Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ADAM'lık > Başarı

Başarı'yı 10 sene sonra da 20 sene sonra da eninde sonunda yakalarsın. Zaten neyin başarısından bahsediyoruz :D
Uefa kupası başarı değilmi yani?
Türk futbol tarihin en büyük başarısıdır.
Ezeli rakibin sahasında kupa kaldırdı adam ama başarı saymaz kimse şimdi bunu.
1996 yılında 40 yıl sonra bir turnufa ya katıldın fatih terim ile.
4 sene çalıştırdığı Galatasaray imizin iskelet kadrosu gitti dünya kupasında 3cü oldu oynadıkları aynı system ve futbolu ile.
2008 yarı final.
Şampiyonlar ligi çeyrek final.
İtaliada Milan gibi dünyanın elit takımların başında gelen takımı çalışıran başka türk varmı? Şenol güneşleri bilmem yanalari kapıcı yapmazlar orda.

İmparatorun bu gerçekleri varken tarihinde çekemeyen anten taksın vallahi.

Uefa kupası başarı değilmi yani?
Türk futbol tarihin en büyük başarısıdır.
Ezeli rakibin sahasında kupa kaldırdı adam ama başarı saymaz kimse şimdi bunu.
1996 yılında 40 yıl sonra bir turnufa ya katıldın fatih terim ile.
4 sene çalıştırdığı Galatasaray imizin iskelet kadrosu gitti dünya kupasında 3cü oldu oynadıkları aynı system ve futbolu ile.
2008 yarı final.
Şampiyonlar ligi çeyrek final.
İtaliada Milan gibi dünyanın elit takımların başında gelen takımı çalışıran başka türk varmı? Şenol güneşleri bilmem yanalari kapıcı yapmazlar orda.

İmparatorun bu gerçekleri varken tarihinde çekemeyen anten taksın vallahi.

bunlar başarı ama başarısızlıklarını görmezden gelemeyiz. Milan'a gitti ne oldu kovuldu neyse uzatmaya gerek yok bence.
Ama kimsenin yeri dolmaz değil. Kimse ilah değil.

fatih-terim_3594.jpg
Anlaşılan şu ki Sende Justin Bieber örneğinden giderek FT ci için can atanlardansın ağlayanlardansın.

bunlar başarı ama başarısızlıklarını görmezden gelemeyiz. Milan'a gitti ne oldu kovuldu neyse uzatmaya gerek yok bence.
Ama kimsenin yeri dolmaz değil. Kimse ilah değil.
Dolar haklısın. Belki 1 sene sonra veya 100 sene sonra ama dolar tabiki.
Milan dan başarısız olduğu için kovulmadi. Taraftar imparator çağırdılar ki oranın mafia yöneticileri gelemez bu sözlere. Takır takır futbol oynatı hocamız oralarda ve derbide interi param parça etti üstelik.
Ama yeri dolar haklısın tekrardan.

Dolar haklısın. Belki 1 sene sonra veya 100 sene sonra ama dolar tabiki.
Milan dan başarısız olduğu için kovulmadi. Taraftar imparator çağırdılar ki oranın mafia yöneticileri gelemez bu sözlere. Takır takır futbol oynatı hocamız oralarda ve derbide interi param parça etti üstelik.
Ama yeri dolar haklısın tekrardan.

Ben zaten Terim düşmanı değilim. Yaptığı birkaç şeyden dolayı ona karşı bir şeyim var.
Başarılarına kimse laf edemez.
Ben karakterine ediyorum :D

hayır adaletsizliğin olduğu yere gitmemeliydi. PARA için

Para önemsizmis gibi, ucuz edebiyatiniz yok mu... :asd22: Adam altin tepsi ile sunulan parayi, elinin tersi ile itecek hali yok. Hem Milli takimda sportif anlamda tüm sorumluluklari alip, sevdigin meslegi yapmak, hemde büyük para kazanmak. Ohhh mis gibi.

Para önemsizmis gibi, ucuz edebiyatiniz yok mu... :asd22: Adam altin tepsi ile sunulan parayi, elinin tersi ile itecek hali yok. Hem Milli takimda sportif anlamda tüm sorumluluklari alip, sevdigin meslegi yapmak, hemde büyük para kazanmak. Ohhh mis gibi.

ondan diyorum

KARAKTER>her şey

O parayı bana verseler Dünya Kupasını alırım lan döve döve oynatırım

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben zaten Terim düşmanı değilim. Yaptığı birkaç şeyden dolayı ona karşı bir şeyim var.
Başarılarına kimse laf edemez.
Ben karakterine ediyorum :D
Hiç birimiz mükemmel değiliz. Benimde eleştirdiğim konular var kendisi ile ilgili.
Özelikle siyasi görüşüne pek hoş karşılamiyorum. Futbola dönersek tuhaf oyuncu takıntıları oluyor ve tabiki yanlış transferleri de oluyor.
Totalde ama muthiş bir hoca ve kariyere sahip bir Galatasarayın ürünüdür

Son düzenleme:
Hiç birimiz mükemmel değiliz. Benimde eleştirdiğim konular var kendisi ile ilgili.
Özelikle siyasi görüşüne pek hoş karşılamiyorum. Futbola dönersek tuhaf oyuncu takıntıları oluyor ve tabiki yanlış transferleri de oluyor

KTB'deki anımı okuduysan zaten Terim'e karşı düşmanlığımın olmadığını anlarsın. Terim'i inan çok seviyordum. Bizden kovulduktan sonra oraya gitmesi beni çok kırdı ve bende böyle

bir huy var, yanlış yapana soğuyor ve affetmiyorum. :D

ondan diyorum

KARAKTER>her şey

Bilader, sen TV´nin karsisindan insanlarin karakterini nasil yargilayabiliyorsun ? Eger parayi sevmek karaktersizlik ise, para sevgilerinden milyarlar kazanmis insanlara ne diyecegiz ? Ki bu senin yorumun...

40 Yillik Terim´i taniyamamis Galatasaray´lilar var. Okuyun bakalim, Fenerbahce kongre üyelerinin, Fatih hoca ile ilgili söylediklerini. Milli takimda ayni parayi kazaniyor, Galatasaray´dan aldigi. Oku bakalim, Fenerbahce´nin kac misli para teklifini red etmis, Galatasaray icin cebinden bile para ödedigi dönemlerde.

Ve Terim icin herzaman Türkiye > Galatasaray olmustur.

Bu adam 90 lı yıllardan beri milli takım ve ülke futbolunu yönetmek adına çok iyi kadrolaşmış iyi bağlantılar yapmış bir arkadaştır.Ülke futbolunda birçok oyuncunun kariyerini bizzat tayin etmiştir.

Birçok futbolcu ft'nin gazabından çekindikleri için bulundukları takımı hatta milli takımı dahi sabote etmişlerdir ve etmeye de devam etmektedirler.

Ülke futbolunun neredeyse 30 yıldır içinde olup bir ekol ve alt yapı kazandıramamış ve korku imparatorluğu üzerine durumu idare etmeye çalışan bu adamdan acilen kurtulamak gerekmektedir.

Hakkaniyetli kararlar verip kirli ilişkilerden sıyrılmış bir teknik direktör istemek yüce türk milletinin hakkıdır saygılar.

Bilader, sen TV´nin karsisindan insanlarin karakterini nasil yargilayabiliyorsun ? Eger parayi sevmek karaktersizlik ise, para sevgilerinden milyarlar kazanmis insanlara ne diyecegiz ? Ki bu senin yorumun...

40 Yillik Terim´i taniyamamis Galatasaray´lilar var. Okuyun bakalim, Fenerbahce kongre üyelerinin, Fatih hoca ile ilgili söylediklerini. Milli takimda ayni parayi kazaniyor, Galatasaray´dan aldigi. Oku bakalim, Fenerbahce´nin kac misli para teklifini red etmis, Galatasaray icin cebinden bile para ödedigi dönemlerde.

Ve Terim icin herzaman Türkiye > Galatasaray olmustur.

Adem ben diyorum ki bizden kovulduktan sonra TFF'yi seçmesi adamlık değildir. Para'yı seçmesi adamlık değildir. "Adaletin olduğu yerde varım" diyip adaletsizliğin olduğu yere gitmesi

ADAM'lık değildir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt