Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6 kere olmus. eee ben ne dedim ? Bu ligte sampiyon olmak zor degildir. Ismail kartal gibi bir salak bile neredeyse sampiyon oluyordu.
O yüzden şu an 1. sıradayız :red:
Arada Hamza veya Ertuğrul gibi iyi 1 sezon geçiren hocalar olur ama Fatih hoca 6 kez oldu.
Ülkenin en başarılı hocanın çalıştırdığı ülkenin milli takımda yüksek maaş alması normal.
o na göre del bosque ve Löw 10 mio almalari gerek ?
Ben Fatih Terim ve Löw ve Bosqueyle kıyaslama yapmıyorum Fatih Terim'in yüksek maaş alması neden normal olduğunu anlatıyorum
Niye batıyor aldığı para millete anlamam bu ülkenin en iyi tenik drektörü bu adam hemde gelmiş geçmiş yaşayan bir efsane
Varlığı bir dert yokluğu yara. :red:
Aynen başganPara para para şarkısı değil mi o ibo reyiz
Onu birakta rengim ne yapiyon Ananas istiyor musun Tanesi 6.99 TL siparisi ister misin.Personel indirimi ile sana 6.95 TL gelir sana.Para para para şarkısı değil mi o ibo reyiz
Eski gunlerdeki gibi hocayi dillemeye baslaman beni mutlu etti acikcasiParasına falan sallıyorsunuz anlıyorum da başarılarına niye sallıyorsunuz anlamıyorum. Adamın küçümsediğiniz şampiyonluklarının alayı Galatasaray çatısı altında. Adamın zamanında koca bir yazınızı mutlu geçirmenizi sağlamış başarılarına bok atıyorsunuz. Şu an 20 kere şampiyon olup en fazla şampiyon olmuş takım olmanın da önemi yok madem, nasıl olsa Türkiye Ligi. Terim'i gömeceğim diye karakterinizi ve Galatasaraylılığınızı gömmeyin beyler. Terim'i sevmek zorunda değilsiniz ama başarılı bir adam olduğunu kabul edin de komik duruma düşmeyin.
tapatalk
Guldurdun renktas.Parasına falan sallıyorsunuz anlıyorum da başarılarına niye sallıyorsunuz anlamıyorum. Adamın küçümsediğiniz şampiyonluklarının alayı Galatasaray çatısı altında. Adamın zamanında koca bir yazınızı mutlu geçirmenizi sağlamış başarılarına bok atıyorsunuz. Şu an 20 kere şampiyon olup en fazla şampiyon olmuş takım olmanın da önemi yok madem, nasıl olsa Türkiye Ligi. Terim'i gömeceğim diye karakterinizi ve Galatasaraylılığınızı gömmeyin beyler. Terim'i sevmek zorunda değilsiniz ama başarılı bir adam olduğunu kabul edin de komik duruma düşmeyin.
tapatalk
Yine bir kebap fotoğrafı atılsa severek like atacağımı bilmeni isterim rengim ama bazı gerçekler reddedilemiyor.Eski gunlerdeki gibi hocayi dillemeye baslaman beni mutlu etti acikcasi