Volkan Kara
Büyük Kaptan
- 22 Ocak 2015
- 20.608
- 0
- 586
Çok nankörüz be volkan
Maalesef :red:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok nankörüz be volkan
Terim ve galatasaray çok yakışıyorFatih hocaya karşı artık nötrüm. Ha kulübün efsanelerinden biridir o ayrı konu. Sadece futbol olarak bakacak olursak yabancı sınırı olsa FT derdim lakin 14 yabancı oynatılabildiği bir ortamda artık yerli hocaya muhtaç değiliz diye düşünüyorum. Tabi getireceğin adam prandelli türevi adamlar olursa hiçbir şey olmaz. Lakin doğru adamı bulduğun zaman geleceğin kurtulur. Nedir abi bu? Ne zaman başın sıkışsa Fatih Terim :red: Koskoca Galatasaray camiası başka bir hoca alternatifi bulamıyor.
Yiğidi öldür hakkını yeme. Sneijder'ı "istemediği"nden kasıt, önceliğinin farklı isimler olduğu. Hasan Şaş da bi programda söylemişti zaten "Sneijder 4. sıradaydı. Matic, Djuricic ve Ben Arfa'yı istemiştik" diye. Matic yerine Tadic diyecekti bu arada. Bu oyuncuların da ortak özelliği, Sneijder'ın aksine kanatta da oynayabilmeleri.
Doğru yakışıyor(du)Terim ve galatasaray çok yakışıyor
Satma konusuna katılmıyorum terime eleman ayağı çekmek ne oluyor o zaman X hoca değil bu, senin en büyük efsanen belkide değeri ölünce anlaşılıcak mağlesef görüşlerim bunlardır başkan günün tadını çıkaralımDoğru yakışıyor(du)Lakin Koskoca Galatasaray'ın Başkanlık makamına yaptığı saygısızlık ve her fırsatta "Aslolan Galatasaray'dır" derken bir anda bizi tekrardan satıp gitmesini hiçbir zaman unutmayacağım. Ha gelirse yine başarılı olabilir mi olabilir tabi ki lakin mevzu bu değil artık.
Sizde baya hayal ediyorsunuz.Doğru yakışıyor(du)Lakin Koskoca Galatasaray'ın Başkanlık makamına yaptığı saygısızlık ve her fırsatta "Aslolan Galatasaray'dır" derken bir anda bizi tekrardan satıp gitmesini hiçbir zaman unutmayacağım. Ha gelirse yine başarılı olabilir mi olabilir tabi ki lakin mevzu bu değil artık.
Ünal Aysal'ın konuşma dili belli. Bunu kötü niyetle söylediğini düşünmüyorum ki Galatasaray'ın elemanı olmak şeref olmalı. Bundan alınmamalı. Ha alındı mı o zaman sezon sonu bırakacaktı. Eleman lafı 2013 Ocak ayında söylendi. Fatih hocanın bizi bırakıp gittiği tarih Ekim 2013Satma konusuna katılmıyorum terime eleman ayağı çekmek ne oluyor o zaman X hoca değil bu, senin en büyük efsanen belkide değeri ölünce anlaşılıcak mağlesef görüşlerim bunlardır başkan günün tadını çıkaralım![]()
Kim hayal kuruyor Fatih? Hangi millet neyi görmek istememiş? Hani olayları takip etmemiş olsam inanacağım dediklerineSizde baya hayal ediyorsunuz.
Olmayan olayları olmuş gibi lanse etmekte yanlış bence.
Fatih Terim terk etmedi kovuldu
Fatih Terim saygızlik etmedi tam tersine başkan alkollü roka SMS lerini servis ederek saygızlik etmiştir.
Çok aptalca ve içi boş bir kumpas kuruldu hocaya taraftarı kandırmak adına ama demek ki millet pek görmek istememiş gerçekleri.
Milli takımdan ayrılması için pek sebep yok şu anda. Turnuvada başarısız olsak dahi devam eder bence. Zaten turnuvalara pek katılamadığımız için 2016'ya gitmesi bile kredisini yükseltmiştir ki mevcut pozisyonu bir TD'nin ötesinde oldukça güçlü TFF'de. Yabancı kuralını bile değiştirecek kadar güçlü bir pozisyonda. Görevi bırakması için mantıklı bir sebep göremiyorum.
Kaldı ki farklı bir yönetim zamanında dahi olsa tek taraflı olarak görevine son verdiğimiz bir hocayı tekrar göreve çağırmak imajımızı zedeleyecek bir hamle olur. Ama imaj mı kaldı kardeşim derseniz bir şey diyemem.![]()
Milli takımdan ayrılması için pek sebep yok şu anda. Turnuvada başarısız olsak dahi devam eder bence. Zaten turnuvalara pek katılamadığımız için 2016'ya gitmesi bile kredisini yükseltmiştir ki mevcut pozisyonu bir TD'nin ötesinde oldukça güçlü TFF'de. Yabancı kuralını bile değiştirecek kadar güçlü bir pozisyonda. Görevi bırakması için mantıklı bir sebep göremiyorum.
Ayrıca farklı bir yönetim zamanında dahi olsa tek taraflı olarak görevine son verdiğimiz bir hocayı tekrar göreve çağırmak imajımızı zedeleyecek bir hamle olur. Ama imaj mı kaldı kardeşim derseniz bir şey diyemem.![]()
Görevine son veren kulüp değil dönemin başkanıdır.
Hocamız tek taraflı görevine son verilmiş sıradan bir isim değil, Galatasaray divan kurulu üyesidir.
Böyle bir hocanın da yeniden kulübüne dönmesi imajı zedelemez, aksine düzeltir.