Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alves Zlatan istemedik ki

Koskoca kulübün parası vardı ama bunun bir kısmını Sabri'nin maaşına zam yapıldı.

Hadi diyelim para yok.

Burak (yıllık 3m avro kazanıyor)
Umut (yıllık 2m avro kazanıyor)
Hamit (yıllık 3m avro kazanıyor)
Tarık (yıllık 1m+ avro kazanıyor)
Eray (yıllık 1m avro kazanıyor)
Olcan (yıllık 1.7m avro kazanıyor)

Gibi oyuncuları satarak bütçe yaratabilirdin. Bu yönetim ve başkanla yapılacak bir şey ama Dursun full yetki Hamzaya verdiği için Hamza bunu rahatlıkla isteyebilirdi. Bunları yaptı mı? Hayır.

gerçekten şu yazdığın topçuların satılabileceğine yada satılsa bile bizden aldıklarını yarısını verebilecek bir klüp bulunabileceğine inanıyorsun yani :D sata sata bir tek her gün dümdüz gidilen beğenmediğiniz burak ı satabildik. Bir takım çıksa ve deseydiki tarık için ücretinin yarısını biz karşılayalım bize verin emin özel uçakla yollarlardı, özel uçak için para bulamazsak dursun efendi sırtında taşırdı emin ol kardeş :D

Takım kötü gittikçe Aysal-Terim tartışması çıkıyor.

Hamza Terim'in tirnagini gectim tirnaginin bir parcasi bile olamaz.

3 kupanin nasil geldigini herkes biliyor. Hamza teknik direktörlükten ziyade Abdurrahim gibi takima abilik yapti.

Bunu her zaman söylüyorum ve söylemeye de devam edecegim, biz Hamza'ya ragmen sampiyon olduk.

Hanzo Terimin münasip yerindeki tüy bile olamaz.

gerçekten şu yazdığın topçuların satılabileceğine yada satılsa bile bizden aldıklarını yarısını verebilecek bir klüp bulunabileceğine inanıyorsun yani :D sata sata bir tek her gün dümdüz gidilen beğenmediğiniz burak ı satabildik. Bir takım çıksa ve deseydiki tarık için ücretinin yarısını biz karşılayalım bize verin emin özel uçakla yollarlardı, özel uçak için para bulamazsak dursun efendi sırtında taşırdı emin ol kardeş :D

Umut'u K.paşa istiyordu Denizli vermedi. Hamit'i Çin'e filan yollayabilirdik.

Diğer oyuncuları Lig'deki nadir iyi oyuncuları almak için takas edilebilirdi. Hiç olmadı sözleşmelerini fesh edilebilirdi. En azından kurtulmuş olurduk

Son düzenleme:

Diğer oyuncuları Lig'deki nadir iyi oyuncuları almak için takas edilebilirdi. Hiç olmadı sözleşmelerini fesh edilebilirdi. En azından boş yer doldurmazdılar.

Kardeş, Çin kulüpleri denince aklında hayır kurumu gibi bir şey mi canlanıyor?...Sakat ve bilmem ne zamandır oynamayan adama niye para bağlasınlar?...

Kardeş, Çin kulüpleri denince aklında hayır kurumu gibi bir şey mi canlanıyor?...Sakat ve bilmem ne zamandır oynamayan adama niye para bağlasınlar?...

Hamit Mekke'ye falan gitmisti. Cin'den ziyade onu Araplara itelemek lazimdi, bakin bu dindar bir kardesimiz tam size göre diye :red:

Kariyerli oyuncuları seviyorlar. O yüzden dedim. Akıllı yöneticilerimiz olsaydı Hamit'i oralara gönderebilirdik sakat olmasına rağmen.

Katar ve Çinli kulüpler kariyerli oyunculari çok istiyorlar ve eminim ki Hamit gibi az maç oynayan oyuncuyu isteyen aptal Çinli/Katar kulüpler bile vardır. Önemli olan oyuncu satmayı bilmek.

Katar ve Çinli kulüpler kariyerli oyunculari çok istiyorlar ve eminim ki Hamit gibi az maç oynayan oyuncuyu isteyen aptal Çinli/Katar kulüpler bile vardır. Önemli olan oyuncu satmayı bilmek.

Birader sabah geliyorum buradasın, akşam geliyorum buradasın.Sen hayırdır?

Terim parayla mı tuttu sizi kardeşim.

Oha Şükrü 69 yaşındaymış.Yukarıdaki saygısız mesajım için özür diler, ellerinden öper, hürmetlerimi sunarım üstadım.

Diğer oyuncuları Lig'deki nadir iyi oyuncuları almak için takas edilebilirdi. Hiç olmadı sözleşmelerini fesh edilebilirdi. En azından kurtulmuş olurduk

İstiyordu da ne şartlarda? sence kasımpaşa yıllık 2 milyonun üzeri verir mi umuta? hadi verdi sen olsan umutun yerinde gider misin kasımpaşa ya? ayrıca yukarıda ismi geçen topçulardan hangisi takasa gider? ve kritik sorun bütün hepsini göndersen 14 yerliyi ne ile kim ile hangi para ile tamamayacaktık kardeş?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt