Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Bielsa cok abartilan bir teknik direktör.

6 kere olmus. eee ben ne dedim ? Bu ligte sampiyon olmak zor degildir. Ismail kartal gibi bir salak bile neredeyse sampiyon oluyordu.

O yüzden şu an 1. sıradayız :red:

Arada Hamza veya Ertuğrul gibi iyi 1 sezon geçiren hocalar olur ama Fatih hoca 6 kez oldu.

Ülkenin en başarılı hocanın çalıştırdığı ülkenin milli takımda yüksek maaş alması normal.

Son düzenleme:
Adam tabi o kadar para kazanacak, bizi birakip gitmesine degmeliydi ve kendi acisindan da degdi sonuc olarak. "Futbolun patronu" olmak tam da arayip bulamadigi ego tatminiydi.

5+2 yil oh ne güzel torunlarinin torunlarinin torunlarini bile padisahlar gibi yasatacak parayi bulacak Terim bu zamanda.

O yüzden şu an 1. sıradayız :red:

Arada Hamza veya Ertuğrul gibi iyi 1 sezon geçiren hocalar olur ama Fatih hoca 6 kez oldu.

Ülkenin en başarılı hocanın çalıştırdığı ülkenin milli takımda yüksek maaş alması normal.

o na göre del bosque ve Löw 10 mio almalari gerek ?

Ben Fatih Terim ve Löw ve Bosqueyle kıyaslama yapmıyorum Fatih Terim'in yüksek maaş alması neden normal olduğunu anlatıyorum

3,5 bana göre coktur. Tabiki bu sadece Fatih icin gecerli degil. Royun da okadar almasi sacma sapandir. QPR kümeye düsürüp milli takima gecmemismiydi? Vay be ne paralar dönüyor abi. Yanlis isi yapiyoruz

Niye batıyor aldığı para millete anlamam bu ülkenin en iyi tenik drektörü bu adam hemde gelmiş geçmiş yaşayan bir efsane

Niye batıyor aldığı para millete anlamam bu ülkenin en iyi tenik drektörü bu adam hemde gelmiş geçmiş yaşayan bir efsane

Futboldaki piyasa inanılmaz uçtu. 10-15 sene önce 30 m € dehşet paraydı futbol için ama şimdi 100 m €'lar havada uçuyor. Tabii bu duruma zenginlerin himayesine giren büyük kulüplerin de katkısı var. Adamların o kadar paraları var ki, nereye para saçacaklarını bilmiyor. Endüstriyel futbolun bir moda olarak kalması ve artık yavaş yavaş eski futbola geri dönmesi tarafındayım. Yani zenginlerin oynadığı fakirlerin izlediği değil, herkesin oynayabildiği ve herkesin izleyebildiği bir mecra olmalı. Yoksa bu paralar şu şartlarda normal. Ama eski şartlara göre çok abartılı rakamlar.

O değil de Hodgson'ınki hepsinden fazla.Fulham'a UEFA'da final oynatma dışında ne yapmış ki o kadar alıyor herif?

Kendisinden daha başarısız olan Hiddink'ten daha az almaktadır.
Bu paranın 10 da 1 i maaş alıp Avrupa'da 3. olduğu zamana saysınlar hocanın aldığı parayı.. Hoş o zaman bile ayda 100 bin TL kazanıyor diye bik bik ediyordu birileri..
Sonuç olarak helalı hoş olsun hocama..

Sent from my iPhone using Tapatalk

ciqope1woaas9lb.jpg

Parasına falan sallıyorsunuz anlıyorum da başarılarına niye sallıyorsunuz anlamıyorum. Adamın küçümsediğiniz şampiyonluklarının alayı Galatasaray çatısı altında. Adamın zamanında koca bir yazınızı mutlu geçirmenizi sağlamış başarılarına bok atıyorsunuz. Şu an 20 kere şampiyon olup en fazla şampiyon olmuş takım olmanın da önemi yok madem, nasıl olsa Türkiye Ligi. Terim'i gömeceğim diye karakterinizi ve Galatasaraylılığınızı gömmeyin beyler. Terim'i sevmek zorunda değilsiniz ama başarılı bir adam olduğunu kabul edin de komik duruma düşmeyin.

tapatalk

Parasına falan sallıyorsunuz anlıyorum da başarılarına niye sallıyorsunuz anlamıyorum. Adamın küçümsediğiniz şampiyonluklarının alayı Galatasaray çatısı altında. Adamın zamanında koca bir yazınızı mutlu geçirmenizi sağlamış başarılarına bok atıyorsunuz. Şu an 20 kere şampiyon olup en fazla şampiyon olmuş takım olmanın da önemi yok madem, nasıl olsa Türkiye Ligi. Terim'i gömeceğim diye karakterinizi ve Galatasaraylılığınızı gömmeyin beyler. Terim'i sevmek zorunda değilsiniz ama başarılı bir adam olduğunu kabul edin de komik duruma düşmeyin.

tapatalk
Eski gunlerdeki gibi hocayi dillemeye baslaman beni mutlu etti acikcasi

tapatalk
Guldurdun renktas.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt