını anlamıyorum..

şu anda bizi adam edecek tek kişi terim bizi arkamızdan vurdu bizi yanlız bıraktı gibi laflar kimseye fayda sağlamaz terim suçlu ise onu gönderen de suçlu terimden sonra gelenleri gördük mancini prandelli dengetör denizli terimin performansının yanından bile geçemediler !! terim geri gelir mi derseniz bence gelir ama her yerde tam yetki alarak gelir öyle dinazorusların kaprisiyle falan uğraşmadan her yerde tam patron olarak gelir bunu yönetim kendisine sunmazsa asla bir daha gelmez ! bazen kendi kendime muhasebe yaptığımda terimi eleştirdiğim için kendime çok kızıyorum ve köpek gibi pişmanım !! dany amrabat ı aldı diye onu eleştirmiştim ama aldığımız yeni elemanlar ortada dany bence donktan bin kere iyiydi aptalca hatalar yapıyordu ama en azından alnından ter akıyordu !!!

alamazdık maxiyi filan bir sağ bek için yıllık 3 milyon maaş veremezdik. -verirdik dersen, verdik şimdi de sürünüyoruz işte olur cevabı.

Porto 2 milyon euro maasla aldi. Sabriye 1.8 milyon euro ve Jeme 600 bin euro vermezdik, Maxiyi alirdik. En azindan sag bek sorununu cözerdik. 2 milyon euroya Linnesi de aldik.

Sabrinin hatalariyla kaybettigimiz maclardaki perfonmans ödüllerini eklemiyorum bile.

Maxi(2 milyon euro)<Sabri+Jem+Linnese verilen 2 milyon euro+Sabrinin hatalariyla kaybedilen maclardaki paralar(Sadece Astana macinda 1 milyon euro gitti)

Ulan hadi ft'yi anladım da, bu hamza dangalağının övülecek tarafı mı var? Melo'yu gönderip içerden halledeceğiz, akhisar'ın çöpü Bilal var Hamit var gerekirse Hakan Balta var diyen idiot bu herif değil mi? Sabri ve hatta utanmasa Aydın çöpüyle sözleşme uzatmak isteyen bu değil mi? Jem 'i getiren bu değil mi? Telles'i Dzemaili'yi Bruma'yı yok pahasına gönderen de bu dangalak.

Porto 2 milyon euro maasla aldi. Sabriye 1.8 milyon euro ve Jeme 600 bin euro vermezdik, Maxiyi alirdik. En azindan sag bek sorununu cözerdik. 2 milyon euroya Linnesi de aldik.

Sabrinin hatalariyla kaybettigimiz maclardaki perfonmans ödüllerini eklemiyorum bile.

Maxi(2 milyon euro)<Sabri+Jem+Linnese verilen 2 milyon euro+Sabrinin hatalariyla kaybedilen maclardaki paralar(Sadece Astana macinda 1 milyon euro gitti)

porto 2 e aldı bizde de 2 alırdı diyorsun :D bak kardeş hayaller başkadır gerçekler başka maxi bize yıllığı 3 den aşağıya gelmezdi. O yüzden matemetiksel hesapların filan gerçekçi değil. Bu arada jem değilde tarık ı ekle istersen jem sağ bek değil konuylada alakası yok.

Ulan hadi ft'yi anladım da, bu hamza dangalağının övülecek tarafı mı var? Melo'yu gönderip içerden halledeceğiz, akhisar'ın çöpü Bilal var Hamit var gerekirse Hakan Balta var diyen idiot bu herif değil mi? Sabri ve hatta utanmasa Aydın çöpüyle sözleşme uzatmak isteyen bu değil mi? Jem 'i getiren bu değil mi? Telles'i Dzemaili'yi Bruma'yı yok pahasına gönderen de bu dangalak.

Bir de Terim ile Hamzo'yu kıyaslayanlar var? Trajikomik bir durum :red:

porto 2 e aldı bizde de 2 alırdı diyorsun :D bak kardeş hayaller başkadır gerçekler başka maxi bize yıllığı 3 den aşağıya gelmezdi. O yüzden matemetiksel hesapların filan gerçekçi değil. Bu arada jem değilde tarık ı ekle istersen jem sağ bek değil konuylada alakası yok.

Portoda vergiyle birlikte 2 milyon euro aldi. 2 milyon eurodan az. Ayrica, Maxiye 5 milyon euro bile versek, daha karli olurduk.

Jem hic ihtiyacimiz olmayan bir oyuncuydu. Zaten kiraya gitti. O yüzden yazdim.

Hamza denilen evlatçı 3 kupa kazandı diye Fatih Terimle kıyaslanacak durumda olduğunu zanneden var

Hamza transfer döneminde ne kadar berbat ve ayrımcılık yapmayı seven hoca olduğunu ispatladı

Ustam 1 senelik teklifi görmedin sen heralde :D
Her yerde Aysal istifa dediniz, medyada adımın aile hayatı karısına kadar varacak haberler yapıldı, divanda projelerine izin verilmedi. Adamda bıraktı ..

Proje dediğin şey kulübü batırdıktan sonra Riva yı hacılamaktan ibaretti birader..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Terim e verilen bütçeyi bakkala versen buna yakın iş çıkarırdı. Hamza nın üç kupa aldığı kadroyu Terim'e versen küme düşürürdü....İşte buraya yazıyorum.

arkadaş herkesin trolü var ya şu forumda cıvkı çıktı iyice

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt