Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu tamam tercuman sacmalamis ama toplantiyi terk etmekteki amac nedir ? Tercumani uyarip devam edebilirdi, islerin kotu gidecegini bildiginden tuhaf tuhaf isler yapiyor.

Koskoca milli takim teknik direktorunun tercumana kusup toplaniyi terk etme hakki yok. Tercumanin yaptigindan 100 kat daha buyuk saygisizlik yapmis.

Inatla toplantiyi terk ettigini yazanlar var

Izlemediginiz belli oluyor beyler

Gundemi forumdan yarim yamalak takip ettigim icin ufak bir karisiklik olmus :D

Attigim son 2 mesaj yok hukmundedir arkadaslar, tam bir fail olmus. :D

hocam akil bir insan olarak sen bari böyle fahiş hatalar yapma hocama nefred doruk noktalarda milled saydırmaya bahane arıyor yahu..

Fenerli demirkol ile bjkli tercuman hocamizi tahrik ederek tuzaga dusurmeye calismislar gordugum

Gercek Gsli yabanci tercuman tuzagi farkedip toplantiyi hemen bitirerek, hocamin sinirinin katlanmasinin onune gecmis diye dusunuyorum.

Mert Cetin'i turnuvaya cagirsaydi boyle bir sorunla karsilasmazdi.

Ricam izlemeden etmeden yorum yapmayin..1. Orda tercumana ihtiyac yok zaten kulaklikla bircok dile yayin yapiliyor 2. Terim peki diyor geciyor toplanti bitiyor tercumana bi iki kelime ediyor o kadar medyanin sisirmesi sallamaya hazir oldugunuzu belli etmeyin hemen son olarakta hocayi iyi gormuyorum eminim yarin fark yiyeceginin farkinda :)

Son düzenleme:
Ricam izlemeden etmeden yorum yapmayin..1. Orda tercumana ihtiyac yok zaten kulaklikla bircok dile yayin yapiliyor 2. Terim peki diyor geciyor toplanti bitiyor tercumana bi iki kelime ediyor o kadar medyanin sisirmesi sallamaya hazir oldugunuzu belli etmeyin hemen son olarakta hocayi iyi gormuyorum eminim yarin fark yiyeceginin farkinda :)

Su bir gercek isler yolunda gitmiyor demek. Daha gecenlerde FT kampta uzucu seyler yasadik dedi. Twitterda biride Selcuk ve Arda kavga etti gibi sozler etti. Artik dogruluk payi nedir bilemem ama futbolcular olsun , FT olsun herkesin surati sirke satiyor.

ARka planda islerin kesinlikle yolda gitmedigi bariz. Bosu bosuna durup dururken "benli veya bensiz " laflar etmezdi Dunya Kupasi icin.

Su bir gercek isler yolunda gitmiyor demek. Daha gecenlerde FT kampta uzucu seyler yasadik dedi. Twitterda biride Selcuk ve Arda kavga etti gibi sozler etti. Artik dogruluk payi nedir bilemem ama futbolcular olsun , FT olsun herkesin surati sirke satiyor.

ARka planda islerin kesinlikle yolda gitmedigi bariz. Bosu bosuna durup dururken "benli veya bensiz " laflar etmezdi Dunya Kupasi icin.

Ayni fikirdeyim takimda bi mutsuzluk ve huzursuzluk var bu terimde de var..tarihinde bi kac turnuvadan birine katilmissin azicik keyfini cikaracaklarina suratlari bes karis..terimde sanirim bi hayal kirikligi var basarili olacagini dusunuyordu en kotu 3. Olup cikacagini dusunuyordu olamayacagini anladi sanirim kendinde de hata var tabi onun da performansi cok dusuktu ilk macta..bizle real madride karsi oynarken bile boyle korktugunu gormedim :)

Dün gece Şansal ve Ersun Yanal takımdaki oyuncuların kişisel sorunlarını turnuvadan sonraya kadar unutması gerek falan dediler. Ben bu küfür meselesine bu ikisinin muhabbeti duyana kadar inanmıyordum; ama artık inaniyorum.

tapatalk

Dün gece Şansal ve Ersun Yanal takımdaki oyuncuların kişisel sorunlarını turnuvadan sonraya kadar unutması gerek falan dediler. Ben bu küfür meselesine bu ikisinin muhabbeti duyana kadar inanmıyordum; ama artık inaniyorum.

tapatalk

Renktas bariz sekilde bir problem var. Hic kimse mutlu degil. Herkes bitsede gitsek havasinda. Boyle oyunculara istedigin kadar taktik ogret takimdaslik olmadigi surece cacik olmaz.

FT'de bakti bunlar cocukca isler yapiyor sanirim birakip bize gelecek. Oyle bir hava var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt