Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne biz ft'siz başarılı olabiliyoruz nede ft bizsiz

İlginç ve tehlikeli bir bağ kurmuşuz FT ile

Sent from my iPhone using Tapatalk

ispanya maçı sonunda iyiden iyiye ayrılık sinyali verir. Dursun dörtlüleri yakmış bekliyor ztn.

Hocanın bizdeki başarılarının yanında MT performansı zayıf maalesef bunu kabul etmek gerek. Şapkadan tavşan çıkarmasa da 23 sene önce oturduğu Milli takım koltuğunda an itibariyle yine oturuyor ve yine eleştiriliyor. Hiçir eleme grubundan rahat çıktığımızı hatırlamıyorum. Selçuk'un son dakika serbest vuruş golü olmasa yine babaya gidiyorduk. Türkiye'de hrcanan paralara ve Terim'in en çok kazanan 3.hoca olmasından mütevellit elbette bir beklenti olacak. Az biraz top oynatsın artık şu takıma. Stoper tercihleri turnuva başlamadan önce dediğim gibi mesela berbat. Ayrıca Avcı gibi malların bizim favori olduğumuz maçlarda bile puan kaybı yaşaması Terim'in alması gereken ve aldığı normal sonuçları yüceltmez.

sus artık ya kriketle filan ilgilen

Bize aslında derwall lazım uzun vadeli. Hemde tüm ülke adına. Fatih Terim bir projesini yazdı çizdi de nasıl bir şey olacak hiç birimiz bilmiyoruz. Kocaman kitap gösterdiler alın hocanın projesi diye ama ne yazıyor arkadaş o kitapta?

İngiltere 8-0 türkiye maçını izleyin. Ne statüsü arkadaş ya:(
San marinoyu yenemiyordun sen milli takım olarak eskiden.
Köy takımımız vardı resmen yani
Aynen.
o dönem Lüksemburg, Malta, San Marino seviyesinde takimdik, o zamanlar cocuk yasta olmama ragmen bunu iyi hatirliyorum.
92 elemelerinde sifir cekmis ve tek golünü elemelerin son macinda penaltidan atabilmis bir milli takim vardi o dönemler.

Hocanın bizdeki başarılarının yanında MT performansı zayıf maalesef bunu kabul etmek gerek. Şapkadan tavşan çıkarmasa da 23 sene önce oturduğu Milli takım koltuğunda an itibariyle yine oturuyor ve yine eleştiriliyor. Hiçir eleme grubundan rahat çıktığımızı hatırlamıyorum. Selçuk'un son dakika serbest vuruş golü olmasa yine babaya gidiyorduk. Türkiye'de hrcanan paralara ve Terim'in en çok kazanan 3.hoca olmasından mütevellit elbette bir beklenti olacak. Az biraz top oynatsın artık şu takıma. Stoper tercihleri turnuva başlamadan önce dediğim gibi mesela berbat. Ayrıca Avcı gibi malların bizim favori olduğumuz maçlarda bile puan kaybı yaşaması Terim'in alması gereken ve aldığı normal sonuçları yüceltmez.

Buna katılımıyorum.

2010 Dünya Kupası Elemeleri'nde Bosna'ya geçilmesi dışında milli takımda başarılıdır.3/3 Avrupa Şampiyonası'na katılımı var.2006 elemelerinde Ersun'un,2014 elemelerinde Avcı'nın yerine gelip takıma ivme kazandırdı ama sonradan geldiği için turnuvaya gitmeyi başaramadı.Bu iki elemeyi pek başarısızlık olarak görmüyorum o yüzden.

[h=2]Euro 96 elemelerinde şu gruptan çıkmak kolay değil yalnız. Son torba takımıydık şu grupta.
3. Grup[değiştir | kaynağı değiştir][/h][TABLE="class: wikitable"]
[TR]
[TH]Takım[/TH]
[TH="width: 20, bgcolor: #F2F2F2"]M[/TH]
[TH="width: 20, bgcolor: #F2F2F2"]G[/TH]
[TH="width: 20, bgcolor: #F2F2F2"]B[/TH]
[TH="width: 20, bgcolor: #F2F2F2"]Y[/TH]
[TH="width: 20, bgcolor: #F2F2F2"]AG[/TH]
[TH="width: 20, bgcolor: #F2F2F2"]YG[/TH]
[TH="width: 20, bgcolor: #F2F2F2"]Av[/TH]
[TH="width: 20, bgcolor: #F2F2F2"]P[/TH]
[/TR]
[TR="bgcolor: #C0FFC0"]
[TD="align: left"]
20px-Flag_of_Switzerland.svg.png
İsviçre[/TD]
[TD]8[/TD]
[TD]5[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]15[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD]+8[/TD]
[TD]17[/TD]
[/TR]
[TR="bgcolor: #C0FFC0"]
22px-Flag_of_Turkey.svg.png
Türkiye[/TD]
[TD]8[/TD]
[TD]4[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]16[/TD]
[TD]8[/TD]
[TD]+8[/TD]
[TD]15[/TD]
[/TR]
[TR]
22px-Flag_of_Sweden.svg.png
İsveç[/TD]
[TD]8[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]9[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]9[/TD]
[/TR]
[TR]
22px-Flag_of_Hungary.svg.png
Macaristan[/TD]
[TD]8[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]4[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD]13[/TD]
[TD]-6[/TD]
[TD]8[/TD]
[/TR]
[TR]
22px-Flag_of_Iceland.svg.png
İzlanda[/TD]
[TD]8[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]5[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]12[/TD]
[TD]-9[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Euro 2000 kadrosu zaten UEFA kazanan kadroydu ama Denizli'nin kaprisleri ile Fenerli oyuncular ile 11 çıkmasa, o sene de yarı final görürdük turnuvada.

Milli takımın en iyi performanslarından biri EURO 2004 grupları aslında ama Letonya'da az buz facia değil baraj maçında. 2. torbadan İngiltere seçmek de ayrı bir şanssızlık. (Zira 1. torbadan girmiştik)

2008 o kadro ile bence imkansızı başardı adam.

2014 elemelerinde son maça kadar iddiamızı taşıdı o kadar berbat durumda iken.

2006'da da Ersun'un batırdığı takımı alıp play-off yaptırdı. Bence son 10 yılda ki en zor Dünya Kupası grubuydu bizim adımıza. (Danimarka-Ukrayna-Yunanistan-Arnavutluk-Gürcistan grubu), hoş şimdi daha zorunu da çektik. :D

Adam milli takımda 32 maçta 2.16 puan ortalaması tutturmuş son geldiğinden beri 1 yılı aşkın süre yenilmedik tarihimizde ilk defa resmi ve özel maçlarda.

Allah uzun ömür versin Fatih Terim ölene kadar 5 kere daha gelir gider :)
açıklamaları geliyorum der gibi ama hangi aklı başında insan Dursun'un yönettiği kulübe hocalık yapmak ister onu anlamadım

kendınden baska kımseye saygısı yok basın toplantısını yıne terketmıs sacma sapan bı nedenden dolayı yine takım rezilleri oynayınca pozlara başladı

Muhtemel başka biseye kızıp çevirmene patladı
Yazık yav onca kameranın önünde buna kalkışan arkada neler yapıyordur.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt