Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
üye oldugumdan beri hiç ceza almadım ama bu mafya bozuntusu sinyor terim gelirse ağır küfredeceğim.
defol ulan .

"Eleman" olayı aşırı abartılıyor, ki kendisi de abartarak hata yaptı zaten. Aysal'a sorsan "sen nesin" diye, "ben de bu kulübün elemanıyım" derdi. Kötü niyetle kullandığı bi söz değildi kısaca. Terim de bu ifade medyada dillendirilince kendine yediremedi, büyüttükçe büyüttü.

Gelmesini zerre istemiyorum, çünkü Terim'in gelmesi demek uzun vadede başarısız olmamız demek. Terim gelecek olursa kulüp yapısında en ufak bi değişiklik olmayacak, Terim'den başarı beklenecek, yüksek ihtimalle de başarılı olacak. E o gittiğinde? Sıfır. Sevilla, Dortmund, Porto, Benfica gibi takımları gıpta ile izleyip "biz neden böyle değiliz" diyeceğiz. Terim gelmezse belki bizimkiler adam gibi çözüm yolları ararlar da futbolda daha oturaklı, uzun vadede başarıya götürebilecek, istikrarlı bi işleyişin temellerini atarlar.

Şu planlamayı yapacak SD ve TD ikilisini bir bulsak...Ah ah...

Hala futbolun başına milattan önceden kalma Alp Yalman'ı getirerek başarı arıyoruz.

nankörsün bu mutlulugu bu sevinclere bize galatasaray sevgisini asilayan karizmasiyla durusuyla adam gibi adami yok sayiyorsun bi gsli bunu asla demez nokta.!
herkese kapimiz acik forumumuzda ama yerinide bileceksin!

nankör değilim sen balık hafızalısın.
terim dediğin herif teknik taktik bilmeyen mafya bozuntusu cahil biri.
yektaları amrabatları vs kazıkları sokup kulubün borç yükünü iyice şişirip sonra da defoldu gitti.
artık modern futbol oynanıyor bunun gazlamalarıyla olmuyor. terim ise futbolu sırtını sıvazlayıp sahaya "hadi aslanlar " deyip sürmek sanan aptal biri. rikerink gibi alt yapı hocası bile bundan akıllı çıktı . ilk defa duran top organizasyonu gördük. 2. yarı dağılan takımın skoru korumasını ve fener karşısında gol yememesini gördük.
terim ise saçma sapan torpilci anlayışı egosu ile takımı sabote eden biri...
milli takımın hali ortada .
oyuncu tercihleri sistem kurgusu ...galatasaray bunun egolarını tatmin edecek kulüp değildir. zaten 5+2 sözleşmeyle dünya para alıyor gelmez gelmesin de .

anlatmaya gerek var mı ?

yektaları amrabatları vs kazıkları sokup kulubün borç yükünü iyice şişirip sonra da defoldu gitti.
artık modern futbol oynanıyor bunun gazlamalarıyla olmuyor. terim ise futbolu sırtını sıvazlayıp sahaya "hadi aslanlar " deyip sürmek sanan aptal biri. rikerink gibi alt yapı hocası bile bundan akıllı çıktı . ilk defa duran top organizasyonu gördük. 2. yarı dağılan takımın skoru korumasını ve fener karşısında gol yememesini gördük.
oyuncu tercihleri sistem kurgusu ...galatasaray bunun egolarını tatmin edecek kulüp değildir. zaten 5+2 sözleşmeyle dünya para alıyor gelmez gelmesin de .

anlatmaya gerek var mı ?

milli takimin neyi varmis adam bize avrupa sampiyonasini izletecek be. balik hafiza dedigin yillardir yüzlerce teknik adam gördü bizim evladimiz fatih terimin basarisini yok say yeni gelen daha 3aylik riekirinke sat öylemi? yok arkadas ben bu iste yokum! fatih terimin hakkini yedirtmem! dünyada 5antrenör varsa biride fatih terimdir tartismam bile!

Ayrica Sevilla Dortmund ve Porto gibi takimlar olmak için teknik direktörden ziyade yönetim ve baskanin öyle birsey istemesi önemli. Hiç bir teknik direktör kulübün istemedigi halde uzun vaade projesi yapacak degil. Kulüp öyle bir sey isterse eminim ki Fatih Terimde ister. Kendisi geçmiste gençlere yeterince firsat verdi (2000 ve öncesi, Semih, Bruma, milli takimda Ozan Tufan vs. vs.) Ama siz her sezonun sonunda başarili olmadigi taktirde onu kovmak istiyorsaniz işler zorlaşir

Son düzenleme:
Ayrica Sevilla Dortmund ve Porto gibi takimlar olmak için teknik direktörden ziyade yönetim ve baskanin öyle birsey istemesi önemli. Hiç bir teknik direktör kulübün istemedigi halde uzun vaade projesi yapacak degil. Kulüp öyle bir sey isterse eminim ki Fatih Terimde ister. Kendisi geçmiste gençlere yeterince firsat verdi (2000 ve öncesi, Semih, Bruma, milli takimda Ozan Tufan vs. vs.) Ama siz her sezonun sonunda başarili olmadigi taktirde kovmak istiyorsaniz işler zor.

Prof. yapı diyoruz.

Teknik Hoca'dan herseyi bekleyemezsiniz. Teknik hocanın asıl görevi takımda sevgi-saygı ortamı yaratıp oyuncuları başarıya motive etmekten geçiyor.

milli takimin neyi varmis adam bize avrupa sampiyonasini izletecek be. balik hafiza dedigin yillardir yüzlerce teknik adam gördü bizim evladimiz fatih terimin basarisini yok say yeni gelen daha 3aylik riekirinke sat öylemi? yok arkadas ben bu iste yokum! fatih terimin hakkini yedirtmem! dünyada 5antrenör varsa biride fatih terimdir tartismam bile!

1- zaten başımıza ne geldiyse " evlatçı " zihniyet yüzünden geldi. futbolda vefa sahada olmaz saha dışında olur. iyi o zaman çaptan düşmüş tüm eski topçularımızı yedeğe alıp son 10 dk oynatalım öyle ya vefalı kulup olmaıyız :)
yönetilen tüm profesyonel kulüpler oyuncuya teknik adama sıkımlık limon gibi bakar. turşusu çıkınca da yollar. futbolcu da bu süreçte para alır. al gülüm ver gülüm. sonrasında da jübile ya da törenli bir uğurlama ile onure eder hepsi bu.
fazlası zarar verir .
bakınız : sabri .

2- 20 yaşındaki denayer şu an takımın en iyi stoper ve sağ beki. demek ki işin zamanla değil yetenekle alakası var. terim dediğin adam için lucescu gibi istikrar abidesi zeki kurt gönderildi daha da dikiş tutamadık . sonra ne oldu ? eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı .

lütfen biraz profesyonel bakın

anlatmaya gerek var mı ?
Sende Azize ye katılıyon o zaman .UEFA kupası dua ve gazla geldi yani.Böyle gaza can kurban....

Sende Azize ye katılıyon o zaman .UEFA kupası dua ve gazla geldi yani.Böyle gaza can kurban....

gazla değil oyuncu kalitesiyle geldi.
o kadro ile bu kadro bir mi ?
hemen hemen her maç gol yiyen ve 2. yarı skoru koruyamayan takım fener karşısında gol yemedi . ilk defa adam akıllı frikik organizasyonu gördük.
terim olsaydı saçma sapan kadro çıkarır 2. yarı da full hücum der ardından kondüsyonumuz düşünce de birer birer yerdik.

hemen hemen her maç gol yiyen ve 2. yarı skoru koruyamayan takım fener karşısında gol yemedi . ilk defa adam akıllı frikik organizasyonu gördük.
terim olsaydı saçma sapan kadro çıkarır 2. yarı da full hücum der ardından kondüsyonumuz düşünce de birer birer yerdik.
varsayımlarla konuşmaya gerek yok terimin geçmişine baktığınız zaman görürsünüz.emin ol taraftar yüklenmeseydi suan ki td sinanı oynatmıcaktı.ama Ft herzaman gençlere önem vermiştir.

varsayımlarla konuşmaya gerek yok terimin geçmişine baktığınız zaman görürsünüz.emin ol taraftar yüklenmeseydi suan ki td sinanı oynatmıcaktı.ama Ft herzaman gençlere önem vermiştir.

gençleri oynatma konusunda haklısın ama terim'de torpilci anlayış da var. rikerink neyse de lucescu gibi adam terim için kovuldu ya çok yazık oldu .

O oyuncuları alan, oynatan,geliştiren kimdi.Çok iyi hatırlıyorum.Kaptan bülent ,suat gibi oyuncular ayrılma noktasındaydı.Yapmayın Allah aşkına.bu ülke terim sayesinde ilk defa avrupa şampiyonasına gitti.Avcı'nın batırdığı milli takımı nereye getirdi. Say say bitmez.

gençleri oynatma konusunda haklısın ama terim'de torpilci anlayış da var. rikerink neyse de lucescu gibi adam terim için kovuldu ya çok yazık oldu .

lucescu olsa nolcaktıki zihniyet aynı emin ol gene aynı yerde olurduk 1 aşağı bir yukarı farketmezdi.
Genel kurulundaki dazlak kafalılar olduğu sürece dünyanın en iyi td sini getir bir halt olmucak.
Sen kulübün kasasını soyarsan örn ünal aysal duygun dursun polat canaydın sana her gelen oyuncu menajerleri komisyon alır td torpil ypar.vs vs

Ayrica Sevilla Dortmund ve Porto gibi takimlar olmak için teknik direktörden ziyade yönetim ve baskanin öyle birsey istemesi önemli. Hiç bir teknik direktör kulübün istemedigi halde uzun vaade projesi yapacak degil. Kulüp öyle bir sey isterse eminim ki Fatih Terimde ister. Kendisi geçmiste gençlere yeterince firsat verdi (2000 ve öncesi, Semih, Bruma, milli takimda Ozan Tufan vs. vs.) Ama siz her sezonun sonunda başarili olmadigi taktirde onu kovmak istiyorsaniz işler zorlaşir
Quote etsene Sukru.
Ben "Terim istemez" gibi bisey demedim, yanlis anlamissin. Dedigim su, Terim demek basari demek, basari demek yonetimin rahatligi demek. Yonetim basari geleceginden eminse de uzun vadeli planlara kafa yormaz, kendi donemini kurtarir, gider.
Soyle diyim. Terim, GS baskanlari icin kopya cekmek gibi bisey. Terim olmazsa calismaya mecburlar, yoksa sinifta kalacaklar. Anlatabildim mi?

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Quote etsene Sukru.
Ben "Terim istemez" gibi bisey demedim, yanlis anlamissin. Dedigim su, Terim demek basari demek, basari demek yonetimin rahatligi demek. Yonetim basari geleceginden eminse de uzun vadeli planlara kafa yormaz, kendi donemini kurtarir, gider.
Soyle diyim. Terim, GS baskanlari icin kopya cekmek gibi bisey. Terim olmazsa calismaya mecburlar, yoksa sinifta kalacaklar. Anlatabildim mi?

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Ne demek istedigini anliyorumda bende "uzun vadede başarıya götürebilecek, istikrarlı bi işleyişin temellerini atabilen birisi'' Fatih Terimde olabilecegini demek istiyorum. .

Evet Fatih Terimi seçerek kolay yolu seçmis olurlar, ama bizimkiler zaten b.k çukurunda olduklari için adam gibi çözüm aramazlar diye tahmin ediyorum. Zira gelecek sezon ayni sonuçlar gelirse hepsi muhtemelen gönderilirler. O yüzden Terim gelse de, gelmese de yönetim+baskanin tek hedefi kisa vaade basari olacak.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt