- 28 Ocak 2011
- 27.505
- 21.919
- 578
Yahu tamam tercuman sacmalamis ama toplantiyi terk etmekteki amac nedir ? Tercumani uyarip devam edebilirdi, islerin kotu gidecegini bildiginden tuhaf tuhaf isler yapiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu tamam tercuman sacmalamis ama toplantiyi terk etmekteki amac nedir ? Tercumani uyarip devam edebilirdi, islerin kotu gidecegini bildiginden tuhaf tuhaf isler yapiyor.
Gundemi forumdan yarim yamalak takip ettigim icin ufak bir karisiklik olmus
Attigim son 2 mesaj yok hukmundedir arkadaslar, tam bir fail olmus.![]()
Gundemi forumdan yarim yamalak takip ettigim icin ufak bir karisiklik olmus
Attigim son 2 mesaj yok hukmundedir arkadaslar, tam bir fail olmus.![]()
Fenerli demirkol ile bjkli tercuman hocamizi tahrik ederek tuzaga dusurmeye calismislar gordugum
Scot piri ,Sukru reyizin oldugu yerde adamin dibi Sn Cetinde olmaliydi muhakkak.Mert Cetin'i turnuvaya cagirsaydi boyle bir sorunla karsilasmazdi.
Ricam izlemeden etmeden yorum yapmayin..1. Orda tercumana ihtiyac yok zaten kulaklikla bircok dile yayin yapiliyor 2. Terim peki diyor geciyor toplanti bitiyor tercumana bi iki kelime ediyor o kadar medyanin sisirmesi sallamaya hazir oldugunuzu belli etmeyin hemen son olarakta hocayi iyi gormuyorum eminim yarin fark yiyeceginin farkinda![]()
Su bir gercek isler yolunda gitmiyor demek. Daha gecenlerde FT kampta uzucu seyler yasadik dedi. Twitterda biride Selcuk ve Arda kavga etti gibi sozler etti. Artik dogruluk payi nedir bilemem ama futbolcular olsun , FT olsun herkesin surati sirke satiyor.
ARka planda islerin kesinlikle yolda gitmedigi bariz. Bosu bosuna durup dururken "benli veya bensiz " laflar etmezdi Dunya Kupasi icin.
Dün gece Şansal ve Ersun Yanal takımdaki oyuncuların kişisel sorunlarını turnuvadan sonraya kadar unutması gerek falan dediler. Ben bu küfür meselesine bu ikisinin muhabbeti duyana kadar inanmıyordum; ama artık inaniyorum.Su bir gercek isler yolunda gitmiyor demek. Daha gecenlerde FT kampta uzucu seyler yasadik dedi. Twitterda biride Selcuk ve Arda kavga etti gibi sozler etti. Artik dogruluk payi nedir bilemem ama futbolcular olsun , FT olsun herkesin surati sirke satiyor.
ARka planda islerin kesinlikle yolda gitmedigi bariz. Bosu bosuna durup dururken "benli veya bensiz " laflar etmezdi Dunya Kupasi icin.
Dün gece Şansal ve Ersun Yanal takımdaki oyuncuların kişisel sorunlarını turnuvadan sonraya kadar unutması gerek falan dediler. Ben bu küfür meselesine bu ikisinin muhabbeti duyana kadar inanmıyordum; ama artık inaniyorum.
tapatalk