mancini'de etseydi ya sampiyon. üstelik elinde drogba gibi de bir silah vardı.
şansa mansa birse dedigimiz yok ama hamza'ya rağmen sampiyon olduk demek neyin kafasıdır anlamak güç.
hani takım zaten ucacaktı da hamza engelledi.
ancak gülerim buna can büyük. bu takımın 13-14'te ne oynadıgını hatırlatmak isterim, o kadrodan drogba'yı kaybettik ve 14-15'ede aynı kadro ile basladık..
o takım icin hamza'ya rağmen demek gercekten sadece hamza nefretinden kaynaklanıyor ve hamza ile ilgili yorumlarında futbol ile uzaktan yakından hiçbir alakan olmadıgını gösteriyor.
Gül o zaman kardesim bana ne, gülmek iyi gelir mehmet han.
Takim ucacakti falan diyen yok, zaten takimin hali ic acici degildi Terim varken bile. Yani o sezon sampiyon olmamiz Terim varken bile muammaydi cünkü Fener acayip hirs yapmisti bizim takimda tamamen doymus bir haldeydi 2 senede alinan 2 sampiyonluk ardindan. Bunu kimse inkar edemez sanirim.
Resmen dökülüyordu herkes, Terim gittikten sonra zaten yerli oyuncularin hemen hemen hepsi acayip performans düsüklügü yasadi. Buna karsin yabancilarda bir performans artisi vardi Mancini geldikten sonra. Sneijder,Melo zirve yapanlardi ve sezonun sonlarina dogru Chedjou'da kipirdama vardi.
Yerlilerden ise Semih öne cikiyordu o sezon, Selcuk ve Burak'in halleri zaten ortadaydi. Yabanci siniri gibi bir lanetin oldugu zamanda elimiz iyi yerlilere mahkumdu ve bizim yerlilerimiz berbatti o sezon. Bak sampiyon olan Fener'in yerlileri hepsi yüksek performans göstermistir o sezon. Caner den tut Egemen ayisina kadar. Adamlarin hepsi tas gibiydi cünkü yazin it gibi calismislar, diri diriydi hepsi.
Mancini'nin sanssizligi Terim gibi birinden sonra gelmesiydi bence, cünkü taraftarlar(burada büyük bir bölüm Ultraslan denen o mahluklar) hem de yerli futbolcular kendisini yeterince kabullenmedi. Daha adamin ilk macinda Imparator Terim diye bagirip durdular.
Ya birak bana Hamza'yi savunmayi. Sanki bilmiyoruz hic birimiz Hamza'yi. Ayrica ilk geldiginde ben gercekten bize basarili olmasini istiyordum zaten bu konuyla ilgili de yeterince mesajlarim vardi burada ilk zamanlarinda.
Ama iste zamanla olmayacagini anlayinca ibre döndü.