Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Guzel orneklemissin kardeş de laf edenlerin yuzde 90 nida donla dolasiyordu ama agizlarinda hakareti eksik etmiyor forumdaki bebeler. Belki de Galatasaray li olmasina sebep olan adama demediklerini birakmiyorlar forum da, cikipta bir tane adam hop ne yapiyorsunuz, ayip oluyor diyemiyor.

kardes adam gibi konusun adam gibi cevap alın.

2000 dönemini gayet iyi hatırlıyorum diyorum. jardel'in erzurum macı dün gibi gözümün önünde, demek ki jardel'in bu kulüpte oldugu dönemi hatırlıyorum.

trabzon deplasmanın'da emre-hagi-okan'lı Galatasaray'ı hatırlıyorum (2000'in sonları)

sen kalkmıs nerden hatırlıyorsun diye ukalalık yapıyor, birde üstüne inga falan, bacak kadar v.s. salakça laflar ediyorsun.

bu lafları söyleyen adam oluyor ama biz savununca bebe oluyoruz.

senin gibi Galatasaray'lıda olmaz olsun.

kardes adam gibi konusun adam gibi cevap alın.

2000 dönemini gayet iyi hatırlıyorum diyorum. jardel'in erzurum macı dün gibi gözümün önünde, demek ki jardel'in bu kulüpte oldugu dönemi hatırlıyorum.

trabzon deplasmanın'da emre-hagi-okan'lı Galatasaray'ı hatırlıyorum (2000'in sonları)

sen kalkmıs nerden hatırlıyorsun diye ukalalık yapıyor, birde üstüne inga falan, bacak kadar v.s. salakça laflar ediyorsun.

bu lafları söyleyen adam oluyor ama biz savununca bebe oluyoruz.

senin gibi Galatasaray'lıda olmaz olsun.
Ben seni savundum zaten sen savunurken bebe oluyon forumun butun bebeleri hocaya etmedigi laf birakmiyor ama laf eden yok. Yanlis anlamissin beni.

Ben seni savundum zaten sen savunurken bebe oluyon forumun butun bebeleri hocaya etmedigi laf birakmiyor ama laf eden yok. Yanlis anlamissin beni.

kimse kimsenin geçmisini sorgulamamalı. hatırlıyorum diyorum adam tutturmus inga-minga diyor.

olmaz abi. belki benden yas olarak büyük ama bu beni ezmesi anlamına gelemez.

büyüklere zaten saygımız var ama agızdan cıkan birkaç cümle ile o saygıyı yok ediyor.

kusura bakma bu arada, özür dilerim. yanlıs anladım heralde. ama cok sinirliyim..

hakan-emre-okan-tugay o günün şartlarında toplamda 55-60 m dolar bonservis getirmesi muhtemel oyunculardı, hepsi beleşe gitti.

+jardel'e astronomik bir bedel ödeyip sadece bir sene faydalanabildik, onunda bonservisi o dönem bize patladı.

96-00'daki basarılara rağmen seyirci sayımız max. 25.000 oldugundan yeterli gişe hasılatı toplanamadı,

keza storelerin gelismemis olmaması..

bunları hesaba katmak lazım. 96-00'daki basarılara rağmen terim 2000'de bizi batırıp gitti demek,

can büyük nasıl hamza'ya düsmansa sizde terim'e düsmansınız, dolayısıyla terim'i elestirirken futbol ile alakam yok amacım terim'i yerin dibine sokmak deyin..
Yoo ben Terim'e düşman değilim. Sadece o dönem bizi Demirören'e satmış olması, eksi hanesine yazıldı. Gözümdeki değeri azaldı o gün.

Ha bugün tekrardan gelse Galatasaray'a, üzülür müyüm ? Hayır. Çünkü geldiği zaman toparlıyor takımı. Ama "İşte imparator !" diye çığlık atar mıyım ? Ona da hayır. Gelsin mi gelmesin mi diye sorarsan, şu an şu şartlarda gelsin isterim.

mancini'de etseydi ya sampiyon. üstelik elinde drogba gibi de bir silah vardı.

şansa mansa birse dedigimiz yok ama hamza'ya rağmen sampiyon olduk demek neyin kafasıdır anlamak güç.

hani takım zaten ucacaktı da hamza engelledi.

ancak gülerim buna can büyük. bu takımın 13-14'te ne oynadıgını hatırlatmak isterim, o kadrodan drogba'yı kaybettik ve 14-15'ede aynı kadro ile basladık..

o takım icin hamza'ya rağmen demek gercekten sadece hamza nefretinden kaynaklanıyor ve hamza ile ilgili yorumlarında futbol ile uzaktan yakından hiçbir alakan olmadıgını gösteriyor.

Gül o zaman kardesim bana ne, gülmek iyi gelir mehmet han.

Takim ucacakti falan diyen yok, zaten takimin hali ic acici degildi Terim varken bile. Yani o sezon sampiyon olmamiz Terim varken bile muammaydi cünkü Fener acayip hirs yapmisti bizim takimda tamamen doymus bir haldeydi 2 senede alinan 2 sampiyonluk ardindan. Bunu kimse inkar edemez sanirim.

Resmen dökülüyordu herkes, Terim gittikten sonra zaten yerli oyuncularin hemen hemen hepsi acayip performans düsüklügü yasadi. Buna karsin yabancilarda bir performans artisi vardi Mancini geldikten sonra. Sneijder,Melo zirve yapanlardi ve sezonun sonlarina dogru Chedjou'da kipirdama vardi.

Yerlilerden ise Semih öne cikiyordu o sezon, Selcuk ve Burak'in halleri zaten ortadaydi. Yabanci siniri gibi bir lanetin oldugu zamanda elimiz iyi yerlilere mahkumdu ve bizim yerlilerimiz berbatti o sezon. Bak sampiyon olan Fener'in yerlileri hepsi yüksek performans göstermistir o sezon. Caner den tut Egemen ayisina kadar. Adamlarin hepsi tas gibiydi cünkü yazin it gibi calismislar, diri diriydi hepsi.

Mancini'nin sanssizligi Terim gibi birinden sonra gelmesiydi bence, cünkü taraftarlar(burada büyük bir bölüm Ultraslan denen o mahluklar) hem de yerli futbolcular kendisini yeterince kabullenmedi. Daha adamin ilk macinda Imparator Terim diye bagirip durdular.

Ya birak bana Hamza'yi savunmayi. Sanki bilmiyoruz hic birimiz Hamza'yi. Ayrica ilk geldiginde ben gercekten bize basarili olmasini istiyordum zaten bu konuyla ilgili de yeterince mesajlarim vardi burada ilk zamanlarinda.

Ama iste zamanla olmayacagini anlayinca ibre döndü.

Anti FT-ciler hazırsanız operasyona başlıyoruz ?

AntiFT Cephesi Halifesi Ebu Yasin El Ankarai

Yemişim sizin 5 para etmez boş vizyonunuza . Vizyon nedir bilmeyenler vizyondan söz ediyor Sneijder drogbalar vizyon zanedersiniz . Pehhhh

NKFVaklınaK

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt