Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim e verilen bütçeyi bakkala versen buna yakın iş çıkarırdı. Hamza nın üç kupa aldığı kadroyu Terim'e versen küme düşürürdü....İşte buraya yazıyorum.

Olabilir onu bilemem de Hamza'ya gidip 30 milyon euro bütçe versen de, gidip Gökhan Ünal, Bekir Irtegün gibi adamları transfer eder. Akhisar'ı Istanbul'a taşır.

Portoda vergiyle birlikte 2 milyon euro aldi. 2 milyon eurodan az. Ayrica, Maxiye 5 milyon euro bile versek, daha karli olurduk.

Jem hic ihtiyacimiz olmayan bir oyuncuydu. Zaten kiraya gitti. O yüzden yazdim.

Kerem kardeş senin takımında ched 2 kusur tarık denilen mal 1.750 alacak maxi kardeşide bonservisi elinde 3 den aşağıya yada en az 3 milyon imza parası vermeden oynatabileceksin. İnan fm de bile başaramazsın :D

Elinde bütçe oldu mu kimi alacağını da bilemezsin sevgili kardeşim.

Ya birader bir sürü iyi oyuncuyu veto eden Hamza değil miydi? Öyle yazıyorsun ki sanki Hamza takımına iyi oyuncu doldurmak istedi ama kulüp tarafından engelledi. Bu senaryo olmadı.

Kalinic alınmadı. Maxi alınmadı ( tmm Cüneytin payı de var), Gomez alınmadı. Burak ve Umutla ısrar edip forvet aldırmadı. Sağ kanat oyuncusu aldırmadı. Defansif orta saha oyuncusu aldırmadı.

Bunları nasıl savunabilirsin?

Mantıklı cevap bekliyorum

kanka senle uğur iz'i birgün terimci yapıcam sizde büyük potansiyel var :D

Aga ben eskiden babam gibi severdim Terim'i. Ama o TFF-Aysal-Terim ücgeninden sonra o sevgi azaldi iyice.

Hala severim de ama eskisi gibi degil, yani sizin gibi tapmiyorum adama artik :D

ozan puki muhafazekar bi terimcidir. söylemlerine aldırış etmeyiniz.

Aga ben eskiden babam gibi severdim Terim'i. Ama o TFF-Aysal-Terim ücgeninden sonra o sevgi azaldi iyice.

Hala severim de ama eskisi gibi degil, yani sizin gibi tapmiyorum adama artik :D

bize büyük güç katardın bro seviyorsan sıkıntı yok görüşler zamanla değişebiliyor buna çokca tanıdık olduk kapımız herzaman açık sana :D

Galatasaray taraftarındaki Fatih Terim düşmanlığını , biz erkeklere benzetiyorum.

Televizyonda çıkan bazı kızlara laf atarız bunlar 5 para etmez gibi vs. ama acı olan o kızlar verse nefes almadan s...riz

Şimdi Fatih Terim Galatasaray'da diye kap gelse burada FT'ye düşmanlık yapanlar 1-2 hafta içinde hocam kurban olurum ayaklarına başlarlar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
bize büyük güç katardın bro seviyorsan sıkıntı yok görüşler zamanla değişebiliyor buna çokca tanıdık olduk kapımız herzaman açık sana :D

Eyvallah :D Bu arada maca 1 dakika kala Roma'ya 20€ bastim, adamlar daha 5.dakika'da gol atti la :asd:

Bugün birseyler var gercekten, Allah Allah noldu böyle yahu.

Kerem kardeş senin takımında ched 2 kusur tarık denilen mal 1.750 alacak maxi kardeşide bonservisi elinde 3 den aşağıya yada en az 3 milyon imza parası vermeden oynatabileceksin. İnan fm de bile başaramazsın :D
Biz zaten Sabri ve Jeme 2.4 milyon euro verdik. Kaybettiklerimiz karsisinda 600 bin euro cok cok düsük bir rakam. Ayrica 2.4 milyon euroya bile gelirdi. Söyledigim gibi 5 milyon euroya bile gelse, daha karli olurduk. Biz zaten Linnesle birlikte 5 milyon eurodan fazla harcadik. En azindan Sabrinin hatalari yüzünden kaybettigimiz en az 10 milyon TL para cebimizde kalirdi.

Son düzenleme:
Ya birader bir sürü iyi oyuncuyu veto eden Hamza değil miydi? Öyle yazıyorsun ki sanki Hamza takımına iyi oyuncu doldurmak istedi ama kulüp tarafından engelledi. Bu senaryo olmadı.

Kalinic alınmadı. Maxi alınmadı ( tmm Cüneytin payı de var), Gomez alınmadı. Burak ve Umutla ısrar edip forvet aldırmadı. Sağ kanat oyuncusu aldırmadı. Defansif orta saha oyuncusu aldırmadı.

Bunları nasıl savunabilirsin?

Mantıklı cevap bekliyorum

Mantıklı cevap beklemek için önce mantıklı soru soracaksın. Hamza ya ne bütçe verildi ki birilerini veto edecek? Bahsettiğin adamları alacak para mı vardı? Yönetim Hamza yı bir güzel kullandı. Sen bizim evladımızsın idare et denildi.... Bunu göremeyecek kadar safmısın sen? Hangi teknik direktör istemez iyi futbolcuları. Poldi yi aldılar para bitti zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt