Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donk gelince dünyada baska orta saha mi kalmadi diyen ve hakli olan taraftar her zor dönemde Sneijder'i sol kanat oynatan Terim'i aramasi ne kadar samimi oldugunu göstermistir.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Keşke şimdide tek derdimiz Sneijder'i sol kanatta oynatmak olsa ;)

Ayrıca keyfinden sol kanatta oynatmadı forvet hattı o kadar formdaydı, Burak,Drogba o kadar uyumluydu ki onları bozup tek forvete bırak Terim'i kim gelirse gelsin döndürmezdi.Bu keyfi karar olmaz elindekilerden maksimum yararlanma çabasıdır, keyfi uygulama mesela kritik maça Sneijder'i, tek ön libero başlatmak şeklinde olabilir. Bilmem hatırlattı mı.

Hagi bile yeri geldi farklı mevkilerde oynadı yahu Sneijder oynamış çok mu?

Langırt mı oynuyoruz herkes statik yerinde kalacak hayret ya sanki gören de stopere çekti sanacak.

Eleştirecek farklı bahaneler bulun beyler az yaratıcı olun.

Enrique Barçanin hocasi olduktan sonra messi sık sık ''RW'' oynuyor

Murinyo ara sira Nuri Sahin'i LB olarak oynatti, Pepe'yi orta sahada oynatti.

bu hocalara da mi kötü diyeceksiniz

Fatih Terim'e , Sneijder'i sol kanatta oynattı diye giyidrenler Mancini'yi orada burada övüyor

Evet bizde Sneijder'den en çok verimi alan hoca Mancini'dir ama bir kez bile forvet arkadası oynamamıştır Mancini döneminde. Paso sol kanat oynadı...

Sent from my iPhone using Tapatalk

takmış adam arkadaş "sneijder'i sol kanat oynattı" deyip duruyor.

Sneijder bize ilk geldiği dönemde, Drogba ile birlikte fiziksel defoları mevcuttu ve takımın oturmuş bir 4-4-2 sistemi vardı.Burak'ta surekli gol atıyordu ve ucunu birlikte nasıl oynatirim diye kara kara dusunuluyordu. Bu belirsizlikler ortaminda 2-3 maç dışında da sol kanat oynamadı ve yeni sisteme geçildi; 4-3-1-2'de ikilinin arkasında oynuyordu hep.

Mancını döneminde de senin tarif ettiğin şekilde hiç forvet arkası oynamadı adam, hep sol ön/ sol forvet nasıl tanımlarsan artik, o mevkide oynadı ve 12 gol 7 asistle ligi tamamladi."Sneijder'i sol kanat oynatti" demek tamamen ezberci ve düşmanca olduğu kadar, aynı zamanda aptalca da bir yaklasim.

Mancinide neden hic oynamadi bi düsün ;) sadece düsün bi neden forvet arkasi oynamadi. Okadar beyin vardir sende inaniyorum sana kocum benim

üstelik forvet arkasi oynasa (asil mevki) daha iyi statslere ulasacakmis

Mancinide neden hic oynamadi bi düsün ;) sadece düsün bi neden forvet arkasi oynamadi. Okadar beyin vardir sende inaniyorum sana kocum benim

üstelik forvet arkasi oynasa (asil mevki) daha iyi statslere ulasacakmis

Ne demeye çalışıyosun inan anlamadım.
Ayrıca Mancını döneminde solda oynamasından ziyade zaman zaman forvet arkası da oynadi.Adem Çakar koymuş istatistiği;
16 mac forvet arkasi, 18 maç solda oynamis.

Ne anlatmaya calistin bilmiyorum ama kendi beynini komik duruma sokmuş oldun yalnızca (:
Hahahahahaha

Son düzenleme:
Ne demeye çalışıyosun anlamadım.
Ayrıca Mancını döneminde solda oynamasından ziyade zaman zaman forvet arkası da oynadi.

Neyi anlatmaya calistin bilmiyorum ama kendi beynini komik duruma sokmuş oldun yalnızca (:

yoo gayet normal bi soru. Düsün neden Sneijderi kanata hapsetti.

o Sezon takimda kactane winger vardi? Bruma ve Hajrovic. Brumaya ne oldu ? Capraz bag. Drogbada 2. devre hic oynamadi neredeyse.

Yani elinde Hajrovic,Burak Umut,Sneijder kalmis. Hajrovic bombok cikti.

yavastan beynin calismaya basliyormu . Ne Sneijdermis sende de be aga

yoo gayet normal bi soru. Düsün neden Sneijderi kanata hapsetti.

o Sezon takimda kactane winger vardi? Bruma ve Hajrovic. Brumaya ne oldu ? Capraz bag. Drogbada 2. devre hic oynamadi neredeyse.

Yani elinde Hajrovic,Burak Umut,Sneijder kalmis. Hajrovic bombok cikti.

yavastan beynin calismaya basliyormu . Ne Sneijdermis sende de be aga

16 maç : forvet arkası
18 maç: sol kanat

yine gaza geldin ama yine boş konuşuyorsun. ayrıca dediklerinin bizim konumuz ile ne alakası var yahu?hakan takmış solda oynamaz diye, ben de mancini döneminde oynadığını ve başarılı olduğunu söyledim.sen kanat yok ondan oynadı diyorsun. ne alaka kel alaka.

Garip adamsın vesselam.

16 maç : forvet arkası
18 maç: sol kanat

yine gaza geldin ama yine boş konuşuyorsun. ayrıca dediklerinin bizim konumuz ile ne alakası var yahu?hakan takmış solda oynamaz diye, ben de mancini döneminde oynadığını ve başarılı olduğunu söyledim.sen kanat yok ondan oynadı diyorsun. ne alaka kel alaka.

Garip adamsın vesselam.

oynayamaz . bir yarim sezon iyi oynadi diye, daima orada oynatamazsin. Adamin mevkileri belli 10 numara bide hollandadaki gibi 8 numara. Yok sag kanat yok dos yok forvet OLMAZ

Sol kanat deyince milletin aklına hemen çizgide oynayıp deli gibi adam eksiltecek, orta açacak adam geliyor.

Ama Sneijder zaten oyun kurucu. 4-3-3'te ön tarafa koyarsın oradan da oyun kurar, şut atar. Mancini döneminde de bunu şahane yapıyordu.

Tamamen sistemle alakalı bir durum yani.

Wenger de Özil'i zaman zaman solda kullanıyor, şimdi Wenger de mi kötü hoca yani?

oynayamaz . bir yarim sezon iyi oynadi diye, daima orada oynatamazsin. Adamin mevkileri belli 10 numara bide hollandadaki gibi 8 numara. Yok sag kanat yok dos yok forvet OLMAZ
sneijder'i 8 ya da 10 numara diye sınırlandırarak sneijder'e haksızlık ediyorsun farkında değilsin. sneijder iki mevkiye hapsolacak oyuncu tipi değil, bunu da mancini doneminde solda basarili olarak gosterdi; daha bunu kanıksayamamışsın ama Sneijder savunuculuğu yapıyorsun bir de, garip!

Son düzenleme:
Dikkat ettim bütün pahalı kadrolar, en büyük bütçeler Terim in emrine verilmiş. Bir kere başarısız olmuş, iki kere başarılı olmuş. İki başarısını da kullanıp fazla para veren yere kaçmış. Başarısız olduğu dönemden sonra iş bulamamış. 5 sene evde oturmuş.

Biraz kaba bir hesap yapayim.

1996´dan beri Fatih Terim´in takimi calistirdigi 8 senede asaga yukari 120 Milyon avro para harcanmis = ortalama 15 milyon avro. Cesitli TD´lerin calistigi 12 senede ise 175 Milyon avro para harcanmis, ortalama 14.5 avro !!!

Fatih Terim = 6 Süperlig Sampiyonlugu 8 sezonda

Digerleri = 4 Süperlig sampiyonlugu 12 sezonda

imparator_fatih_terim_by_seloyxx-d6wuac7.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt