- 20 Haziran 2011
- 60.960
- 69.367
- 4.758
Terim > Mancini > Denizli ≥ Hanzo > Prand50
Vay be kumanski kardeş doğru yolu bulmuşsun tengri seni kutsasın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terim > Mancini > Denizli ≥ Hanzo > Prand50
Terim e verilen bütçeyi bakkala versen buna yakın iş çıkarırdı. Hamza nın üç kupa aldığı kadroyu Terim'e versen küme düşürürdü....İşte buraya yazıyorum.
Vay be kumanski kardeş doğru yolu bulmuşsun tengri seni kutsasın
Olabilir onu bilemem de Hamza'ya gidip 30 milyon euro bütçe versen de, gidip Gökhan Ünal, Bekir Irtegün gibi adamları transfer eder. Akhisar'ı Istanbul'a taşır.
Portoda vergiyle birlikte 2 milyon euro aldi. 2 milyon eurodan az. Ayrica, Maxiye 5 milyon euro bile versek, daha karli olurduk.
Jem hic ihtiyacimiz olmayan bir oyuncuydu. Zaten kiraya gitti. O yüzden yazdim.
Elinde bütçe oldu mu kimi alacağını da bilemezsin sevgili kardeşim.
kanka senle uğur iz'i birgün terimci yapıcam sizde büyük potansiyel var![]()
yanlış yolda mıydım ki?
Aga ben eskiden babam gibi severdim Terim'i. Ama o TFF-Aysal-Terim ücgeninden sonra o sevgi azaldi iyice.
Hala severim de ama eskisi gibi degil, yani sizin gibi tapmiyorum adama artik![]()

bize büyük güç katardın bro seviyorsan sıkıntı yok görüşler zamanla değişebiliyor buna çokca tanıdık olduk kapımız herzaman açık sana![]()

EyvallahBu arada maca 1 dakika kala Roma'ya 20€ bastim, adamlar daha 5.dakika'da gol atti la
Bugün birseyler var gercekten, Allah Allah noldu böyle yahu.
Şunu ciddi mi yazdın?Prekazi ile bende oynatırdım yarı final ne olacak ki
Tabikide hyr, Hagi Terim uefa cup uclemesine gonderme yaptim.Şunu ciddi mi yazdın?
Önceki hayatında pek haz etmezdin
Biz zaten Sabri ve Jeme 2.4 milyon euro verdik. Kaybettiklerimiz karsisinda 600 bin euro cok cok düsük bir rakam. Ayrica 2.4 milyon euroya bile gelirdi. Söyledigim gibi 5 milyon euroya bile gelse, daha karli olurduk. Biz zaten Linnesle birlikte 5 milyon eurodan fazla harcadik. En azindan Sabrinin hatalari yüzünden kaybettigimiz en az 10 milyon TL para cebimizde kalirdi.Kerem kardeş senin takımında ched 2 kusur tarık denilen mal 1.750 alacak maxi kardeşide bonservisi elinde 3 den aşağıya yada en az 3 milyon imza parası vermeden oynatabileceksin. İnan fm de bile başaramazsın![]()
Ya birader bir sürü iyi oyuncuyu veto eden Hamza değil miydi? Öyle yazıyorsun ki sanki Hamza takımına iyi oyuncu doldurmak istedi ama kulüp tarafından engelledi. Bu senaryo olmadı.
Kalinic alınmadı. Maxi alınmadı ( tmm Cüneytin payı de var), Gomez alınmadı. Burak ve Umutla ısrar edip forvet aldırmadı. Sağ kanat oyuncusu aldırmadı. Defansif orta saha oyuncusu aldırmadı.
Bunları nasıl savunabilirsin?
Mantıklı cevap bekliyorum