Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yeni biri gelsin, hep Terim e geri dönmememiz lazim

Şenol güneş hangi kıstasla terimden iyi hoca oluyormuş acaba hele açıklayın şunu?

tüm kariyeri looser lıkla geçmiş tek başarısı dünya üçünlüğü, oda terimin galatasaray kadrosu sayesinde olmuş.

Açın bakın kariyerlerine her açıdan yani terim açık ara eziyor biri italyada 2 takım çalıştırmış öteki kore liginde 2.olmuş, biri dünya çapı ünlü bir hoca diğerinin esamesi bile okunmuyor biri 6 kez şampiyonluk yaşamış avrupa kupası var ötekinde hiçbirşey yok kimse ts kötü kadro filan demesin kaçırdığı iki dönemde de müthiş kadroları vardı. biri engin baytara söz geçirememiş diğeri onu adam edip tüm sene faydalabilmiş biri karizmatik öbürü giyinmekten aciz her açıdan ezik terimin yanında.

Özetle şenol iyi hoca yada eğitmen olabilir ama şenol asla şampiyonluklar kazandıracak kalıcı başarı sağlayacak bir antrenör değildir.

Şenol güneş ne kadar looser ise FATİH TERİM de o kadar winner dır.

Ismarla da yiyelim aslan parçacı.

Al hemde 1.5 adana.Sana adana söyledim adanalıları seviyorsun belli ki.:D

49.jpg

Konuyu amacından saptırmayın renktaşlar saha içine geri dönelim

Diyetteyiz

1997de ilk gittiğim maçtan kalan aldığım atkıda ismi yazan kişi.bir yanında fatihin aslanları ali sami yen'de yazıyordu.diğer yanında kral hakan şükür.

Sol kanat deyince milletin aklına hemen çizgide oynayıp deli gibi adam eksiltecek, orta açacak adam geliyor.

Ama Sneijder zaten oyun kurucu. 4-3-3'te ön tarafa koyarsın oradan da oyun kurar, şut atar. Mancini döneminde de bunu şahane yapıyordu.

Tamamen sistemle alakalı bir durum yani.

Wenger de Özil'i zaman zaman solda kullanıyor, şimdi Wenger de mi kötü hoca yani?

Tebrik ediyorum hocam. Cidden futboldan anliyorsun :hat:

1997de ilk gittiğim maçtan kalan aldığım atkıda ismi yazan kişi.bir yanında fatihin aslanları ali sami yen'de yazıyordu.diğer yanında kral hakan şükür.

reis paratorun atkısının sende ne işi var at gitsin. ya da bana yolla kargo ile ödemeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt