Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koyverdin gittin beni oy
Koyverdin gittin beni
Allahından bulasın oy
Allahından bulasın
Kimse almasın seni kimse almasın seni
Yine bana kalasın yine bana kalasın

Sevdiğim senin aşkın
Ciğerlerimi dağlar
Hiçmi düşünmedin sen
Hiçmi düşünmedin sen oy
Sevdiğin böyle ağlar
Sevdiğin böyle ağlar
%C3%BCnal-fatih.jpg

Koyverdin gittin beni oy
Koyverdin gittin beni
Allahından bulasın oy
Allahından bulasın
Kimse almasın seni kimse almasın seni
Yine bana kalasın yine bana kalasın

Sevdiğim senin aşkın
Ciğerlerimi dağlar
Hiçmi düşünmedin sen
Hiçmi düşünmedin sen oy
Sevdiğin böyle ağlar
Sevdiğin böyle ağlar
%C3%BCnal-fatih.jpg

uf9n0.gif

ikinizide tuttum

kızgın olalım olmayalım, eğer objektif abakcakasak olaya, eğer bir yerli gelecek ve başarım istenecekse, bu sadece bu ülkede fatih terimle olur. taktik bilgisi, hocalık becerileri tartışılabilir, ama artık şans mı dersiniz, ne dersek diyelim, bü ülkeden şansı en yaver giden hoca.

kızgın olalım olmayalım, eğer objektif abakcakasak olaya, eğer bir yerli gelecek ve başarım istenecekse, bu sadece bu ülkede fatih terimle olur. taktik bilgisi, hocalık becerileri tartışılabilir, ama artık şans mı dersiniz, ne dersek diyelim, bü ülkeden şansı en yaver giden hoca.

Kardeş ne şansı 7 yılda 6 şampiyonluk, UEFA kupası, milli takım ile Avrupa üçüncülüğü, en son bitik milli takımı Fransa'ya götürmek, aynı şartlar altında bunları yapan başka bir hoca daha bulalım dersek Dünya da yok. Bazı şerolar adamı kovdu ama Dünya nın Mete'sine gidersen git bana adamı baş tacı yaparlar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kardeş ne şansı 7 yılda 6 şampiyonluk, UEFA kupası, milli takım ile Avrupa üçüncülüğü, en son bitik milli takımı Fransa'ya götürmek, aynı şartlar altında bunları yapan başka bir hoca daha bulalım dersek Dünya da yok. Bazı şerolar adamı kovdu ama Dünya nın Mete'sine gidersen git bana adamı baş tacı yaparlar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Anlamiyorlar işte.

Yok şansmis, gazmiş, bilmem neymiş.

Genelde aramizda hiç başarili birisi olmadiginda sürekli agliyoruz ve başkalarini yaliyoruz; aramizda birisi başarili çiktiginda o kişiyi yerin dibine sokmak için herşeyi deniyoruz. Türk toplumunun en büyük sorunlarindan birisi.

Son düzenleme:
Soldakini tanıyamadım.Rumenler toplandığına göre Ionut Lutu diye tahmin ediyorum ama bilen varsa söylesin

CdDilUsWAAAVdRT.jpg:large

Son düzenleme:
En sevmedıgım td

İçimizi deliyor hasret, çok acıtıyor
Söyle yapmasın
Bir de gülüyor içinden
Kendini bize vurdurtmasın

Bir bilsek sen de kızıyor musun?
Yoksa gezindin mi kalpten kalbe?
Sorgularımız seni yanıltmasın
Sana iltimas bitmez bizde

Yak söndür, sormayız maksadın ne
Sağ olsun canın, durmayız üzerinde
Yak söndür, sormayız maksadın ne
Son bulsun hayat, bela gözlerinde

:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt