- 5 Eylül 2014
- 80.098
- 62.740
- 4.283
Bir ara avatarında Mancini hocam vardı..
Hocamızı kalbimizde, avatarımızda yaşatmaya devam ediyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir ara avatarında Mancini hocam vardı..
Uefa kupası başarı değilmi yani?ADAM'lık > Başarı
Başarı'yı 10 sene sonra da 20 sene sonra da eninde sonunda yakalarsın. Zaten neyin başarısından bahsediyoruz![]()
Neden rengim, Milli takimi bir daha calistirmayacam mi demis, hocamiz ?
Uefa kupası başarı değilmi yani?
Türk futbol tarihin en büyük başarısıdır.
Ezeli rakibin sahasında kupa kaldırdı adam ama başarı saymaz kimse şimdi bunu.
1996 yılında 40 yıl sonra bir turnufa ya katıldın fatih terim ile.
4 sene çalıştırdığı Galatasaray imizin iskelet kadrosu gitti dünya kupasında 3cü oldu oynadıkları aynı system ve futbolu ile.
2008 yarı final.
Şampiyonlar ligi çeyrek final.
İtaliada Milan gibi dünyanın elit takımların başında gelen takımı çalışıran başka türk varmı? Şenol güneşleri bilmem yanalari kapıcı yapmazlar orda.
İmparatorun bu gerçekleri varken tarihinde çekemeyen anten taksın vallahi.
Anlaşılan şu ki Sende Justin Bieber örneğinden giderek FT ci için can atanlardansın ağlayanlardansın.
hayır dedi ki;
Fatih Terim adaletin olduğu yerde vardır.
Bu ne anlama geliyormus peki ? TFF´yi baski altina almaya yönelik sözler sarf ederken, kinayeli bir bicimde "adaletinize güveniyorum" mu demeliydi?
Dolar haklısın. Belki 1 sene sonra veya 100 sene sonra ama dolar tabiki.bunlar başarı ama başarısızlıklarını görmezden gelemeyiz. Milan'a gitti ne oldu kovuldu neyse uzatmaya gerek yok bence.
Ama kimsenin yeri dolmaz değil. Kimse ilah değil.
Dolar haklısın. Belki 1 sene sonra veya 100 sene sonra ama dolar tabiki.
Milan dan başarısız olduğu için kovulmadi. Taraftar imparator çağırdılar ki oranın mafia yöneticileri gelemez bu sözlere. Takır takır futbol oynatı hocamız oralarda ve derbide interi param parça etti üstelik.
Ama yeri dolar haklısın tekrardan.
hayır adaletsizliğin olduğu yere gitmemeliydi. PARA için
Para önemsizmis gibi, ucuz edebiyatiniz yok mu... :asd22: Adam altin tepsi ile sunulan parayi, elinin tersi ile itecek hali yok. Hem Milli takimda sportif anlamda tüm sorumluluklari alip, sevdigin meslegi yapmak, hemde büyük para kazanmak. Ohhh mis gibi.
Hiç birimiz mükemmel değiliz. Benimde eleştirdiğim konular var kendisi ile ilgili.Ben zaten Terim düşmanı değilim. Yaptığı birkaç şeyden dolayı ona karşı bir şeyim var.
Başarılarına kimse laf edemez.
Ben karakterine ediyorum![]()
Hiç birimiz mükemmel değiliz. Benimde eleştirdiğim konular var kendisi ile ilgili.
Özelikle siyasi görüşüne pek hoş karşılamiyorum. Futbola dönersek tuhaf oyuncu takıntıları oluyor ve tabiki yanlış transferleri de oluyor
ondan diyorum
KARAKTER>her şey
Bilader, sen TV´nin karsisindan insanlarin karakterini nasil yargilayabiliyorsun ? Eger parayi sevmek karaktersizlik ise, para sevgilerinden milyarlar kazanmis insanlara ne diyecegiz ? Ki bu senin yorumun...
40 Yillik Terim´i taniyamamis Galatasaray´lilar var. Okuyun bakalim, Fenerbahce kongre üyelerinin, Fatih hoca ile ilgili söylediklerini. Milli takimda ayni parayi kazaniyor, Galatasaray´dan aldigi. Oku bakalim, Fenerbahce´nin kac misli para teklifini red etmis, Galatasaray icin cebinden bile para ödedigi dönemlerde.
Ve Terim icin herzaman Türkiye > Galatasaray olmustur.