Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamza Terim'in tirnagini gectim tirnaginin bir parcasi bile olamaz.

3 kupanin nasil geldigini herkes biliyor. Hamza teknik direktörlükten ziyade Abdurrahim gibi takima abilik yapti.

Bunu her zaman söylüyorum ve söylemeye de devam edecegim, biz Hamza'ya ragmen sampiyon olduk.

mancini'de etseydi ya sampiyon. üstelik elinde drogba gibi de bir silah vardı.

şansa mansa birse dedigimiz yok ama hamza'ya rağmen sampiyon olduk demek neyin kafasıdır anlamak güç.

hani takım zaten ucacaktı da hamza engelledi.

ancak gülerim buna can büyük. bu takımın 13-14'te ne oynadıgını hatırlatmak isterim, o kadrodan drogba'yı kaybettik ve 14-15'ede aynı kadro ile basladık..

o takım icin hamza'ya rağmen demek gercekten sadece hamza nefretinden kaynaklanıyor ve hamza ile ilgili yorumlarında futbol ile uzaktan yakından hiçbir alakan olmadıgını gösteriyor.

1996-2000 Fatih Terim Dönemi
2001 Yılında kulübün ekonomisi çöktü. 2002 yılında düzeldi.
2002-2004 Fatih Terim Dönemi
2004 Yılında kulübün ekonomisi çöktü. 2010 yılında düzeldi.
2011-2013 Fatih Terim Dönemi
2014 Yılında kulübün ekonomisi çöktü.

Bilemiyorum Altan...
tumblr_no6t2t8gOE1qaz0qto1_500.png

hakan-emre-okan-tugay o günün şartlarında toplamda 55-60 m dolar bonservis getirmesi muhtemel oyunculardı, hepsi beleşe gitti.

+jardel'e astronomik bir bedel ödeyip sadece bir sene faydalanabildik, onunda bonservisi o dönem bize patladı.

96-00'daki basarılara rağmen seyirci sayımız max. 25.000 oldugundan yeterli gişe hasılatı toplanamadı,

keza storelerin gelismemis olmaması..

bunları hesaba katmak lazım. 96-00'daki basarılara rağmen terim 2000'de bizi batırıp gitti demek,

can büyük nasıl hamza'ya düsmansa sizde terim'e düsmansınız, dolayısıyla terim'i elestirirken futbol ile alakam yok amacım terim'i yerin dibine sokmak deyin..

02-03 dönemi tamamen yönetimin amatörlügüne gitti.

isleyen çarka çomak sokuldu. luce seni sampiyon etmis ve taraflı tarafsız herkesin begenisini toplamıs, ne diye yollayıp terim'i getiriyon ??

ver hocaya bütce bir kac ilave daha yapıp 02-03'tede ucursun takımı..

luce ile sampiyonluguda bjk'ye verdik.

02-03 döneminde yapılan transferler fiyakoydu, bunda da terim'in rolü büyük ama en büyük hata kesinlikle o dönemki yönetimindir..

11-12'deki tüm topculardan fayda sağladık.

12-13'te bir kac anadolu topcusu alındı, keske alınmasaydı ama gene sampiyonluk geliyor.

13-14'te terim enkaz bırakmıyor. enkazın olusumu mancini'nin gelisimi ile baslıyor ve o sezonun sonunda zirve yapıyor..

o enkaz 14-15'te sampiyon oldu orası ayrı..

Terim'in 02-03 yılı haricinde bu kulübe zarar verdigini düsünmüyorum. Siz düsünüyorsanız tüm nedenlerini yazında ögrenelim..

Zamanında Terim'e laf edenlerin bir kısmı U donusu yapti. Burada hakaretler havada uçuyordu kebapçı parator yok suşi istemiş vs.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu üslubunuzu düzeltin artık.Birbirinize hakarete devam eder birbirinize laf ederseniz biz müdahale ederiz.

-Tapatalk-

Fatih Terim once adam olsun oyle konusalim. Surada bu adama ne cok tapan saf insanlar var.

Her kotu donemde su konunun hortlamasi beni acayip gicik ediyor. Bu kafa yapisi yuzunden bu hallere dusuyoruz zaten.

dünyanin sayili en iyi teknik patronlarindan birisi!
not: begenmeyenler o begenmediginiz f.t fransada ülkemizin adini duyaracak kimse bana futbolcu sayesinde demesin neleri denedik biz örnegin: hiddink, abdullah avci!
sev sevme bu gurur hepimizin!
gelecek ve bizi yine ayaga kaldiracak

Son düzenleme:
11-12'deki tüm topculardan fayda sağladık.

12-13'te bir kac anadolu topcusu alındı, keske alınmasaydı ama gene sampiyonluk geliyor.

13-14'te terim enkaz bırakmıyor. enkazın olusumu mancini'nin gelisimi ile baslıyor ve o sezonun sonunda zirve yapıyor..

o enkaz 14-15'te sampiyon oldu orası ayrı..

Terim'in 02-03 yılı haricinde bu kulübe zarar verdigini düsünmüyorum. Siz düsünüyorsanız tüm nedenlerini yazında ögrenelim..

Terim 1995 de geldiğinde sen 2 yaşında ınga bebekmişsin. Ama o dönemi savunabiliyorsun. :)

Terim 1995 de geldiğinde sen 2 yaşında ınga bebekmişsin. Ama o dönemi savunabiliyorsun. :)

ali samiyen'in 25.000 kisilik kapasitesinin olması ve storelerin gelismemis olmasına anlamak icin o dönemi yasamak mı gerekiyordu ??

keza efsane topcuların bedavaya kulüpten gönderilmesi ?? 2000 sonrasını cok net hatırlıyorum bu arada..

sen belki o dönemlerde yasamassın ama boşa yaşamıssın demekki dostum.

ali samiyen'in 25.000 kisilik kapasitesinin olması ve storelerin gelismemis olmasına anlamak icin o dönemi yasamak mı gerekiyordu ??

keza efsane topcuların bedavaya kulüpten gönderilmesi ?? 2000 sonrasını cok net hatırlıyorum bu arada..

sen belki o dönemlerde yasamassın ama boşa yaşamıssın demekki dostum.

Hem bacak kadar hem de ukalasın. Sana kızmam. Demekki iyi terbiye vermemişler sana.

Şu üslubunuzu düzeltin artık.Birbirinize hakarete devam eder birbirinize laf ederseniz biz müdahale ederiz.

-Tapatalk-

Üstad bence GS efsanesine hakaretler savuran milleti tahrik edenlere bir an önce müdahale etmelisiniz, hatta banlamalısınız, yüz yüze gelse nefesi kesilecek insanlar oturdukları yerden atıp tutuyorlar, yok adam olsaymış vs. Gerçi bunları yazanların adamlığını tüm forum sorguluyor aslında ama yine de insan rahatsız oluyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Guzel orneklemissin kardeş de laf edenlerin yuzde 90 nida donla dolasiyordu ama agizlarinda hakareti eksik etmiyor forumdaki bebeler. Belki de Galatasaray li olmasina sebep olan adama demediklerini birakmiyorlar forum da, cikipta bir tane adam hop ne yapiyorsunuz, ayip oluyor diyemiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt